Pokaż pełną wersje : Ankieta :)
Witam szanowną społeczność graczy!
Jestem studentką drugiego roku antropologii kulturowej (oraz zapaloną graczką-wymiataczką) i przygotowuję pracę na temat kulturotwórczej funkcji gier sieciowych i w związku z tym wystepuje na forum z prośbą o wypełnienie przygotowanej na tę okazję ankiety.
Ankieta jest anonimowa, nastawiona na swobodę wypowiedzi informatora, bez ograniczających punkcików do wyboru.
Ankieta znajduje się:
Tu: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-jsawicka-docx-00063nbd02mv
Dla uzytkowników office 97-03 dostępna tutaj: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-jsawicka-doc-00065d1b37tb
Tu: http://rapidshare.com/files/320016681/ankieta-jsawicka.docx.html
Oraz (na wszelki wypadek ;) ) tu: Wrzuta (http://w345.wrzuta.pl/plik/4GJcT6sZkkd/ankieta-jsawicka)
Wypełnione ankiety proszę nadsyłać na moją skrzynkę:
[email protected]
Bede naprawdę wdzięczna za pomoc :)
Joanna Sawicka
sphinx123
12-12-2009, 23:50
Finansowanie takich kierunków przez państwo to fail ;<
@down
Tak, o to mi chodziło
Finansowanie takich kierunków przez państwo to fail ;<
I po co ten komentarz? "Failem" to może jest finansowanie ich na wielu miernych uczelniach i ze zbyt dużą ilością miejsc, ale kierunek sam w sobie, gdyby był elitarny (w sensie - mała liczba miejsc, żeby trudno było się dostać), byłby jak najbardziej wartościowy.
Ale pytanie do autorki tematu, jeśli będzie tu jeszcze zaglądać - to jest kierunek, czy tylko specjalność w ramach innego kierunku? Bo moja koleżanka zamierza się w tym specjalizować, a studiuje etnologię (i psychologię).
Sam ankiety nie wypełnię, bo nie jest graczem już od dość dawna.
http://img692.imageshack.us/img692/1871/a121768a2ccc8ac9a4de582.jpg (http://img692.imageshack.us/i/a121768a2ccc8ac9a4de582.jpg/)
Pandabear
13-12-2009, 03:37
@up
:D mmd ^^
Dr. Omader
13-12-2009, 13:16
Gracze z zasady są leniwi - lepszy efekt miałaby ankieta online wymagająca tylko paru kliknięć, mało komu będzie się chciało to wysyłać, dodatkowo trochę kiepski dział bo 75% obecnych tutaj nie gra od dawna...
Dr.Unknown
13-12-2009, 16:00
To ta sama ankieta do której zaproszenia wisiały w moim instytucie (Instytut Neofilologii Uniwersytetu Pedagogicznego, Kraków Karmelicka 41)? Coś mi się mail kojarzy...
Pewnie autorka jest niesamowitym pasztetem...
Bullshit, "zapalona graczka-wymiataczka" =/= pasztet. Sprawdz na nk! A ankieta wyslana.
Ale pytanie do autorki tematu, jeśli będzie tu jeszcze zaglądać - to jest kierunek, czy tylko specjalność w ramach innego kierunku? Bo moja koleżanka zamierza się w tym specjalizować, a studiuje etnologię (i psychologię).
Niejednokrotnie w naszym systemie edukacyjnym terminy Etnologia i Antropologia kulturowa są używane zamiennie, ja wybieram ten drugi gdyz robi większe wrażenie :D
Oprócz tego, pomimo iz obie nauki traktują o kulturze, idąc na skróty można powiedzieć iż etno jest kierunkiem historycznym (małe społeczności prymitywne/wiejskie), a antropo zajmuje sie dzisiejszymi problemami (choć wytworzyła się na gruncie etno).
To ta sama ankieta do której zaproszenia wisiały w moim instytucie (Instytut Neofilologii Uniwersytetu Pedagogicznego, Kraków Karmelicka 41)? Coś mi się mail kojarzy...
Nie, a szczerze mówiąc odwiedziłabym Kraków :)
Zaraz tam niesamowitym, ot zwyczajnym - drobiowym.
@Asiu!
Wszystko ładnie, pięknie, ale co z tymi titsami? :)
Mazur199
13-12-2009, 22:09
Czym Ty chcesz sie pochwalic? i to na forum o tibii..
Spójrz w lustro - potem oceniaj innych.
OT:
ankiety nie wypełnie bo aktualnie nie mam office'a 2007, a z tego co widze w linku na rapidzie jest rozszerzenie .docx
down
Uzasadnij sensownie swoje marne stwierdzenie
Dj Fara0n
13-12-2009, 22:21
Nie zesraj sie. Sorry za offtopic ale jak ja nie mogę znieść takiego zakompleksionego gadania, noszkurwa.
@up
A co tu uzasadniać? Wyskakujesz z tekstami dziecka, które nie może znieść krytyki, nawet jeśli jest ona bezpodstawna. Tym bardziej, że Andrew rzucił tylko hipotezą, a Josawka przyjęła to z żartem. Za to ty poczułeś się śmiertelnie urażony. Mam śmieszne wrażenie, że wiem dlaczego.
Dr.Unknown
13-12-2009, 23:22
Czym Ty chcesz sie pochwalic? i to na forum o tibii..
Nie rozumiem. Niedawno wisiało u mnie podobne ogłoszenie i przepisałem kontakt, ale o nim zapomniałem. Ten temat mi to przypomniał a na dodatek ogłoszenie brzmiało zaskakująco podobnie - stąd pytanie czy to ta sama osoba. Myślę, że bez podawania adresu nie uzyskał bym odpowiedzi.
Zatem ja pytam tym razem - w czym tkwi problem?
Od razu odpowiem - jeżeli masz ten sam problem co Ryba i po prostu musisz napisać cokolwiek - mi to rybka, tylko narzekaj na coś, co nikogo nie obchodzi, a na zawracasz dupę mnie.
Wysłane.
@Asiu!
Wszystko ładnie, pięknie, ale co z tymi titsami? :)
Robimy deal.
50 ankiet do wtorku i macie cycka z dedykacją ;)
OT:
ankiety nie wypełnie bo aktualnie nie mam office'a 2007, a z tego co widze w linku na rapidzie jest rozszerzenie .docx
Dzięki wielkie, że zwróciłeś mi na to uwagę :)
Link do wersji 97-03 już podklejony :)
Już wypełniam :o
Robimy deal.
Do wtorku? Do jutra będziesz je mieć ;d
A tak poważniej.. Wypełnie jutro. Dziś coś nie w formie.
Zaraz tam niesamowitym, ot zwyczajnym - drobiowym.
Za to, że nie ignorujesz potencjalnych petentów(?) pozwoliłem sobie wypełnić ankietkę.
Spojrzałem i jakoś się nie zgasiłem, bo dla Twojej wiadomości zdobyłem już w życiu 2 tytuły mistera (różne), oraz brałem niejednokrotnie udział w sesjach zdjęciowych. Poza tym mam dużo powodzenie u dziewczyn - praktycznie wszystkie uważają, że jestem ładny :)
OT:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=pl
W sumie juz wrzucila w doc, ale masz na przyszlosc...
Za to, że nie ignorujesz potencjalnych petentów(?) pozwoliłem sobie wypełnić ankietkę.
Tak, tak, od razu przyznaj, że nastawiłeś się na tits :D
Robimy deal.
Kurcze, akurat nie mam żadnego office'a.
Może coś na zachętę, żeby zainstalować? :P
Chętnie dorzuciłbym swoją cegiełkę... ale tak bez motywacji? :P
Up
zapraszamy na nk, tam wykupisz parę eurogąbek i każda Twoja, bez instalacji office'a.
Mazur199
14-12-2009, 16:46
Spojrzałem i jakoś się nie zgasiłem, bo dla Twojej wiadomości zdobyłem już w życiu 2 tytuły mistera (różne), oraz brałem niejednokrotnie udział w sesjach zdjęciowych. Poza tym mam dużo powodzenie u dziewczyn - praktycznie wszystkie uważają, że jestem ładny :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Narcyzm_%28seksuologia%29
Nie zesraj sie. Sorry za offtopic ale jak ja nie mogę znieść takiego zakompleksionego gadania, noszkurwa.
@up
A co tu uzasadniać? Wyskakujesz z tekstami dziecka, które nie może znieść krytyki, nawet jeśli jest ona bezpodstawna. Tym bardziej, że Andrew rzucił tylko hipotezą, a Josawka przyjęła to z żartem. Za to ty poczułeś się śmiertelnie urażony.
Przyjęła to z zartem i chwała jej za to, zachowała sie po prostu dojrzalej i zignorowała drapanie kota.
Mam śmieszne wrażenie, że wiem dlaczego.
No i tu jestes w błedzie cwaniaczku
//ankieta wysłana
Czemu tak dużo osób chce być fajnym na siłę? :F
i przygotowuję pracę na temat kulturotwórczej funkcji gier sieciowych
hahahah
O ile przezywanie od nobów, lolów, loserów, runerów, stunerów, bomberów, teamerów, healerów, lagerów, cheaterów (często z fuck), jumperów, poisonerów, assistationerów, combonerów, spamerów, bugerów i innych takich można nazwać kulturą i do tego używanie niezrozumiałych skrótów typu : wtfg, lmaotn, owndgt i omgtp (sam nie wiem co oznaczają ale często używają ich brazole ),wiązanie znaczków różnej maści przypominające minki i nadużywanie wulagryzmów, to jestem jak najbardziej za. :D
Fakt kultura to jest spadek, ale to co się dzieje w grach sieciowych nie można zaliczać nawet do kultury masowej. :D
Szczególnie w grach takich jak WindSlayer, metin2, tibia i innych popularnych to istne eldorado!
Chętnie bym wypenił jednak ankiete, ale nowy komp w naprawie a ten starszy nawet nie ma movie makera, co dopiero o oficcu mówić. xD
Proponuję pierwszą lepszą strone do robienia ankiet : http://www.moje-ankiety.pl/
P.S.
Gram w windslayer z tąd te odzywki. Ci którzy lubią pvp oparte na umiejętnościach gracza - polecam.
@up
Bo to forum, a forum jest albo od gnojenia krytyką albo od bycia pro. xp
zapraszamy na nk, tam wykupisz parę eurogąbek i każda Twoja, bez instalacji office'a.
A ja się zastanawiałem, na cholerę komuś te eurogąbki.
A ja się zastanawiałem, na cholerę komuś te eurogąbki.
No jak to na cholerę, będzie mógł pokupować swoim kolegom/koleżankom jakieś super prezenciki albo ocenić ich fotkę jako Super Zdjęcie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.