zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Keylogger.

demoninator
13-12-2009, 06:07
Witam. Mam pewne pytanie do doświadczonych w sprawach informatyki, a bardziej programowania, chyba. Mianowicie czy plik .dll może zawierać keylogger? Nie spotkałem się nigdy z takim czymś, więc chciałbym się dowiedzieć czy to możliwe i czy ktoś się już z tym spotkał. Pliki .dll są bibliotekami multimedialnymi, tak myśle, większość pewnie kojarzy plik python.dll potrzebny do uruchomienia tak zacnego programu jak tibiaauto ;)).

ruszek
13-12-2009, 10:58
KAŻDY plik może zawierać wirusa, jeśli mamy wprawnego informatyka/hakera. Ale ponieważ większośc neosków korzysta z takiego niefajnego programu jakim jest ******** (Żebym nie dostał bana) to może byc tylko w scr lub exe, ew rec.

Andrew
13-12-2009, 12:27
KAŻDY plik może zawierać wirusa, jeśli mamy wprawnego informatyka/hakera. Ale ponieważ większośc neosków korzysta z takiego niefajnego programu jakim jest ******** (Żebym nie dostał bana) to może byc tylko w scr lub exe, ew rec.
Jeśli chodzi Ci o ten program co mi to może być jeszcze bat. i jeszcze kilka, przynajmniej 8 tych rozszerzeń było.

Ale takie keyloggery dla mas działają w ten sposób, że instalowane są jak klikniesz na plik, sam program nie powinien uruchamiać keyloggera z biblioteki.