zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Faraonowie

Narvanyy
13-12-2009, 12:12
Szukałem informacji na ten temat na forum aczkolwiek nie znalazłem dokładnych odpowiedzi na moje pytania więc.
Rp na jakim lvl dałby radę zabić Faraona i jakie było by to waste.
W teamie Ek i Rp jakie powinny być lvl poszczególnych postaci.
No i Ek Rp i Ed na sio z jakimi lvl można by było tam chodzić.
Chodzi mi tu o zrobienie Hota jak i bicie tego dla rarków. Wiem wiem rzadko leci nie opłaca się ale ja lubię się tak bawić z kolegami. Chciałbym abyście mi podali jakieś taktyki na nich, jak i również porównali ich siłę do jakiegoś potwora.
Z góry thx:*

Narvanyy
14-12-2009, 20:15
O d ś w i e ż a m

Narvanyy
16-12-2009, 20:20
Forum Pro elo ziomów jak Pan Ryba a nikt nie potrafi mi nic powiedzieć o faraonach??

Edwardo
16-12-2009, 21:33
Ok to jestem lepszy od Ryby, i jestem PRO.

Rp na jakim lvl dałby radę zabić Faraona i jakie było by to waste.

Wszystko zależy jakiego chcesz bić faraona, Vashresamun jest dość słaby więc możesz je bić na 120~lvlu, natomiast Thalas czy Ashmunrah jest silniejszy więc na 160~ możesz je bić jak ogarniasz.

W teamie Ek i Rp jakie powinny być lvl poszczególnych postaci.

Zależy też od faraona, EK 140~lvl, RP 120~.

No i Ek Rp i Ed na sio z jakimi lvl można by było tam chodzić.

Druid 80~, EK 130~, RP 120.

Rybzor
17-12-2009, 05:45
Pro elo ziom Ryba nadchodzi!

Jak powiedział Edwardo - niektóre Faraony są łatwiejsze, a inne trudniejsze.

Na tych lvlach da się to zrobić, ale niektóre potrafią zasadzić dość silne combo zjadając od razu całe hp. Dla bezpieczeństwa radziłbym zabrać jakiegoś ~200 EK, żeby mieć pewność, że nie stanie się nic nieprzewidzianego. Jak nie masz takiej możliwości i chcesz ryzykować, to rób to na lvlach jakie podał Edwardo : P

Narvanyy
17-12-2009, 08:29
Dobra dziękówka więc jeszcze pytam, podajcie te stosunkowo najłatwiejsze.

Rybzor
17-12-2009, 16:12
Moim zdaniem te łatwiejsze to Thalas, Vashresamun, może jeszcze Omruc i Dipthrah.