zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Dziwne rzeczy."

master_eddy
08-01-2005, 01:31
Witam was odrazu przejde do rzeczy:
Zwiedzając Tibie często znajdujemy czaszki, są też skulls of Ratha, a w trzech miastach możemy kupić staff . Czy między tymi przedmiotami nie ma jakiegoś dziwnego połączenia?

I jeszcze jedno nie daje mi spokoju:
w niektórych miejscach w Tibii znajdują się sacriface stones czy ritual stones (nie jestem pewien jak się to nazywa ale to taki duży kamień poplamiony krwią) można na nich znaleść czsami skull .

--------------------------------------

P.S.
stworzyłem ten temat gdyż nie znalazłem innych które byłyby o tym.

Thimburd
08-01-2005, 01:40
Eee... A może to ma dać klimat grze? He?

p.l
08-01-2005, 08:20
jest ... musisz zebrać Skull of Ratha, red gem, 1 staff i wybrać się z tym najpierw na ghostland, tam połączysz skull z red gemem. Dalej idziesz do świątyni na poh i na specjalnym ołtarzu kładziesz staff i wcześniej otrzymaną zaczarowaną czaszkę, polewasz krwią (obojęnego pochodzenia), zapalasz 6 świec do okoła, przesuwasz dźwignię ... i masz Skull Staff!

Żeby mieć fire sword, wystarczy przywiązać go do wędki, zanurzyć go w lawie (tak żeby żyłka od wędki nie spaliła się), i po 0,5 minuty wyjąć ... i jest FS

Jest jeszcze jeden magiczny przedmiot uzyskiwany w podobny sposób, jeden z użytkowników tego forum zdradził nam sekret: magic water sword, wystarczy wrzucić longsworda do wody
:D :D :D :D :D :D :D

Pacek
08-01-2005, 09:44
ja znam jeszcze kilka sposobów na połaczenie ich . Trzeba znaleść kostke horadrimów czache, kija , klej do tapet i smmal ruby. polaczyc i masz skulstafa to samo mozna zrobic z dagerem i poison fieldem , slyszalem ze niekturym z nasycenia bras legow z moczem i winem i obejsciu drabinki w venore 66666,5 w lewo i 42342 w prawo powstaly golden legi

roland
08-01-2005, 10:01
Heh, a ja zanm sposób na Morning stara. Wstań przed wschodem słońca, i próbuj złowić gwiazdy na wędkę. Jeśli coś złowisz będzie to morning star. I jeszcze na magic sworda. Weź sworda do łapy zamiast runki idź pod depo, kiedy jest tam full ludzi, po czym popwiedz słowa "exevo gran mas vis". Będziesz miał magic sworda.