Pokaż pełną wersje : Szybki Exp RP
Witam poradzcie mi mam do zwastowania 80k na exp chodzi mi o bardzo szybki exp gdzie mam pojsc 62 RP skille 80/56 eq: pall arm, lue legi, medusa shield, crus helmet, bohy. Dzieki i pozdro :>
Witam poradzcie mi mam do zwastowania 80k na exp chodzi mi o bardzo szybki exp gdzie mam pojsc 62 RP skille 80/56 eq: pall arm, lue legi, medusa shield, crus helmet, bohy. Dzieki i pozdro :>
hellheim -4-5
A jeszcze gdzie indziesz? B)
Demona wrl, DLe.
Poza tym sprawdź samemu; większa satysfakcja.
Mroczny_Angel
15-12-2009, 13:28
Demona wrl, DLe.
Poza tym sprawdź samemu; większa satysfakcja.
wrl?:D Ty sie chyba zle czujesz jak mu dobrze z combo pociagnie to moze sie poskladac chwile po tym jak go w ogole zobaczy;D moim zdaniem d lair assasinki i lejesz ile wlezie :) z 90k/h wyciagniesz
Frosty na Okolnir.
Arbalest + power bolty... w pierwszej godzinie nawet ze 150k/h tylko uważać musisz bo łatwa śmierć
Nie chcę zakładać nowego tematu:
mianowicie mam 80 rp , 500k do zwastowania. Gdzie otrzymałbym najwydajniejszy exp?
golonkamatu
16-12-2009, 15:13
Frosty z Assassin starów, ewentualnie dle lub warlocki ( na warlockach ciężko możesz mieć).
Nie chcę zakładać nowego tematu:
mianowicie mam 80 rp , 500k do zwastowania. Gdzie otrzymałbym najwydajniejszy exp?
Frosty z ass.
Dle
albo możesz sprobować na hydrach
wrl?:D Ty sie chyba zle czujesz jak mu dobrze z combo pociagnie to moze sie poskladac chwile po tym jak go w ogole zobaczy;D moim zdaniem d lair assasinki i lejesz ile wlezie :) z 90k/h wyciagniesz
przypomne Ci ze assasinki sa od 80 lvla a on ma 62 ;]
Frosty z ass.
Dle
albo możesz sprobować na hydrach
Dołączam do poprzednika następujące pytanie: z jakimi kosztami można się liczyć na frostach/dlach na godzinę hunta?
golonkamatu
16-12-2009, 15:48
Zależy ile Ci ass i smp pójdzie. Mi schodziło na 2 godziny około 250 assassin starów i 10 bp smp na frostach.
wampir21
17-12-2009, 09:15
Twój skill nie jest powalajacy, wiec frosty z assassinkami moga okazac sie sporym wastem, ale jesli chcesz szybko expic to chyba jedyne wyjscie. Nie wchodz na okolnir bridge i quest bo nie wyrobisz tam, mozesz sprobowac tez na bonebeast island
Patysiak
19-12-2009, 08:43
Asski i frosty, jakieś d lairy, może hydra island, ew z blockerem na jakieś behe, czy demce (no ale na 80lvl po goromie mi się nie widzi chodzić, a na edron nie ma jakiegoś przerażającego expa, a na poi też masz troszku za niski lvl :P ).
King.of.Spear
20-12-2009, 22:13
62 lvlem frosty z ass?...
a i jak co to arbalest od 75 lvla.
juz lepiej chyba byłoby pójść na bog raidery na yalahar z kuszą+power bolty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.