zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rp, a huncenie inne niż z rs/pb/assków

Patysiak
19-12-2009, 09:12
Witam. Ostatnimi czasy wróciłem do gry. Jak na razie gram 83rp, eq jest dopiero zbierane (char był w p secie, teraz mam blessy i c shielda, trochę innych potrzebnych itemów, brak eq jest jednym z powodów, czemu sam nie sprawdzam). No ale załóżmy, że będę miał wtedy 90lvl, pall arma, yalahari leg piece, rh/dh, bohy+softy, jako broń będę miał composite hornbow/elvish bow.

I tu pojawia się moje pytanie - co sądzicie o hunceniu z:
a) burst arrowami - darmowa amunicja z polowania na dragach, jej wybuchowość byłaby ceniona na cultach, hellheim (beho i eb), dodatkowo nie musiałbym się uganiać za nimi;
b) earth arrow - również darmowa, myślę, że przydałaby się na calassie;
c) sniper arrows - darmowa, a jeśli by się sprawdziła, to i dość tania (6k/bp), również myślałem o nich pod kątem hellheim;
d) throwning star - jak wyżej darmowa, większy zasięg niż rs;

Jeśli są tu osoby, które hunciły z tymi rodzajami broni, jak również np z innymi arrowami (onyx, flash itd) to chętnie o tym przeczytałbym - czy się zwraca, jak hity, jak cenowo wychodzi. Z góry dzięki za poważne odpowiedzi.

PS. W miarę możliwości preferuję huncenie solo :)

kropik
21-12-2009, 20:27
Bursty sprawdzają się świetnie na cultach jak stoją w szeregu, raz się zapytałem kolegi 60 pala co bierze na culty to odpowiedzial że bursty i objaśnił mi ich przydatność

Earth arrow to nie wiem ale myślę że by się przydały

Sniper arrows: Według mnie nie przydatne

Throwing star: Też według mnie nie przydatne