Pokaż pełną wersje : The New Frontier QUEST!
Mam takie pytanko, a dotyczy one 8. misji. Czy jak wypije trucizne i nie pojde na arene, to rzeczywiscie umre? Jesli tak, to jaki mam limit czasu na podjecie walki na arenie?
Ambiwalencja
02-01-2010, 12:55
Nie umrzesz
Na jakim lvl dam rade ta arene zrobic knightem?
I czy w ogole da rade solo?
Ja mam male pytanko w kwestji 5 misji czy zna ktos kolejnosc slow jakie i u kogo pisac?
Gracz: hi
Gracz: farmine
Gracz: <słowo>
bo podobno kazdy npc inaczej raaguje na dane slowo :P ciekawi mnie czy jest jakis patent na to :P
Jest patent - spoil. Chyba samemu znaleźć to nie problem. Sam robiłem bez spoila i traciłem 1 góra 2 itemki na npcka.
Krwiopalczasty
07-01-2010, 07:45
niema patentu ponieważ to na jakie słowo zareaguje npc jest losowe przykład ja użyłem słowa X a potem mój kolega używa słowa X mi zalicza jemu nie, tak wiec najlepiej mieć zrobiony quest na black bert'a i po prostu liczyć na farta ;p
Często poprawnymi są (ale nie zawsze !!):
Król Tibianus - Impress
Leeland - Plea
Angus - Reason
Wyrdin - Flatter
Telas - Flatter
Humgolf - Threaten
^^ Jednak jest patent 80% ze all bedzie dobrze :P
Witam mam pytanie w sprawie tego questu :P
jestem w polowie 7 misji posiadam 5 Tomow (Tome of Knowledge)
Jak je oddac Cael'owi Cael: Greetings, Isaq. I'm still getting accustomed to my new home, but why don't you come back at a later time? See you around!
Cos mi brakuje bym mogl je oddac? czy jak?
Krwiopalczasty
11-01-2010, 16:19
on mówi ze nadal urządza sobie chałupę wiec wpadnij później co w praktyce oznacza ze nie masz odpowiedniego questa zrobionego :P a żeby oddawać tomy trzeba zaliczyć misje nr 10 czyli przejść arenę
Co do pytania czy da się ją zrobić solo to nie. Chyba że twój partner zginie w trakcie . Jak moja siostra robiła to padł bloker i dokończyła solo od polowy na 153 msie. Najgorszy był Tirecz bo ma 25 000 hp i jeszcze był z Tremorakiem. xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.