Pokaż pełną wersje : Humz0ry 2009
Idea zgapiona z topicu blizniaczego podforum, ale to detal ;p
http://img96.imageshack.us/img96/129/humd.jpg
Krotko i na temat - forumowy plebiscyt "Humz0ry 2009" polega na wytypowaniu najlepszego - waszym zdaniem - filmu konczacego sie roku. Kazdy ma prawo podac 3 typy, bez podzialu na najlepszy/drugi/trzeci (wszystkie glosy sa rowne). Jak pewnie nietrudno jest wywnioskowac, podajemy tylko filmy, ktore mialy premiere pomiedzy 01 I 2009 - 31 XII 2009. Dokladnie za tydzien podliczone zostana wszystkie glosy, a nastepnie przeprowadzony bedzie nastepny etap, w ktorym bedzie mozna wybrac 1 z 5 najczesciej pojawiajacych sie tytulow. Zwycieski film dostapi zaszczytu dzierzenia statuteki ZŁOTEGO HUMZ0RA 2009 ;] Zatem do dziela. Ja zaczne ;b
- Inglourious Basterds
- Law Abiding Citizen
- Terminator: Salvation
Humz0ry 2009? Bez jaj.
Idę zdedzić ze śmiechu, wrócę, i zapodam jakieś typy.
edit: ok, jush. W zasadzie w 2009 nie widziałem żadnego jakiegoś mega ciekawego filmu. Moim zdaniem 2008 był znacznie ciekawszy. Do rzeczy:
1. Kac Vegas
2. Knowing
3. Narzeczony mimo woli
Komediowo : P
Inglourious Basterds
Public Enemies
i... Lost season 5, jeśli dopuszczasz seriale, lub
Taken, jeśli nie dopuszczasz.
Z tym że ja rzadko oglądam filmy zaraz po premierze i z tegorocznych bardzo mało jeszcze widziałem. Tak naprawdę to tylko pierwszy tytuł zasługuje wg mnie na jakieś wyróżnienie. Ale lepiej niech pojawi się więcej tytułów, żeby na koniec było z czego wybierać :) W przeciwnym wypadku będzie nudno, bo wiadomo, że wygrają "Bękarty wojny".
Inglorious Basterds na pewno. Co do innych typów, nie potrafię sobie przypomnieć, co tegorocznego oglądałem.
Inglorious Basterds, bo Tarantino bije wszystkich, a nie jestem az takim kinomaniakiem, zeby ogladac wszystko co sie pojawia, wiec wiekszej ilosci filmow nie podam.
a jeszcz takie pytanie. jak traktować takie filmy jak Obywatel Milk czy Zapaśnik kótre swoje premiery w USA miały w 2008 a w Polsce w 2009 ?
liczy sie premiera swiatowa
więc lipa bo mało oglądnąłem filmów z rocznika 2009 dopiero niedawno zacząłem nadrabiać zaległości, a jedynym filmem, który jest wart umieszczenia tutaj to:
Law Abiding Citizen
najwyżej coś dodam.
The_Illest_Villain
24-12-2009, 00:59
Inglourious Basterds, no doubt.
malo filmow ogladalem z tego roku, raczej starsze, ale Kac Vegas przebija wszystko :D
Pan i Wladca
24-12-2009, 12:11
District 9
Zombieland
Kac Vegas
Mazur199
24-12-2009, 12:12
Nie ogladalem bekartów wojny więc na nich nie zagłosuje, z tego roku w sumie ogladalem mało filmow, raczej przejrzalem top100 filmweb ale z tych z 2009 to:
-kac vegas
-500 days of summer
Dałbym jeszcze seven pounds ale premiera na świecie była w 2008 więc odpada : P
Czarna_Mamba
24-12-2009, 12:32
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Kac Vegas : D
Wesołych Świąt!
Fast & Furious zapomniałam, że w tym roku premiera była ; D
Inglourious Basterds
District 9
Koralina i tajemnicze drzwi
Btw, Humz0r 2009 jest chyba nagrodą dużo bardziej popularną, niż pas polsatu!
Jedyny film warty tego tytułu to:
Kac Vegas
Innych ciekawych (jeżeli takie były) premier nie widziałem.
Yoh Asakura
26-12-2009, 20:20
Zombieland
Bękarty Wojny
Gierubesoen
26-12-2009, 23:12
inglorious basterds, the hangover, mikołajek (raczej z sentymentu do książki) ;d
redfaction
26-12-2009, 23:23
Kac Vegas i District 9
Ps. a kiedy beda Gallary 2009? : (
Public Enemies
Inglourious Basterds
nic innego, na pewno nie wg mnie Kac Vegas czy Law Abiding Citizen, ktory mial tak masakrycznie zwalona koncowke...
Wylansowany
27-12-2009, 09:05
Czyżby wszyscy ciągnęli z torrentów filmy, bo każdy podaje orginalny, angielski tytuł? :p
@topic
1. Szybko i Wściekle
2. Zombieland
3. Kac Vegas
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.