zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Z cyklu Seereek exp

Seereek
24-12-2009, 02:41
Przedstawiam oto w jak głupi (niezwykły) sposób można expić na pewnych potworach ;]

http://www.speedyshare.com/files/19951831/Soldy__d.cam

Clockwerk
24-12-2009, 07:26
jesteś kretyn, lepiej wrzuć filmy z ob na którym wszystkich na*******asz :D

zero_skillu_szczylu
24-12-2009, 08:48
Nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Zacev
24-12-2009, 10:05
no giezet 8 k /h to mam na foldzie ;d

CinkoL
24-12-2009, 10:12
Ogar, 3 manasy na klatę i można iść flam hurować.

BialyOleander
24-12-2009, 10:27
żak mi Cię synku naprawdę. już moda na sukces ma więcej zwrotów akcji.

Artur_Grzyb
24-12-2009, 11:11
Sposób nie jest głupi, tylko autor jest wrzucając taki syf na forum

Pandabear
24-12-2009, 13:39

Zawsze cos w tematach seerka jest cos, co sprawia, ze dzien jest piekniejszy!
Oleander, u just made my day!:D:D:D

Mystiquer
24-12-2009, 14:12

ha!!! :D podbijam

Seereek
24-12-2009, 14:50
No wiecie ;D Wrzuciłem film by zobaczyć jak dużo mam fanów po kłótni z rzepami ;< jak widać...

Nikt już się lepiej nie wypowiada :D (i nie dlatego, że film jest jak moda na sukces)

Vasth
24-12-2009, 15:28
No wiecie ;D Wrzuciłem film by zobaczyć jak dużo mam fanów po kłótni z rzepami ;< jak widać...

Nikt już się lepiej nie wypowiada :D (i nie dlatego, że film jest jak moda na sukces)

Jakiej tam klotni z rzepami. Nikt Cie nie zna. Idiotyczny nick z nieodpowiednim avatarem. Probujesz byc smieszny i zaistniec. (Na wzor rzepek?) Jeszcze na koniec dojebac Ci mozna ten 'seeeeeereeeeek team' gdzie nie dosc ze nikt nie chcial dojsc to jeszcze zarzadales od jednego 3k za invita do tego niesamowitego teamu. (Juz wtedy bylo widac ze stac Cie na 3 manasy : S)
A decyzja czy uzytkownicy beda wypowiadac sie w tym temacie nie nalezy do Ciebie.

w karlin, karlin, poliz odbyt - fajny sposob umilania czasu. I wcale w tym momencie nie probowales byc smieszny i ironiczny.

Seereek
24-12-2009, 15:44
Jakiej tam klotni z rzepami. Nikt Cie nie zna. Idiotyczny nick z nieodpowiednim avatarem. Probujesz byc smieszny i zaistniec. (Na wzor rzepek?) Jeszcze na koniec dojebac Ci mozna ten 'seeeeeereeeeek team' gdzie nie dosc ze nikt nie chcial dojsc to jeszcze zarzadales od jednego 3k za invita do tego niesamowitego teamu. (Juz wtedy bylo widac ze stac Cie na 3 manasy : S)
A decyzja czy uzytkownicy beda wypowiadac sie w tym temacie nie nalezy do Ciebie.

Nie próbuje być spieszny i zaistnieć ;< kce sobie fajnie umilić czas mego noobowanie;D