Pokaż pełną wersje : Inne [Elysia] 55rp
zero_skillu_szczylu
25-12-2009, 17:48
http://www.speedyshare.com/files/19970420/55rp.cam
potem wpadł jakiś 150rp, bił mnie, exivnołem na kozaka jakiegoś polaka, który jest w wojnie, koleś się zesrał i uciekł do dp
enjoy
tak troszkę z d_py ci ta akcja poszła ale ważne że się udało ; )
Czas na słowo experta...
a więc ten pall w chuj nie ogarniał ;/ bił summony co było w tym przypadku głupotą ale cóż. ;/ gdyby cie bił miał by większe szanse na zwycięstwo :] szybko by cie zjechał te manasy.
Czas na słowo experta...
a więc ten pall w chuj nie ogarniał ;/ bił summony co było w tym przypadku głupotą ale cóż. ;/ gdyby cie bił miał by większe szanse na zwycięstwo :] szybko by cie zjechał te manasy.
hahahahahah. Exura ms'a > leczenie knighta, pala. Najtansze, najlepsze. I otrzymywal by w tym wypadku max dmg od ms'a z dwoma fe. Najlepszym wyjsciem bylo bicie summonow. Zwlaszcza w wypadku gdy ms nie ma jak leczyc fe. Zjechac 3 bp mfow msowi ktory by sie tylko exurowal zakladam ze zajeloby mu conajmniej z 10 minut. Tylko w jednym wypadku moglby zjezdzac mfy ms'a. (mana shield)
hahahahahah. Exura ms'a > leczenie knighta, pala. Najtansze, najlepsze. I otrzymywal by w tym wypadku max dmg od ms'a z dwoma fe. Najlepszym wyjsciem bylo bicie summonow. Zwlaszcza w wypadku gdy ms nie ma jak leczyc fe. Zjechac 3 bp mfow msowi ktory by sie tylko exurowal zakladam ze zajeloby mu conajmniej z 10 minut. Tylko w jednym wypadku moglby zjezdzac mfy ms'a. (mana shield)
Chuj mu bicie fe dało . na dysta ten sorc co hit musiałby powiedzieć exura/exura ran. Albo ustawić sie przy nim by fe biły też sorca i nawalac z dzid.
Ambiwalencja
27-12-2009, 01:51
Typowy boter miał by jakieś shp i uzywał exury san może by przetrwał;d
niezle, lubie pking w takim stylu ;d
Trzeba było wziąć sd i m wale na botting w takim wąskim tunelu :(
giezet more plax
Robert Lublin
27-12-2009, 10:29
mogłeś mort hura zajebać jak wtedy na początku na redzie stal to by padl na wejściu ale i tak padl wiec git :P
zero_skillu_szczylu
27-12-2009, 10:58
@up
no właśnie całkowicie zapomniałem o vis hurze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.