PDA

Pokaż pełn± wersje : Ungreez 64 EK z blokerem

Miuek
28-12-2009, 18:17
Oto pytanie: Czy dam rade ujebać Ungreeza 64 ekiem z marnym, bo 77 swordem. Ofc mam blokera 134 ek. Może macie jakie¶ pomysły czy taktyki co do glebania tego bossa? Moge też mieć siohera 79 ed i ewentualnie kogo¶ do jakiej¶ pomocy (np dobicie ungreeza kiedy ma yellow hp? Może wtedy dostane najwiecej expa?) Z góry dziękuję za pomoc ;]

Gustek
28-12-2009, 18:46
Może i dasz radę ale będziesz musiał ostro spamować exori bo inaczej ungreez wyrobi się z leczeniem. Pomysł z pomoc± przy dobijaniu jak najbardziej na miejscu (tylko dopiero jak będzie miał grubo poniżej połowy hp).
Szansa na ubicie istnieje ale licz się z ogromnym waste (jak nie większym :P). Ja robi±c to na 78 lvlu (RP) z blokerem 82 ek zużyłem bp smp i bloker 3 bp ghp.

demoninator
28-12-2009, 20:55
Ehh jest jaki¶ sens zabijać go przed 100 lvlem? Inkwizycji i tak już dalej nie zrobisz puki nie wbijesz 100 lvla, a addon nie jest zbyt piękny ;p. Nie no ale jak już chcesz go zabijać to wbij większy lvl żeby mieć e gran i wtedy chyba powiniene¶ bez problemu poradzić z kim¶ kto Cię będzie leczył no i żeby na redzie dobił.