Pokaż pełną wersje : Gildia Rzepki Znów Karają
Komisarz1
29-12-2009, 00:22
OWNED HAHAHAHA xD!
rzepki mogą obciągać.. jak widziałem te pk team, 20 vs 1/10 vs 1/20 vs 2 itp itd
rzepki mogą obciągać.. jak widziałem te pk team, 20 vs 1/10 vs 1/20 vs 2 itp itd
dzięki ; * na tym polega pk team
zero_skillu_szczylu
29-12-2009, 02:21
najs ekszyn, dobrze, że żyda przytrzymaliście widzicie sami, że po jakimś czasie ludziom odpi.erdala
tak trzymać
Dobra akcja, wyobrażam sobie co ten ziomek miał w domu xD
Artur_Grzyb
29-12-2009, 09:03
Każdy w takim trapie sądzi, że jest mądrzejszy od innych, że nie da wbić sobie rs, a jednak każdy jest głąbem jak poprzednik.
Fajnie sie wasze filmiki oglada;] dawac wiecej 8o
Sam bym chetnie dołączył do tej gildi gdybym grał :]
Mystiquer
29-12-2009, 20:51
szkoda ze nie ma filmu z carlin ;<
Dobra ... chuy z kolejnym warnem / banem za przeklinanie... ale ja pierdole hahah! Kurwa jakie koczkodany grają w t!p!3 !! haha nie mam pytań brawo Rzepencje tak trzymać ;)
Rzepencje XD hahaha :D
Szukacie miesa armatniego?
zero_skillu_szczylu
30-12-2009, 02:51
serek jest 1 kandydatem
File uploaded from IP address 82.177.23.14 (Poland)
Ukrywajcie ip xd
@2up
Po co? Bo przyjedziesz do koko czikena i go zbijesz? Bueheueheueheu <rofl>
Jeszcze troche i rzepki przejma wlacze na berylo ojoj:c
lol xD
niezły joke.
No cos Ty nie Joke tylko tak zobacz jak oni ogarniaja pkuja ludzi jakie zgranie na vt ;)
@serek wiejski
Byłem ostatnio w sklepie i była promocja na serek wiejski.
http://i265.photobucket.com/albums/ii213/caveki_bucket/mediamarkt.jpg
zero_skillu_szczylu
30-12-2009, 19:19
haha XDDDDDDDDDDDddddd
No cos Ty nie Joke tylko tak zobacz jak oni ogarniaja pkuja ludzi jakie zgranie na vt ;)
najlepsze zgranie to chyba bylo jak czoolg poszedl w trapa czymal sie z 30 minut ja wlecialem 70 ek wybilem noob chary wbilem black skulla ty padles lancome hmm w sumie tutaj mozna powiedziec 1-1 ale tego filmu juz nie widzialem na forum tylko takie akcje co wam sie udaja a tego ze byl remis nie bylo jak to jest? mi powiedzcie przypjacielle :*
Pepeszka..
30-12-2009, 21:29
najlepsze zgranie to chyba bylo jak czoolg poszedl w trapa czymal sie z 30 minut ja wlecialem 70 ek wybilem noob chary wbilem black skulla ty padles lancome hmm w sumie tutaj mozna powiedziec 1-1 ale tego filmu juz nie widzialem na forum tylko takie akcje co wam sie udaja a tego ze byl remis nie bylo jak to jest? mi powiedzcie przypjacielle :*
Ja się CZymam za głowe jak czytam co ty piszesz
zero_skillu_szczylu
30-12-2009, 22:18
kiedy to było? chyba jak mieli 20lvle, tak wpadłeś 70ek, zacząłeś na*******ać exori i wbiłeś bsa, ale akcja o kur.wa :\
kiedy to było? chyba jak mieli 20lvle, tak wpadłeś 70ek, zacząłeś na*******ać exori i wbiłeś bsa, ale akcja o kur.wa :\
Ten 70ek nie jego + to noob char z tego co wiem
nom jakos tego filmu nie pokazaliscie czemu? tylko wasze udane akcje? ze takie pro ogary?
zero_skillu_szczylu
31-12-2009, 12:58
nom jakos tego filmu nie pokazaliscie czemu? tylko wasze udane akcje? ze takie pro ogary?
lepsze od was hejterze, nie wiem czemu tego nie pokazaliśmy ja zawsze nagrywam tylko fragi, a nie jak padamy, a jak wy walczycie z nami to wy powinniście wrzucać wasze camy typu; wpadam 70ek w karlinie rozpier.dalam połowe ludzików którzy wracali z deserta
ok
Czy oni na lewo i prawo sie podniecaja ze zabijają 45 lvle ze tak im trujesz pupe? Ogladam Rzepki od poczatku i dzieki takim ludziom pk teamy jeszcze istnieja :P
Ola rzepka byl sam i ludzie z checia ogladali jego filmiki :P
Moze teraz nie sa tacy jak kiedys... Moze to juz nie ten klimat ale to dalej ci sami ludzie co 15 lvlami zabily 65~rpka. Dzieki takim ludziom fajnie gra sie w tibie bo jest poprostu smiech jak 106 lvl wylozy sie na "Rzepencjach" ktore maja mniej niz 4 sdkerow (nie jestem pewien ) :P
Hail 123 Hail Rzepa i Seler!
Ja nie mowie ze robia zle dobrze ze leja cepow takich jak ostatnio jakis ek trapli wbil rsa i full drop ale oni wchodza na respy wywalaja ludzi za friko bo mysla ze sa wladcami serwa ze jak ten low lvl zna kogos to i tak padnie bo przeciez rzepki trzymaja władze
Ja nie mowie ze robia zle dobrze ze leja cepow takich jak ostatnio jakis ek trapli wbil rsa i full drop ale oni wchodza na respy wywalaja ludzi za friko bo mysla ze sa wladcami serwa ze jak ten low lvl zna kogos to i tak padnie bo przeciez rzepki trzymaja władze
TA Signed zgadzam sie z toba ;d
Maja z tego rozrywke to czego maja tego nie robic ?
Wladzy nie maja co jest wiadome ale skoro tak to czemu zadna rzadzaca gildia na to pozwala? Jaki Swiat Tacy Ludzie :P Cm0k
zero_skillu_szczylu
31-12-2009, 16:26
daj mi nicki, kto mówił, że macie wypad z respa
Clockwerk
31-12-2009, 16:50
pierwszy raz w tibie grasz ? tibia to jedno wielkie PA
jednak mogę ci zaświadczyć że nikt od nas nie wbija na respy krzycząc "wy*******aj ja z rzepek"
Raz Dwa Trzy obiady nie zjecie wy ;(
Lol. Każdy członek rzepek padł od peka przynajmniej po 6 razy \o/ wystarczy wejść w ich pro postacie na tibia.com :(
http://img682.imageshack.us/img682/2008/jebanynub.jpg:baby:
Odezwał sie pro elf user... Założe się, że ci którzy coś tam pisali o TA, lepiej ogarniają niż ty ze swoim elfikiem, którego 90% funkcji nie znasz ;:baby:;(
Fajne bajki xD znasz wiecej?
A tak na serio to nigdy takiego czegos nie robilismy no moze Femor pogromca Deeli ,ale napewno nigdy nikogo nie wyganialismy z expa jesli on tam byl pierwszy ;s przynajmniej mi nic nie wiadomo.
Komisarz1
31-12-2009, 17:33
17:25 Feeder Alchemist [35]: Avrurob RS IN THAIS PZ 15 min 17:25 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bethon. She was killed by Avrurob.
http://img682.imageshack.us/img682/2008/jebanynub.jpg:baby:
Odezwał sie pro elf user... Założe się, że ci którzy coś tam pisali o TA, lepiej ogarniają niż ty ze swoim elfikiem, którego 90% funkcji nie znasz ;:baby:;(
Te Tibie Auto to wy? :s joke
pierwszy raz w tibie grasz ? tibia to jedno wielkie PA
jednak mogę ci zaświadczyć że nikt od nas nie wbija na respy krzycząc "wy*******aj ja z rzepek"
no jak nie jak tak jedyna osoba ktora byla ok wobec mnie to rzepakowy olej :D
--- vns.rlz dodał 1 minut i 6 sekund później ---
daj mi nicki, kto mówił, że macie wypad z respa
Jerry na Poliptelowym
Smiechowy ludzik
Tasi rzepka:D
Xahote Myonicorth
31-12-2009, 17:55
No to juz wiem jaki masz nick xD Pan L... :P
Fajne bajki xD znasz wiecej?
A tak na serio to nigdy takiego czegos nie robilismy no moze Femor pogromca Deeli ,ale napewno nigdy nikogo nie wyganialismy z expa jesli on tam byl pierwszy ;s przynajmniej mi nic nie wiadomo.
mowie jak jest nie to zeby mnie lali ale problemy robia i strasza xd
Raz Dwa Trzy obiady nie zjecie wy ;(
Lol. Każdy członek rzepek padł od peka przynajmniej po 6 razy \o/ wystarczy wejść w ich pro postacie na tibia.com :(
Hahaha... no i co z tego? Lepiej pasc na 45 lvlu i odrobic lvl w pare godzin
czy na 100? Wydac 100k na blessy.
Nuub pliks
Ja... Oni przez te dedy mają więcej do odrabiania niż ten 100 co raz padł ;P a 100 lvl na blessy płaci 80k ;(
Ja... Oni przez te dedy mają więcej do odrabiania niż ten 100 co raz padł ;P a 100 lvl na blessy płaci 80k ;(
Ty jestes Suresch?
Ty jestes Suresch?
hehe nie , to nie on raczej xD, ale Suresch stracil troszkee wiecej niz 80k jak padl bez bless ;*
btw. fajny temat do spamowania xD.
Ty jestes Suresch?
;ooo
;(
;(
dla mnie to ustawić bota i pójść ;(
--- Leeawe dodał 0 minut i 51 sekund później ---
[QUOTE=Leeawe;2713716];ooo
nie ;o
Dec 31 2009, 19:32:03 CET Killed at Level 45 by Funts and Melixaro.
hm to bedzie jakos 2-2 remis mamy prawda? tam na filmie 2 ubiliscie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.