Pokaż pełną wersje : Humz0ry 2009 - FINAŁ
http://img96.imageshack.us/img96/129/humd.jpg
W I etapie Humz0rów 2009 wytypowano 15 filmow, ktore pretenduja do miana najlepszego filmu 2009 r. 7 z nich otrzymalo wiecej niz 1 glos, i to wlasnie tych 7 filmow stanie do boju w finale, w ktorym to mozna oddac glos tylko na JEDEN tytul.
W I etapie wyniki prezentowaly sie nastepujaco:
- Inglourious Basterds +++++++++
- The Hangover +++++++++
- District 9 +++
- Zombieland +++
- Fast and Furious ++
- Public Enemies ++
- Law Abiding Citizen ++
Pan i Wladca
29-12-2009, 19:44
No popatrz, ale żeby Transformersy się nie dostały :<
srsly nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, dla mnie max 7/10. Pare fajnych motywow, nic wiecej.
Pandabear
29-12-2009, 20:09
lol homik <3
@Topic
o.o Zombieland?
Wylansowany
29-12-2009, 20:10
A polskich tytułów nie łaska? W dodatku jeszcze literówki (Inglourious Bastards, a nie "Inglourious Basterds), a o tym, że musiałem na FilmWeb'ie sprawdzać, co to jest "Law Abiding Citzen" i o tym, że miałem rację z tymi torrentami, nie będę wspominał...
@topic
Mimo, że "Szybko i Wściekle" jest lepszym filmem, to zagłosuję na "Kac Vegas". Widzę, że Vin Diesel ze spółką i tak nie mają szans, a w końcu "Kac..." nie był (porównując oba) aż takim złym filmem...
srsly nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, dla mnie max 7/10. Pare fajnych motywow, nic wiecej.
Mylisz zachwyt z brakiem alternatywy, again. Po prostu z wszystkich tytułów podanych w temacie ten właśnie podobał mi się najbardziej. Nikt się tu niczym nie zachwyca.
A polskich tytułów nie łaska? W dodatku jeszcze literówki (Inglourious Bastards, a nie "Inglourious Basterds)[...]
Nazwa filmu to Inglourious Basterds.
@topic
Zombieland
A polskich tytułów nie łaska? W dodatku jeszcze literówki (Inglourious Bastards, a nie "Inglourious Basterds)
...
a o tym, że musiałem na FilmWeb'ie sprawdzać, co to jest "Law Abiding Citzen"nie moja wina ze wolisz opierac sie na pl tytulach. Ja np. znam filmy tylko w oryginalnych tytulach, nie interesuja mnie polskie tlumaczenia (Wirujacy Seks...)
i o tym, że miałem rację z tymi torrentami, nie będę wspominał... wait, what?
@topic
Mimo, że "Szybko i Wściekle" jest lepszym filmem, to zagłosuję na "Kac Vegas". Widzę, że Vin Diesel ze spółką i tak nie mają szans, a w końcu "Kac..." nie był (porównując oba) aż takim złym filmem...nowe F&F to przeciez epic fail, nie rozumiem jak w ogole komus to sie moglo podobac. Cala seria jest slaba, ale jedynka przynajmniej jakis poziom (niezbyt wysoki, ale zawsze jakis) trzymala, z kazda kolejna czescia jest gorzej i gorzej, a czworka tylko to potwierdza.
Pandabear
29-12-2009, 20:36
@up
Ty tak wygladasz w rl? Zajebisty homik :D xd Ale mam polewe z niego, jakby byl film z nim, 100% film roku B)
Articuno
29-12-2009, 20:36
Dziś obejrzę Hangover i/lub Public Enemies. Ale, że IB 3:9 Hangover? Kac Vegas to aż taki świetny film?
Pacz_knight
29-12-2009, 20:46
A co z filmem Jestem Hardkorem? :confused:
Dziś obejrzę Hangover i/lub Public Enemies. Ale, że IB 3:9 Hangover? Kac Vegas to aż taki świetny film?
Nie, po prostu Bękarty Wojny są tak słabe ;)
Zanim hoomik mi odpowie, że są pro, a Kac Vegas to gówno, to dopowiem, że znacznie szerszej ilości osób podobają się komedie, niż filmy wojenne i to m.in dlatego jest taki wynik.
Lord Dreathan
29-12-2009, 21:23
W dodatku jeszcze literówki (Inglourious Bastards, a nie "Inglourious Basterds),
Tutaj nie ma zadnego bledu, a zwlaszcza nie ma zadnej literowki. A Hoomik napisal tytul jak najbardziej poprawnie.
Jak co to ja glosowalem za Dystrykt 9. Moze nie dlatego ze jest jakis super zajebisty itd, ale nie powiela typowych schematow dla reszty filmow.
Law Abiding Citizen > The Hangover
wojenny film to nie jest, ale mimo, że Hangover mi się podobał to 1szy tytuł bije Kaca na głowe.
piramjida
29-12-2009, 21:58
Hangover to mocna sredniawka, mnie akurat w ogole nie smieszyl.
glos na Inglorious~
drugie Public Enemies pewnie
a btw to dodaj Avatar, bo niewazne co kto o tym mysli jest to bez watpienia najwiekszy film 2009 roku (nie najlepszy) i powinien byc uwzgledniony.
Wylansowany
31-12-2009, 10:09
Tutaj nie ma zadnego bledu, a zwlaszcza nie ma zadnej literowki. A Hoomik napisal tytul jak najbardziej poprawnie.
F... rzeczywiście, mój błąd. (To dlaczego wcześniej widziałem gdzieś nazwę filmu przez "a"?...)
wait, what?
To moje takie spostrzeżenie, że najczęściej zagranicznych nazw filmów używają osoby, które piracą je z torrentów. Mogę się mylić, ale tak bynajmniej zauważyłem :p.
a btw to dodaj Avatar, bo niewazne co kto o tym mysli jest to bez watpienia najwiekszy film 2009 roku (nie najlepszy) i powinien byc uwzgledniony.
Być może, ale sonda opiera się na głosowaniu z poprzedniego tematu, więc dlaczego Avatar ma być specjalnie uwzględniony, nawet jeśli ma to być film z największym budżetem itp?
Nie, po prostu Bękarty Wojny są tak słabe ;)
Tak się zastanawiam, czy Ty aby nie pilnujesz, żeby zawsze mieć inne zdanie niż hoomik. Bo pierwszy raz słyszę taką opinię o tym filmie, wcześniej wydawała mi się nie do pomyślenia (nie żeby był jakimś filmem wszech czasów, ale tak słaby, żeby głupawa komedia była wg Ciebie lepsza?!).
Zanim hoomik mi odpowie, że są pro, a Kac Vegas to gówno, to dopowiem, że znacznie szerszej ilości osób podobają się komedie, niż filmy wojenne i to m.in dlatego jest taki wynik.
Może, ja jednak byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem "The Hangover" z lepszym wynikiem w sondzie.
Oczywiście zagłosowałem na "Inglourious Basterds".
To moje takie spostrzeżenie, że najczęściej zagranicznych nazw filmów używają osoby, które piracą je z torrentów. Mogę się mylić, ale tak bynajmniej zauważyłem :p.
Jeśli chodzi o mnie, jest to prawda. "Piracę" filmy z torrentów, bo chcę je oglądać w oryginale. W telewizji polskiej wszystkie puszczane są z lektorem, czego nie znoszę, a dystrybuowane w Polsce wydania DVD najczęściej mają dostępne tylko polskie napisy. A co mam zrobić, jak chcę angielskie?
To moje takie spostrzeżenie, że najczęściej zagranicznych nazw filmów używają osoby, które piracą je z torrentów.nie zagranicznych, tylko oryginalnych. Uzywanie spolonizowanych tytulow = epic fail.
Mogę się mylić, ale tak bynajmniej zauważyłem
http://img163.imageshack.us/img163/1856/ed9b667a1e.jpg
Być może, ale sonda opiera się na głosowaniu z poprzedniego tematu, więc dlaczego Avatar ma być specjalnie uwzględniony, nawet jeśli ma to być film z największym budżetem itp?true.
no coz, z bolem serca trzeba oglosic, ze Złotego Humz0ra 2009 otrzymuje... "THE HANGOVER"!
Osobiscie nie wiem za co, bo imo film jest MAX 7/10, ale coz...
Nastepne Humz0ry juz za rok, stay tuned ;b
Wylansowany
06-01-2010, 19:46
Z bólem serca? To niby który film był lepszy? Bo na pewno nie "Wrogowie Publiczni". Miałem ostatnio okazję obejrzeć. Kilka scen naprawdę zaje..., ale ogólnie cały film lekko monotonny, szczególnie pierwsza połowa.
@down
Jeżeli wg Ciebie Terminator 4 był lepszy od "Kac Vegas", to rzeczywiście nie dogadamy się ;/
Imo w tym roku bylo kilka lepszych filmow, jak np:
1. Inglourious Basterds
2. Law Abiding Citizen
3. Terminator 4
Kilku pozycji, ktore moga kandydowac do filmu roku jeszcze nie mialem okazji zobaczyc, ale ciezko mi sobie wyobrazic aby kazda z nich byla slabsza od Hangover. Zreszta whatever, opinia plebsu zawsze byla ta dominujaca ;)
Rotfl hoom, żal mi cie. Nie potrafisz zrozumieć tego, że ktoś może mieć inne zdanie od ciebie nawet w takiej banalnej sytuacji, jak głosowanie na best film roku. Ciekawy byłem jak długo będziesz czekał z otwartą sondą, w które nikt nie oddał głosu od kilku dni łudząc się, że jeszcze twoj typ wyjdzie na prowadzenie.
Tak się zastanawiam, czy Ty aby nie pilnujesz, żeby zawsze mieć inne zdanie niż hoomik. Bo pierwszy raz słyszę taką opinię o tym filmie, wcześniej wydawała mi się nie do pomyślenia (nie żeby był jakimś filmem wszech czasów, ale tak słaby, żeby głupawa komedia była wg Ciebie lepsza?!).
Tak tak, mam rssa na IP hoomika i wertuje wszystkie jego klawisze jakie wyśle do internetu. Potem notuję, robię zapiski, a na końcu ustalam inne zdanie. Notabene moje zdanie, na które odpowiadasz "Może" wyjaśnia o co chodzi i sposób mojego rozumowania w tej sprawie. Dziwne, że na to nie wpadłeś (albo wpadłeś, ale i tak musiałeś napisać coś wbrew sobie, nie wiem do końca po co).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.