Pokaż pełną wersje : Skrót do Pits of Inferno na piętrze Domu Nekromanty.
Jest taka sprawa, mam postać którą wykonałem Poi quest, obecnie nie ma konta premium i stąd moje pytanie - jeśli mam dostęp do skrótu na pierwszym piętrze Domu Nekromanty to mogę chodzić tam expić ze znajomymi moim 100 sorcererem z 60 poziomem magiczym? Bo wkońcu teleport przenosi postać do korytarzy gdzie znajdują się takie potwory jak Blightwalker i Lost soul... Proszę o wytłumaczenie :]
jevpargas
31-12-2009, 04:01
Następnie musisz udać się do tuneli pod dom nekromanty na PoH. Następnie udaj się do małego pomieszczenia na wschodzie i użyj kilofa.
By przejść dalej należy użyć krwi na grobie Goshnar'a. Zostaniesz teleportowany do pomieszczenia poniżej. Następując na kolorową kładkę zostaniesz przeniesiony na drugą stronę Magic Walla. By przejść przez kładkę musisz mieć premium account oraz Holy Tible w plecaku. Następnie udaj się na wschód, za bramkę levelową.
Ja już robiłem POI tamtą postacią... ;D
Chodzi tylko o to czy mogę wchodzić na POI nie posiadając PACCa a mając dostęp do teleportu.
szymon287
31-12-2009, 13:03
Chodzi tylko o to czy mogę wchodzić na POI nie posiadając PACCa a mając dostęp do teleportu.
Nie.
<znaki>
Biggy_Knighty
12-09-2010, 20:31
... i gdzie wyląduję na PoI jak w niego wejdę? "Sala tronowa" z teleportami do tych 7 seal´ów? Thx za info
... i gdzie wyląduję na PoI jak w niego wejdę? "Sala tronowa" z teleportami do tych 7 seal´ów? Thx za info
Może w ogóle nie wejdziesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.