zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demon Helmet on Elysia

Div
08-01-2005, 20:42
Witam, zamieszczam tu film z Demon Helmet Quest, ktory odbyl sie na Elysi ;)

http://www.members.lycos.co.uk/midarth/Ariochelmet.rec (rehost by Midarth, thanks)

Enjoy!

Demon Sekleton
08-01-2005, 21:10
gz wykonania questa :D jest to niewatpliwie trudny quest :) ale nagrody tez fajne :D szkoda ze niepoakzales jak tam dojsc ale oK :P

Casher
08-01-2005, 21:34
Wielkie gz tylko mogles pokazac jak sie tam idzie B)

-Res-
08-01-2005, 21:39
Wielkie gz tylko mogles pokazac jak sie tam idzie B)
to bylby quest spoiling

Midarth
08-01-2005, 22:06
No, no... zassałem wcześniej filmik z Tibia.com i pomimo tego tego, że Elahrion jest PA podziwiam go za bloka deadly rooma...
A tak btw. ty to może Divrael, bo to "Div" nie daje mi spokoju :]

Duzy
08-01-2005, 22:17
no wypas :P dobrze ze dales miales mi SS robic ale to jest lepsze:P THX

Duzy Pall :P

Ulver
08-01-2005, 23:11
Super filmik !!!!!!!!!
nabrawde wyrombany w kosmos
najleosze bylo haselko "zaraz sie posram w gacie " :D :D

Div
08-01-2005, 23:32
No, no... zassałem wcześniej filmik z Tibia.com i pomimo tego tego, że Elahrion jest PA podziwiam go za bloka deadly rooma...
A tak btw. ty to może Divrael, bo to "Div" nie daje mi spokoju :]

Tak to ja, ale to nie jest takie wazne :]

-=HuRu=-
08-01-2005, 23:40
Gratz i to duże gratz mam nadzieje że też tak kiedyś będę wymiatał jak dorosne :] chciałbym chodzić na takie Questy ale z 20 lvl i 31 m lvl to moge najwyżej na Draga iść :(

salata2005
09-01-2005, 00:00
Div wielkie maga big GRATZ !! Nie no filmik zarąbiasty sama elita elysii (prawie)
Jeszcze tylko annihilator :P Div RoX :P

Shinjix
09-01-2005, 00:18
Filmik fajny(lol)
Zauważyłem, że są osoby na elysi które za pomoc w tym queście biorą cytuje "100k, demon shield and sd's" xD

Div
09-01-2005, 00:35
@up

To moze opowiem jak to bylo:

A wiec do srodka mial wejsc Rekrul, rzucic tyle UE ile by zdolal i zginac, poniewaz taka byla jego zaplata za wojne. Rekrul wykonal plan lecz niestety banshee nie zginely. Zaczelismy szukac kolejnego kamikazze. Oferowalismy mu to co wlasnie dostal Elahrion, lecz nikt nie zglosil sie na ochotnika, wiec Elah sie zgodzil, aby sie poswiecic. Zacytuje jego slowa "jezeli tam zgine zaplacicie mi, lecz jesli przezyje tez bedziecie musieli to uczynic". Zamiar byl taki, aby odciagnac wszystko od miejsca gdzie sie teleportuja. Elahrion poprostu mial odciagnac i zginac, poniewaz mielismy wystarczajaca ilosc knightow aby zablokowac reszte, a ze Elahrion przezyl to mnie strasznie zadziwilo. Moze mial szczescie, a moze nie, jednak ten niedoszly samobojca otrzymal nagrode taka jaka byla oferowana dla "kamikazze".

PiXik
09-01-2005, 09:04
site frozen rehost plz?

-Res-
09-01-2005, 10:09
@up

To moze opowiem jak to bylo:

A wiec do srodka mial wejsc Rekrul, rzucic tyle UE ile by zdolal i zginac, poniewaz taka byla jego zaplata za wojne. Rekrul wykonal plan lecz niestety banshee nie zginely. Zaczelismy szukac kolejnego kamikazze. Oferowalismy mu to co wlasnie dostal Elahrion, lecz nikt nie zglosil sie na ochotnika, wiec Elah sie zgodzil, aby sie poswiecic. Zacytuje jego slowa "jezeli tam zgine zaplacicie mi, lecz jesli przezyje tez bedziecie musieli to uczynic". Zamiar byl taki, aby odciagnac wszystko od miejsca gdzie sie teleportuja. Elahrion poprostu mial odciagnac i zginac, poniewaz mielismy wystarczajaca ilosc knightow aby zablokowac reszte, a ze Elahrion przezyl to mnie strasznie zadziwilo. Moze mial szczescie, a moze nie, jednak ten niedoszly samobojca otrzymal nagrode taka jaka byla oferowana dla "kamikazze".

Heh...Niezly plan

Duzy
09-01-2005, 10:36
Tak to dlaczego ty nie palcicles? i dalczego ludzei z agony nie placili ? ja wiem swoje ty wiesz swoje wszyscy wiedza na na elysia jest PA i ja slyszalem od poczadku ze jak maice isc na tego qesta to za zekomom pomoc maja zapalic ludzie elah ..

Dooh
09-01-2005, 11:00
Swieta racja Duzy, od czasu kiedy AO przegralo wojne Elah + jego banda ostro abusuja; msg od hlvl "50k or hunted" za nic to norma na Elysii, a zaplata za pomoc w quescie to z lekka przegiecie.

puzzek
09-01-2005, 14:24
Site Frozen -.-
Czekam na nowy link :p

Div
09-01-2005, 15:28
Tak to dlaczego ty nie palcicles? i dalczego ludzei z agony nie placili ? ja wiem swoje ty wiesz swoje wszyscy wiedza na na elysia jest PA i ja slyszalem od poczadku ze jak maice isc na tego qesta to za zekomom pomoc maja zapalic ludzie elah ..

Moze nie zauwazyles, ale ludzie z Agony dali po demon shieldzie dla Elahriona.

Rychu
09-01-2005, 17:32
transfer przeciazony :(

Nixdorfix
09-01-2005, 21:46
CZy możesz umieścić to jeszcze raz ?? bo niemoge tego ściągnąć :( prosze i będe naprawde wdzięczny :]

Likoss
10-01-2005, 08:36
Cos sie chyba wam popsulo na tibia.com tez nie moglem sciagnac choc juz ogladalem ale wczesniej gratz wykonania questu. :) I jeszce jedno pytanie czemu ariop bral zaplate a nie elah?

Duzy
10-01-2005, 13:27
Co za pytanie .... ty jestes jakies dziwny nie zauwarzyles ze Elah ma red skulla ?
a wlasnie ja tym filmiku jest tez cos o mnie :P na gidia chat piszą :P ze tam zabilem kogos :P

Jorg Bruce
10-01-2005, 14:15
Mmm... juz hyba ze 2 albo 3 osoby prosily o rehost i ja tez prosze jestes az takim leniem ze ciezko ci rehostowac no bo jestm kolejny w kolejce czekania na film taksamo jak w tibi czeka sie asz wejdziesz ;]o i jeszcze raz REHOST PLZ

Midarth
10-01-2005, 17:06
Rehost plx plx plx:

Here you are:
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/Ariochelmet.rec

egg
10-01-2005, 17:11
gz wykonania questa :D jest to niewatpliwie trudny quest :) ale nagrody tez fajne :D szkoda ze niepoakzales jak tam dojsc ale oK :P

jakbys nie zauwazyl to nie div nagrywal filmik :>
Div tylko bral udzial w quescie.

Div
10-01-2005, 21:42
@Midarth

Dzieki bardzo za rehosta i przepraszam wszystkich, ale jakos nie mialem czasu. Jeszcze raz przepraszam.

Momiv
11-01-2005, 11:44
Tez bym chciał ogladnac ale nie moge sciagnac , kurde :(

Glacial
11-01-2005, 19:10
rehost plz
-.-

Vilinoji
11-01-2005, 19:27
GZ film 1 klasa ja tez gram na elisi ale zaliczylem haka i stracilem wszystko ;(

Misieq
13-01-2005, 12:10
Wszystko spoko , tylko mnie Elvi~~~ wkurzal ... no 5 minut stali i prosili zeby zaplacil, a on jak gluchy... by mial nauczke zeby go za***ali... pozniej nie maja invitow na questy bo nie chca zaplacic -.-

Div
13-01-2005, 14:30
Wszystko spoko , tylko mnie Elvi~~~ wkurzal ... no 5 minut stali i prosili zeby zaplacil, a on jak gluchy... by mial nauczke zeby go za***ali... pozniej nie maja invitow na questy bo nie chca zaplacic -.-

Tak to jest jak sie nie zna jezyka angielskiego ;P

Kietzel
13-01-2005, 16:13
Div wielkie maga big GRATZ !! Nie no filmik zarąbiasty sama elita elysii (prawie)
Jeszcze tylko annihilator :P Div RoX :P

Nie prawie ,a cała .

Kietzel
13-01-2005, 16:18
Tak to jest jak sie nie zna jezyka angielskiego ;P

Btw . jest to bardzo nurtujace ,gdyz z tego zo ja widzialem Ty takze nienajlepiej formułujesz mysli, jesli chodzi o aspekty merytoryczne,stylistyczne i ortograficzne .

No tak ale poraz kolejny zpuenruje to słowami Arystotelesa "Tłum rózne bzdury rzecze ".

Div
13-01-2005, 19:15
@Kietzel
Nie jestem na tyle obeznany w jezyku angielskim, aby formulowac swoje mysli tak jak w jezyku polskim.
I nie powiesz mi, ze Ty jestes takim geniuszem, ktory to co wlasnie napisal/sformulowal przetlumaczy z dokladnoscia na jezyk angielski.

Btw. puenta jak juz cos ;)

PiXik
13-01-2005, 20:40
Gratz.Super to było ile uh poszło:P?jeden z lepszych filmików miał akcję ale akcja siadła jak akżdy dostał po 1 demonie i blokował sobie go:P(prawie każdy)

Sir jooze
14-01-2005, 15:05
fajny filmik(lubisz dream theater??

Kietzel
15-01-2005, 03:22
@Kietzel
Nie jestem na tyle obeznany w jezyku angielskim, aby formulowac swoje mysli tak jak w jezyku polskim.
I nie powiesz mi, ze Ty jestes takim geniuszem, ktory to co wlasnie napisal/sformulowal przetlumaczy z dokladnoscia na jezyk angielski.

Btw. puenta jak juz cos ;)

Tylko ,ze ja skonczylem podtawówke ,liceum , zdalem mature calkiem niezle , i studia takze skoncze .Fenomenem bym siebie nienazwal aczkolwiek osoba dosc wybitna owszem naprawde bardzo mało brakowało abym mial status mensy :P ,dokladnie 3 iq kolego ...

Faktycznie nie przetlumacze tego z niebywała dokladnościa na jezyk angielski ale czy dokladnie to stanowiło meritum mojej powyzszej wypowiedzi ??

Nie!!1111

Div
15-01-2005, 09:45
@Kietzel

Powiedziales, ze nie potrafie formulowac wypowiedzi/mysli w jezyku angielskim tak jak w jezyku polskim, a ja Ci powiedzialem, ze Ty tez nie bylbys w stanie tego zrobic.
Nie watpie, ze zdales podstawowke, liceum czy tez brakowalo Ci 3 Iq do zdobycia statusu mensy.
Lecz po analizacji Twojej wypowiedzi zaczynam miec pewne watpliwosci co do tych wszystkich osiagniec, ktore to wymieniasz.

Btw. Raz juz pokazales jaki naprawde z Ciebie geniusz i niestety nie bardzo udalo Ci sie sprostac zadaniu.

Btw2. Albo piszesz polskie znaki, albo nie pisz ich wogole.

Hank Peterson
16-01-2005, 19:51
ale jazda ludzie :D

Dechsta
17-01-2005, 17:02
cze tu Kaldrick Arr'Khazad :D:D:D:D cze ziomy

Div
20-01-2005, 21:29
fajny filmik(lubisz dream theater??

Dream theater?
Jakas gildia?

Gunzo
21-01-2005, 06:50
Filmik za****sty

fuxiniz
21-03-2005, 16:34
kurde nie moge sciongnoc tego filiku :( o co chodzi/?

morwi
21-03-2005, 18:06
kurde nie moge sciongnoc tego filiku :( o co chodzi/?

omfg!
widocznie zostal juz usuniety....