zaloguj się

Pokaż pełną wersje : konczenie Z tibia :(

lord-patryk
08-01-2005, 21:48
koncze z tibia nawed nie moglem sie porzegnac :( bo muj glupi brat muwi ze tibia to najglupsza gra jaka widzial i ze scionga wirusy a on na sciongal 50 gb muzy i filmów i wedlug niego nie ma tam zadnego wirusa ludzie doracie cos plis ;(

Angelus
08-01-2005, 21:53
Wyślij brata do psychologa lub psychiatry ...
Niech go zabadają , zdiagnozują , bo mu chyba w głowie coś nie styka.

lord-patryk
08-01-2005, 22:04
hcial bym ale brahol starszy 6 lat

Gracz Tibii
08-01-2005, 22:12
A czyj komputer? A i w Tibii to nie dają takich rzeczy jakie dają w bardziej popularnych programach (na jednym pliku może wogóle nie być wirusa zgadza się ale napewno są Robaki komputerowe).

Tomciog
08-01-2005, 22:12
W takim razie walnij mu prosto w oczy, że się myli ;)
W najgorszym wypadku trochę cię poturbuje :p

kidler
08-01-2005, 22:19
koncze z tibia nawed nie moglem sie porzegnac :( bo muj glupi brat muwi ze tibia to najglupsza gra jaka widzial i ze scionga wirusy a on na sciongal 50 gb muzy i filmów i wedlug niego nie ma tam zadnego wirusa ludzie doracie cos plis ;(
Life is brutal... a tak z innej beczki to ile masz lat? Bo patrząc na twoja pisownie i problem to wnioskuje na około 10? Straszne byki, a jak masz dyslekcje (:P) to chociaż mógłbyś przepuścić tekst przez Worda.

Retroniq
08-01-2005, 22:21
Przeskanuj tibie i muze po cichu żeby brat nie wiedział i jak się będzie z tobą sprzeczał to pokaż mu wyniki. Najlepiej jeszcze wydrukuj sobie raport i wyniki

Szulo
08-01-2005, 22:23
1.brat ciota -.- w ogole jak mozesz mu tak sie dawac -.-
2.jesli film lub mp3(audio itp.) nie zip. to na 100% nie ma wirusa :P

bw.jesli mowisz ze jest starszy to pewnie ma na maksa kompa p0rnuchami zawalonego ^^i dlatego wirusy

lord-patryk
08-01-2005, 22:31
thx wszystkim za troske ale jak ma sie brata placucha to tak jest a on ma w ##### to ze są wirusy na jegoh filmach zycie jest brutalne (info dla kolesia ktury sie pytał o wiek mam 14 lat ) X(

Dr.Unknown
08-01-2005, 22:53
thx wszystkim za troske ale jak ma sie brata placucha to tak jest a on ma w ##### to ze są wirusy na jegoh filmach zycie jest brutalne (info dla kolesia ktury sie pytał o wiek mam 14 lat ) X(Nigdy nie jest za późno, zapisz się na dodatkowe zajęcia z języka polskiego już dziś!

Tryt
08-01-2005, 23:12
Nigdy nie jest za późno, zapisz się na dodatkowe zajęcia z języka polskiego już dziś!

ale sie doczepileś <bezkomentarza> chłopak ma problem a tu już chyba z 4 gostek z pisownią wyjeżdża...naprawde, nie związane z tematem...idź się lepiej wyżyj na kimś że źle pisze i później wróć albo załóż temat: "Uwaga, zła pisownia jest karana prze ze mnie" albo "Chcesz przetestować ortografię ja ci pomoge"...poprostu daj se siana -.-

Nordin Frostbane
08-01-2005, 23:13
1. Współczuje ci.
2. Co ty masz z gramatyki ? Bo chyba jedynke ....
3. Potwierdzam pomysł z większą ilością lekcji.
4. Dlaczego brat ma mieć przyjemności a ty nie ?

beny900rr
08-01-2005, 23:25
Patryk- ja mam tak samo mam wgrna na dysk sama tibie nic innego. A on swoje dlatego takie virusy i wogule. A filmikow i pisenek w H**

Pacek
08-01-2005, 23:28
a kończ stary a co mnie to interesuje. Ale jesli jesteś uzależniony to i tak do niej wrócisz choć by nie wiem co