Pokaż pełną wersje : Na czym skillowac?
Jestemzbychoaty
08-01-2010, 23:38
Witam
Gdzie i na czym moge skilowac palem z 53 distem odrazu mowie ze dwarfy odpadaja bo zabijam je bardzo szybko i slimy rowniez bo te za duzo mnie hitaja :D
Venominus
09-01-2010, 00:51
Witam
Gdzie i na czym moge skilowac palem z 53 distem odrazu mowie ze dwarfy odpadaja bo zabijam je bardzo szybko i slimy rowniez bo te za duzo mnie hitaja :D
Carrion wormy
BajecznyBarabasz
09-01-2010, 12:05
Jak nie lubisz skillować to polecam bić wszystko ze spearów na full defie... lub biegać z kamykami po jakiś rotach, tak to lvl wpadnie i skill.
Witam
minotaury, monki(summon), bandity (duzy def)
jest takze sposob ze Ty bijesz slima, a Ciebie bije rotworm- jest to pod ab , poszukaj na forum gdzies jest w tematach o treningu chyba
DiaboLama
18-01-2010, 12:57
Tylko, kamienie są drogie, lepiej będzie ci z spearów.
omg...
Kup może lepsze eq, męcz sie na tych dwarfach do ~~60 dista, następnie na slima.
Ew. tak jak kolega up powiedział, carriony.
MikeTaison
02-02-2010, 18:57
NO! wlasnie kup se eq.
refresh ? ;x
mam zamiar poskillowac jak sie pacc skonczy tylko nie wiem gdzie ;p
tzn mam miejsce ze slimem 0 noobow bo wiekszosc tam nie dojdzie ale za szybko padaja klony ;x
lvl po paccu 80+ bedzie
79/79 aktualnie 90% ~ do 80
chcialbym cos na czym moglbym do 85+ jechac
przy okazji na monku od ktorego skilla [lvla?]
slyszalem o dobrym miejscu na molts ale nie znam drogi wiec jakby ktos mogl to poprosze mape na pw ;s
Morganin
06-02-2010, 10:10
polecam nie grać w tibie
up
nie wiesz to po piszesz ? idz lepiej pograj na otsie tam moze 50 lvl wbijesz :baby:
Myślę, że możesz skillować na slimie w Ab'dendriel. Jest tam miejsce, w którym mozesz zamknąć slima, wziąść na siebie 2 rotwormy, i skillowac :) Jeżeli chcesz dowiedzieć gdzie jest to miejsce możesz wpisać w google "Miejsca do skillowania na slime" lub poszukac na forum.tibia.pl
Tyle odemnie. Pozdor :D
KrecikKopaczSoli
06-04-2010, 20:58
palek 13 lvl skile 38/27 gdzie skilować? na kamyczki mnie raczej nie stać ale mam 11. trole odpadają.
eq: noble arm dark helm dwarven shield plate legii buty zwykłe
jeziorek
20-05-2010, 18:47
sorcer 26 lvl z PACC, dobry set gdzie najlepiej expic i co nalezy wziasc.
32 knight , facc
EQ : DSM , Knight legs , bohy , crusader helmet , DS
Ćwiczę axe.
Raviuusek
12-06-2010, 20:19
Profesja: knight
Świat: Guardia (NO-PVP)
Lvl: 43
Skille teraz: 69/69 AXE/shield
Konto: Facc
Eq: warrior helmet, golden armor, knight legsy, steel boots, demon shield, scarf xDD, ew. noble axe;p
Pytanie.. jak w tytule postu: Gdzie skilować? i czym?
-slimy(kopalnia kazzo nie pamiętam ktora, mało ludzi a slimów z 4)
- cyclopy (mount sternum)
ja tam na 24palkiem na faccu mam skile 60/40 i skiluje na amazon swamp, a expie na dragach i wyvernach
lowerseb280280
07-08-2010, 23:30
Weż zkołuj ziomala druida lub sorka, i niech Ci czarnie monka ,bo padasz...
Witam
kup eq i lec na slimy ;]
Katoroshi
16-09-2010, 12:45
Mam knighta 50 lvl, skille 71/71, męczy mnie trochę skillowanie na slimach, bo summony bardzo szybko padają. EQ mam dobre, jakie miejsce byście mi poradzili? (FACC)
W mount sternum biega masa ludzi więc odpada. Dodam, że gram na No-pvp.
77 knight 82/81 DH, DSM, G Legs, MMS... na czym skillować? Prosiłbym także o lokalizację :) gram na świecie non-pvp, nie mam pacca
Versethus
01-12-2010, 14:25
22 Knight
4mlvl (30% do 5)
70 Sword
71 Shielding
FACC
Slimy do 80/80 czy coś lepszego?
Chcę doskillować do tych 80/80 więc proszę tylko o odpowiedź czy zmieniać potworka :)
arek2402
04-12-2010, 14:14
dałbym rade skilowac na 2 cycach? 24 pallek skile 63+2/50
eq: rh,pall armor,b legs,bohy,demonka,p ammy
lemieszek
24-12-2010, 11:38
Knight, 18lvl, skille 45/45
eq: dragonka, steel helmet, plate armor, blue legs, boh
Skilluje daggerem. Od razu mówie że roty odpadaja bo za szybko padają.
edit: facc, najlepiej cos w venore
czy na palu 35dystans 12lvl to ja dam radu skilowac na slimach bo mi sie wydaje ze moge ale tylko dystans bo szilding to niezabardzo
prosze doradzcie:baby:
Poziom:9
Profesja:Knight
Skille:30/30
Jakie skille chcesz osiągnąć:60/60
Ekwipunek:Knight Armor Soldier Helmet Dragon Shield Plate Legs Leather Boots
Rodzaj serwera: Optional PvP
Na co iść?
trolle 40/40 później roty/carrior od 60/60 slime
Siema,jest to mój pierwszy post na tym forum.Witam wszystkich.A teraz moje pytanie:
Gdzie moge skillować paladynem lvl 18 mlvl 7,skille 63/51(bez zbroi) eq crusader helmet,pall arm,blue legs,demon shield,boh.
Miszkam w thais,skillowalem trochę na slime ale jest ciągle zajęty próbowałem także na cyklopach ale ponieważ od 2 dostaje za mocne hity to biłem cyklopa a mnie bił bat dla szybszego shieldingu ale z cyklopami też jest problem bo trzeba znaleźć takie miejsce żeby bat bił mnie od tyłu a cyklop od przodu bo inaczej cyklop zabija bata :( .
Więc na czym jeszcze moge skillować,tylko błagam niech jakis mistrz nie pisze że do 70 skilla na rotach a potem brać na siebie 2 cyklopy.
Kharagar
04-06-2011, 12:30
A więc do 70 skilla na rotach a potem możesz brać na siebie 2 cyclopy, więc luz :baby:
Slimy wszędzie zajęte? Jest tyle lokacji slimów że na pewno jakiś będzie wolny - nie wierzę, że wszystko jest zawsze zajęte. Ewentualnie monk od znajomego.
Monk odpada,swiat non-pvp,dobra pomecze sie na tych slimach o ile znajde wolne
Monk odpada,swiat non-pvp,dobra pomecze sie na tych slimach o ile znajde wolne
Co z tego że świat non-pvp ? Zmieniło się trochę, wiesz ?
Sorcer_Pips
04-06-2011, 14:52
Co z tego że świat non-pvp ? Zmieniło się trochę, wiesz ?
Moze rozwiniesz wypowiedz.
Podobno można się pojedynkować ale za cholere nie wiem jak bo miałem długą przerwę w graniu w tibie.
Crunsher
07-06-2011, 10:29
Lv 24
skille 52/50
eq dem shield crown armor knight legs crusader helmet boh platinum amulet
gdzie skillowac?
Dodam ze swiat npvp
15 lvl Paladyn 60/54 7mlvl od którego lvl moge skilowac na pojedynczym cycklopie ?? 25 styka ?
Najlepiej paladynem jest na summonach. Lapiesz kamyczki w reke i lecisz na skill:)
zabunia_pro
19-12-2011, 23:21
ja miałem miejscówkę na palku co cały czas jakis carrion worm wpadał i na kamieniach, a najlepiej to slimy, tylko kup jakiegos k seta na poczatek najlepiej.
32 knight , facc
Ćwiczę axe.
z tym equ śmiało możesz leciec na slime
Pytanie jakie ma aktualnie skile bo jak słabe to będzie obrywał mocno
nie wydaję mi się żeby dużo obrywał podstawowy axe i do dzieła dasz rade ! :)
sruofjaslo
20-12-2011, 14:53
kup small stones dobre eq z k set powinien starczyc i skilluj na slimach...
seboll090995
20-12-2011, 18:36
idzi na folde bij ze spearów i bedzie exp i skill :)
Kup eq i na slimy albo na monku (summon) carrior wormy
Jesli to jest swiat pvp to polecam jakiegos kolege w party i zeby Ci monka postawil ;) a ty do tego na siebie 2 wolfy zeby shielding szedl ;)
dzony9669
21-12-2011, 09:01
Ja też mam pala i skiluje na slimach
Tarnum22
25-12-2011, 21:17
gdzie mam skillowac 13 palkiem bez pacc??
XenonPaladin
25-12-2011, 22:27
Jak masz kase to se kup spellwandy i siluj na mad sheepach
dawid.ek
21-01-2012, 09:35
http://cdn.grepolis.com/images/game/banners/pl/728x90.jpg (http://pl.grepolis.com/invite-912762-pl19?invitation_id=66496&invitation_mac=720c12f5&ref=player_invite_bbcode)
Profesja: Knight
Poziom: 16
Umiejętności: 53/52 Axe
Ekwipunek: Soldier Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Steel Shield, Steel Axe, Leather Boots
Konto: Darmowe
Aktualnie skilluje na rotach. Gdzie indziej można jeszcze skillować? I czy na skillach 55/55 dam radę na slime (oczywiście ze zmianą EQ)?
misterybin
31-03-2012, 12:26
profesja:paladyn
lvl:16
skille:47/32
gdzie, czym i na jakich levelach skillować? proszę o pomoc, bo aż tak bardzo się nie znam :/
Quimerback
08-04-2012, 12:07
kup eq i lec na slimy ;]
Dokładnie Kup Eq i Droga wolna na slimy
Eq na twoj lvl .
~Paladin Armor
~Demon Shield
~Royal Helmet
~Blue Legs
~Bohy :) i smigasz
--- Quimerback dodał 1 minut i 33 sekund później ---
polecił bym zamiast ds / Vampire shield a reszta dobra
misterybin
23-04-2012, 22:48
Paladyn:
19 lvl
skille 55/38 7 mlvl
eq:
soldier helmet (chcę kupić crown)
rangers cloak
dragon shield
plate legs
leather boots
Mieszkam w Carlin, co podszkolić, gdzie i na jakich potworach (mam 1,5k), skillowałem kamieniami, ale czy nie ma lepszego sposobu na nabijanie skilla bo nikt mi ich nie sprzedawał, a rzadko wypadały z goblinów :/
proszę o pomoc
Witam.
Troszkę odkopuje temat ale sam nie wiem gdzie skilać ;p
knight na pacc z eq:
Demon helmet
Knight armor
Blue legs
Demon shield
Boh
skile następujące 60/59
Slimy szybko padaja ;p
jeśli można to proszę o podanie miejscówki na pacc :)
Widzę że temat obumarł jakiś czas temu.
A szkoda bo mogł by być bardzo pomocny
Jakevblack
09-10-2012, 18:57
Gdzie mam skillować?
Palek 21lv. Skille 55/35
Mieszkam w venore
Eq
Crusander helmet, paladin armor, plate legs, buty zwykłe.
Slime odpodają bo mi dużo Hp biorą :/
Swiat non pvp
trysko18
09-10-2012, 19:56
Gdzie mam skillować?
Palek 21lv. Skille 55/35
Mieszkam w venore
Eq
Crusander helmet, paladin armor, plate legs, buty zwykłe.
Slime odpodają bo mi dużo Hp biorą :/
Swiat non pvp
A wiec tak : Podejdz sobie do Kazoo, tam w dp kup sobie small stone. Nastepnie lecisz sobie na dwarfy kieruj sie od dp w lewo pozniej do gory(hodowla grzybow) wchodzisz tam kilka pieter up i masz cala gromadke dwarfow)(2 pietra) oczywiscie walisz je small stonami , wydawac Ci sie bedzie ,ze szybko beda padac ale doskiluj sobie tam tak do 60. Nastepnie wroc do Venore i tam skilaj na slimach do 70. Jest to jedyna opcja dla non pvp.
Magaq261
26-10-2012, 17:57
A ten sposób ile czasowo zajmie?
bolusmok
29-06-2013, 19:30
Można nadal skilować na summonach? Bo kolega stawia mi monka ale w żaden sposób nie mogę go zaatakować? Coś się zmieniło?
Siema
Liczę na radę w sprawie skillowania. Do niedawna cyklopy były spoko ale już za szybko padają. Slimów niby nie trzeba szukać ale padają jeszcze szybciej więc trzeba by murem siedzieć przy grze. Jakieś propozycje?
paladin
lvl 52
82/68
FACC
non-pvp
Newton dobre masz skile ;P poprostu lvluj :P
--- segasik dodał 1 minut i 39 sekund później ---
Można nadal skilować na summonach? Bo kolega stawia mi monka ale w żaden sposób nie mogę go zaatakować? Coś się zmieniło?
Mozna skilowac na monku.
Wystarczy dostosowac odpowiednio fighting settings
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.