Pokaż pełną wersje : Można być hunted na non-pvp?
pijopiwnik
08-01-2005, 22:27
Mam taki pytanie. Czy mozna być hunted na non-pvp.
Bo mialem taki przypadek, ze babka ucieka przed stworkiem do miasta a ja mysle, ze go luruje wiec zabilem stwora, a ona powiedziala ze jestem hunted. Wiem ze to jest non pvp (Calmera) i sie nie przejmuje. Ale czy to jest mozliwe?
Mastersss
08-01-2005, 22:48
Raczej nie :] chyba ze beda cie blokowac :D albo nie wiem lurowac stforki zeby cie bily inaczej nie ma sily .... ;]
BABKA grala chyba od 2 dni
Rippentiro
08-01-2005, 22:52
Gram też na non-pvp na Harmonii i słyszałem już to i owo.
Laska chciała ciebie nastraszyć , bo być hunted na non-pvp to istna bzdura. Co ci może zrobić?(ZABIĆ?)
Hunted na non-pvp jest niemożliwe.
Zindahjira
08-01-2005, 23:15
Greetings!!
Jak wskazuje nazwa non-PvP nie ma możliwości żadnych ustawek :p Może zluruje na Ciebie buga albo spidera.
Powodzenia na polowaniach życzę.
Shin Chan
08-01-2005, 23:47
Jasne, ze mozesz byc hunted. Luring plxorz, BLocking plxorz. Na Calmerze nawet ponoc wojna jest/byla. :D
Wystarczy chciec ;).
popieram
mogą za toba lazic po kopalniach lurowac Guardy lub lazic za toba z arcanem , ewentualnie uzyc podstepu ze cos sprzedaja tanio ty kupujesz travel do thais i GS po drodze :/
Master Of Devastation
09-01-2005, 13:36
Mam taki pytanie. Czy mozna być hunted na non-pvp.
Bo mialem taki przypadek, ze babka ucieka przed stworkiem do miasta a ja mysle, ze go luruje wiec zabilem stwora, a ona powiedziala ze jestem hunted. Wiem ze to jest non pvp (Calmera) i sie nie przejmuje. Ale czy to jest mozliwe?
Stary takich pytań nawet moja siora 6 letnia (gra w tibie ma 11 sorc:P)nie zadaje....
Gesundheit
09-01-2005, 21:50
Można być tzn wchodzisz www.tibia.com characters wpisujeesz jego Nick tego huntowanego ;) i patrzysz wiecej jego charów jak jest char jego na niższym twoim lvlu a ty tam amsz wiekszy lvl to mu mówisz ja tak zrobiłem 100% pomaga ""Kur.wa zabiłes mi potworka hunted!" "Co? jak mozna byc hunted bauahha" "Normalnie wchodze na tibia.com wpisujesz twoj nick w characters jak bedziesz meic postac na swiecie gdzie sie zabijaja to cie zabije ja lub moja gildia" "Upss" :D
szopenfeldziarz
09-01-2005, 22:10
Heh, rzeczywiście, na którymś nonpvp wojna była (tzn. wypowiedziana) między 2 gildiami. Koleś na forum tibii gadał, że choć to nonpvp to zawsze są pułapki i bloknięcia. :)
Faith Keeper
10-01-2005, 08:33
@Gesundheit chyyba niewiele grasz bo nieslyszales o opcji hide character, wiec lepeij uwazaj z tym zagladaniem na strone czy ktos ma wyzszy lev czy nie bo spotka cie napewno niespodzianka :baby:
Tak jak poprzednicy sie wypowiedzieli huntowanie na non pvp przybiera bardzo wyrafinowane metody :puapki, blokowania, lurowanie, oszukiwanie przy kupowaniu, sprzedawaniu przedmiotow itd. Tak czy siak napewno nie bedzie biegal za toba red skull :P
Są sposoby na ubijanie postaci na NoN PvP...
Każdy kto gra, ma jakichś znajomych...wystarczy słowko i jesteś na celowniku u kilku/kilkunastu osób na raz :)
To kiedy wejdziesz np. ko kopalń koło Kazordoon to tylko kwestia czasu, jeden cię zagada, potem bloknie, następny w tym czasie wyciągnie ci kolegę :)
Da się też delikatnie skomplikować twoje życie ... ale reszta niech już tajemnicą pozostanie.
na non pvp nic ci nie grozi sam gram na harmoni i na rooku zaczoł mnei ktos straszyć ro mu dałem link zeby sobei sprawdził moje postaci inne i dawałem mu liste kumpli z wysokimi lvl 40+ a nawet jescze wyższe i to o wiele. Kolesiowi zazwyczaj robiło sie głupio i zaczol sie smiac ze non-pvp ale ja mialem na to metode zeby pograzyc kolesia jescze przed update to skutkowalo dobrze np po takiej rozmowie ja pisalem you are now hunted a koels breht i gadaka nei slyszales o update? 12 january Harmonia will be normal server and i kill you and you back to rookgard and that everytime when i see you... No i koles sorry sorry niektorzy nawet chcieli placic. z tego co pamietam to 2 koelsxi skasowalo swoje postacie hehe ze strachu
moga ci jeszcze chara shakowac.
Gniew Mroku
10-01-2005, 19:52
moga ci jeszcze chara shakowac. Tobie też mogą. Mnie też. Nawet mojemu psu mogą.
Stary takich pytań nawet moja siora 6 letnia (gra w tibie ma 11 sorc:P)nie zadaje....Nom. A mój pies(118 knight), kanarek(103 drut) i kot mojego sąsiada(nie chce lev podac :P ) wczoraj anihilatora zrobili. Oczywiście kanarek blokował. Pierwszym zaklęciem było oczywiście Utevo res "świstak . Odrazu demony w sreberka zawinął(nagrody też :().
Skrócona wersja posta: nie wieże(lepiej gońcem na G3 :P ).
@topic: Wszystkie sposoby bycia hunted na non-PvP były podane. Jeśli ma się doświadczenie w unikaniu takich zagrań, raczej się nie zginie.
Wszystkie sposoby bycia hunted na non-PvP były podane. Jeśli ma się doświadczenie w unikaniu takich zagrań, raczej się nie zginie.
Dobrze, że się wahasz (raczej), jeżeli ktoś naprawdę narozrabia to nawet NoN PvP mu nie pomoże :P
Protection Zone - będzie dobrym miejscem wtedy ;)
Kiedyś mi wszedł 11-lvly palek na -5 do kopalń, wybijał resp i rąbnął lootbag...został teleportowany prosto do do świątyni!
Royal'Avenger
12-01-2005, 18:48
Hmm hunted na non-pvp .. nie sadze :D
ale.. jesli brac pod uwage tzn "Blacklist" na Securze..
Moga Cie tam wpisac.
Co niektorzy patrza na to i np. nie sprzedadza tobie czegos, beda cie blokowac na respowiskach itp.
Ale ogolnie nie ma sensu huntowac ludzi na non- pvp jezeli nie mozesz osoby huntowanej zabic :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.