Pokaż pełną wersje : Necropharus po update w ktorym dodali taski na necro, etc
azure'knight
09-01-2010, 18:25
Siema, mam takie pytanie, orientuje sie moze ktos czy po tym update w ktorym dodali te wszystkie taski necropharus zrespi mi sie na necro quest roomie jak bede blokowal resp? Bo dawniej chyba sie mogl zrespic nawet kolo mnie. I czy w ogole mi sie oplaca stac i kampic na niego, bo jak sie respi srednio raz na miesiac to chyba sobie odpuszcze:(
Bosy respią się przy graczu. Tak było zawsze i jest też teraz.
adrianislaw
10-01-2010, 13:04
Ale może się zrespić? czy ktos po tym up spotkał jakiego kolwiek bossa i ma na to dowód?
Tak ja spotkałem i mam zdjęcie na pendrive ale niestety wczoraj się schlałem i go zgubiłem musisz mi uwierzyć na słowo ; /
http://tibia.wikia.com/wiki/Necropharus
Tu jest napisane, że pojawia się tylko jak ukończysz taska na 4000 necromancer'ów. A admin tibia.wikia.com nie chleje tak często jak Rybzor więc jest to bardziej wiarygodne źródło ;)
Lol serio ci się wydaje, że admin tej wikipedii ma w ogóle jakiekolwiek pojęcie o tym, co jest w opisie tego potwora? Zapewne informacje tam zawarte są prawdziwe, ale co ma z tym wspólnego admin, to nie wiem : d
Po update bossy się respią nadal.
W ubiegły piątek, kolega z Guildi (przyfarcił... ;D) Demodrasa na POHu. (Są też inne jego respy).
Wczoraj kumpel natraił na Tiquanda R... coś tam :D Więc Boss Necro też zapewne się respi.
Hm dobrze wiedzieć. Więc jednak miałem racje. W sumie to jak w ogóle mogłem nawet przez chwilę pomyśleć, że się pomyliłem? Toż to nielogiczne.
Wygląda na to, że admin (userzy) tibia.wikia.com piją jednak więcej od Ryby ;) Zwracam honor.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.