zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moj pierwszy pk :D

i00n
09-01-2005, 02:31
Moj pierwszy zabity ziomo :] najfajniejesze to ze znalazlem diament w jego plecaku
edit: red hp mam bo jak go zaczolem atakowac to bylem na zoltym i zapomnialem ze mam exure bo malo gram ta postacia
http://img41.exs.cx/img41/6937/pkinglol5de.png

Tychanowicz
09-01-2005, 02:33
"Zawsze musi być ten pierwszy raz" gratz lootu :D

-Res-
09-01-2005, 08:38
to byl jakis low lvl...-.-

MANHIR
09-01-2005, 09:09
A co Ci zrobil ten kolo??? Wlasnie dlatego nienawidze serwerow PvP a w szczegolnosci takich pk'row... A jak juz chcesz sie w to bawic to z kims rownym sobie.

xemmoe
09-01-2005, 09:46
@up

Wiesz co, sprawdziłem to na tibii.com i okazało się że mogli mieć ten sam lewel.
Więc teoretycznie byli oni równi sobie.

Niestety nie lubie screenów jak ktoś się chwali że kogoś spekował, a już na pewno nie jakiś low-lwl :(

ALBERT
09-01-2005, 11:11
Co to za zdobycz??
Koleś co miał chain armor i copper shield??
Takiego to paroma ciosami.
Nie ma czym się chwalić!!

DR.UTi
09-01-2005, 11:29
A co Ci zrobil ten kolo??? Wlasnie dlatego nienawidze serwerow PvP a w szczegolnosci takich pk'row... A jak juz chcesz sie w to bawic to z kims rownym sobie.

Star..tibia jest jak RPG..tyle ze internetowe....jak juz ktoś na tym forum powiedział...Tu robisz to co chcesz...Chcesz być złodziejem?..To bądź...tak samo chcesz być Mordercą ? to bądź...Pk'owanie to też sztuka...więc przestań wyjeżdzać na pk'ów. Znasz takie powiedzenie.."Jeśli nie możesz pokonać wroga, przyłącz sie do niego"?...no własnie pewnie nie. Więc nie marudz bo i tak nie grasz na pvp.

Kacziv
09-01-2005, 12:14
Nie wiem co wam niepasuje w tym, że go zabiła, wkońcu to jej pierwszy raz, przecież PvP jest w części po to by się zabijać, a jak ktoś coś ma do PK to niech zmyka na NoN-PvP.

i00n
09-01-2005, 12:31
Chcialem tylko zobaczyc jak to jest jak sie kogos zabija, bo tak to za free nikogo nie pojade jak bede gral. Wczesniej chcialem pojechac jakiegos knighta 12-14lvl ale sporo osob sie krecilo tam gdzie tacy byli, no i natknolem sie w koncu na 9 lvl sorca moja 10 lvl sorcerka :p

-=HuRu=-
09-01-2005, 12:46
Za ciekawy to ten Screenshot nie był ale widać że długo nie grasz w Tibie więc wybaczam :p

aliens000
09-01-2005, 12:51
co to k***a jeden lipny screen z walki kolesiów na 10 lev no super gratz tylko moim zdaniem szkoda zakładać temat na takie coś....

Asenion
09-01-2005, 19:01
Dla mnie PvP polega na tym że jak ci któś coś podpie***** to go zabijesz a nie za nic lepiej idź na serwer PvP enforced i tam sie baw.

Qkobra-Rubera
09-01-2005, 20:06
ee ja tam niewidze diamętów tylko troche Gp i eq na jak z rooka

sumka
09-01-2005, 20:34
nienawidze ****w pie****nych pkerow

Angelus
09-01-2005, 20:49
Spoko zdjęcie ...
A powód do zabicia kogoś zawsze się znajdzie ...
Blokuje ci drogę i nie chce się odsunąć , zabrał ci jedzenie ...
O cięższych przewinieniach nawet nie wspomnę ... :)

Niektórzy gracze , aż się proszą o zabicie ...
Jak widzę nicki w stylu Rozdrapany Strup , Otwarta Rana ... itp.
to mi się niedobrze robi na sam widok takiego głupiego kolesia ...

No cóż , pk-owanie na wysokim poziomie , to ciężki kawałek chleba ...
Można powiedzieć , że pk-owanie to swoista sztuka , a niektórzy gracze to prawdziwi artyści ...

Pomijam oczywiście sytuacje gdzie 50 level wyżywa się na 10 levelku ...
oraz zorganizowane bandy polujące w stadzie , rzucające się w 15 -tu , na upatrzoną ofiarę ...
Ale pojedynek jeden na jeden , dreszczyk emocji ....

Co o tym sądzicie .... ???

Sam na razie nie pk-uje , ale powoli dojrzewam do tej decyzji ...
Więc pewnego pięknego dnia .... wszystko może sie zdarzyć ... :)

Dryb
09-01-2005, 20:55
Skoro wypadło mu tyle rzeczy był to dający się zabijać red skull. A ty jak widzę wykończyłeś go hmm.
PS. Swoją drogą miał beznadziejny nick.

i00n
10-01-2005, 12:59
juz wiecej nikogo za free nie pkne bo jak zabilem tego kolesia to poczulem sie strasznie zle :( zreszta tez mnie juz ktos pare razy zje.bal za free wiec....

MANHIR
10-01-2005, 13:46
Star..tibia jest jak RPG..tyle ze internetowe....jak juz ktoś na tym forum powiedział...Tu robisz to co chcesz...Chcesz być złodziejem?..To bądź...tak samo chcesz być Mordercą ? to bądź...Pk'owanie to też sztuka...więc przestań wyjeżdzać na pk'ów. Znasz takie powiedzenie.."Jeśli nie możesz pokonać wroga, przyłącz sie do niego"?...no własnie pewnie nie. Więc nie marudz bo i tak nie grasz na pvp.

Znam to powiedzonko, ale mnie denerwuja kolesie, ktorzy porywaja sie na low lvl z szitem a nie stuffem... jakie szanse mial ten kolo w starciu?? IOOn mial zolty czy czerwony pasek, nawet go nie bral na powarznie - wiec co to za powod do dumy?!?!?! Nie mam nic przeciwko wojnie klanowej, i toleruje takze pk rownego badz wyzszego lvl, ktory zdola cos zrobic ( obronic sie zaatakowac lub uciec). Ale denerwuje mnie poczucie wyzszosci i chec pokazania kto tu rzadzi..... To tyle.