Pokaż pełną wersje : Moj pierwszy pk :D
Moj pierwszy zabity ziomo :] najfajniejesze to ze znalazlem diament w jego plecaku
edit: red hp mam bo jak go zaczolem atakowac to bylem na zoltym i zapomnialem ze mam exure bo malo gram ta postacia
http://img41.exs.cx/img41/6937/pkinglol5de.png
Tychanowicz
09-01-2005, 02:33
"Zawsze musi być ten pierwszy raz" gratz lootu :D
to byl jakis low lvl...-.-
A co Ci zrobil ten kolo??? Wlasnie dlatego nienawidze serwerow PvP a w szczegolnosci takich pk'row... A jak juz chcesz sie w to bawic to z kims rownym sobie.
@up
Wiesz co, sprawdziłem to na tibii.com i okazało się że mogli mieć ten sam lewel.
Więc teoretycznie byli oni równi sobie.
Niestety nie lubie screenów jak ktoś się chwali że kogoś spekował, a już na pewno nie jakiś low-lwl :(
Co to za zdobycz??
Koleś co miał chain armor i copper shield??
Takiego to paroma ciosami.
Nie ma czym się chwalić!!
A co Ci zrobil ten kolo??? Wlasnie dlatego nienawidze serwerow PvP a w szczegolnosci takich pk'row... A jak juz chcesz sie w to bawic to z kims rownym sobie.
Star..tibia jest jak RPG..tyle ze internetowe....jak juz ktoś na tym forum powiedział...Tu robisz to co chcesz...Chcesz być złodziejem?..To bądź...tak samo chcesz być Mordercą ? to bądź...Pk'owanie to też sztuka...więc przestań wyjeżdzać na pk'ów. Znasz takie powiedzenie.."Jeśli nie możesz pokonać wroga, przyłącz sie do niego"?...no własnie pewnie nie. Więc nie marudz bo i tak nie grasz na pvp.
Nie wiem co wam niepasuje w tym, że go zabiła, wkońcu to jej pierwszy raz, przecież PvP jest w części po to by się zabijać, a jak ktoś coś ma do PK to niech zmyka na NoN-PvP.
Chcialem tylko zobaczyc jak to jest jak sie kogos zabija, bo tak to za free nikogo nie pojade jak bede gral. Wczesniej chcialem pojechac jakiegos knighta 12-14lvl ale sporo osob sie krecilo tam gdzie tacy byli, no i natknolem sie w koncu na 9 lvl sorca moja 10 lvl sorcerka :p
-=HuRu=-
09-01-2005, 12:46
Za ciekawy to ten Screenshot nie był ale widać że długo nie grasz w Tibie więc wybaczam :p
aliens000
09-01-2005, 12:51
co to k***a jeden lipny screen z walki kolesiów na 10 lev no super gratz tylko moim zdaniem szkoda zakładać temat na takie coś....
Dla mnie PvP polega na tym że jak ci któś coś podpie***** to go zabijesz a nie za nic lepiej idź na serwer PvP enforced i tam sie baw.
Qkobra-Rubera
09-01-2005, 20:06
ee ja tam niewidze diamętów tylko troche Gp i eq na jak z rooka
nienawidze ****w pie****nych pkerow
Spoko zdjęcie ...
A powód do zabicia kogoś zawsze się znajdzie ...
Blokuje ci drogę i nie chce się odsunąć , zabrał ci jedzenie ...
O cięższych przewinieniach nawet nie wspomnę ... :)
Niektórzy gracze , aż się proszą o zabicie ...
Jak widzę nicki w stylu Rozdrapany Strup , Otwarta Rana ... itp.
to mi się niedobrze robi na sam widok takiego głupiego kolesia ...
No cóż , pk-owanie na wysokim poziomie , to ciężki kawałek chleba ...
Można powiedzieć , że pk-owanie to swoista sztuka , a niektórzy gracze to prawdziwi artyści ...
Pomijam oczywiście sytuacje gdzie 50 level wyżywa się na 10 levelku ...
oraz zorganizowane bandy polujące w stadzie , rzucające się w 15 -tu , na upatrzoną ofiarę ...
Ale pojedynek jeden na jeden , dreszczyk emocji ....
Co o tym sądzicie .... ???
Sam na razie nie pk-uje , ale powoli dojrzewam do tej decyzji ...
Więc pewnego pięknego dnia .... wszystko może sie zdarzyć ... :)
Skoro wypadło mu tyle rzeczy był to dający się zabijać red skull. A ty jak widzę wykończyłeś go hmm.
PS. Swoją drogą miał beznadziejny nick.
juz wiecej nikogo za free nie pkne bo jak zabilem tego kolesia to poczulem sie strasznie zle :( zreszta tez mnie juz ktos pare razy zje.bal za free wiec....
Star..tibia jest jak RPG..tyle ze internetowe....jak juz ktoś na tym forum powiedział...Tu robisz to co chcesz...Chcesz być złodziejem?..To bądź...tak samo chcesz być Mordercą ? to bądź...Pk'owanie to też sztuka...więc przestań wyjeżdzać na pk'ów. Znasz takie powiedzenie.."Jeśli nie możesz pokonać wroga, przyłącz sie do niego"?...no własnie pewnie nie. Więc nie marudz bo i tak nie grasz na pvp.
Znam to powiedzonko, ale mnie denerwuja kolesie, ktorzy porywaja sie na low lvl z szitem a nie stuffem... jakie szanse mial ten kolo w starciu?? IOOn mial zolty czy czerwony pasek, nawet go nie bral na powarznie - wiec co to za powod do dumy?!?!?! Nie mam nic przeciwko wojnie klanowej, i toleruje takze pk rownego badz wyzszego lvl, ktory zdola cos zrobic ( obronic sie zaatakowac lub uciec). Ale denerwuje mnie poczucie wyzszosci i chec pokazania kto tu rzadzi..... To tyle.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.