PDA

Pokaż pełną wersje : Xerena Szukamy ludzi do Teamu

krzaku1111111112
12-01-2010, 16:56
Rekrutacja Zaczynamy !(Swiat Xerena)

Bo długim okresie gry na no-pvp postanowiłem spróbować czegoś, nowego, Doświadczenie mniej więcej 'jakieś posiadam'. Od 7.5 zacząłem swoją przygodę. Sporo czasu spedziłem na ots(pvp) ponad rok .

Postanowiłem założyć Rodzine/Gildie dla graczy, którzy wiedzą co oznacza słowo braterstwo, pomoc i zaufanie !. Świat jeszcze wybierzemy . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Rodzinka, ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy.

Nieco o sprawach organizacyjnych :

Strona http://www.brndteam.fora.pl/ [Forum]

Wzór składania podań dla chętnych :
VENTO OBOWIAZKOWE
1. Coś o Sobie [zainteresowania, cechy charakteru, podstawowe informacje]
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ? [Lvl, Kolekcja [?], Wszystkie Inne]
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? [ : ) ]
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ?
5. Posiadasz Pacc ? [nie obowiazkowy]
6. Porażka czy Zwycięstwo ? [Uzasadnij]
7. Kilka Zdań od Siebie.
8.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail ( pisać na pw/gg 12962059)

krzaku1111111112
14-05-2010, 16:19
dzis na nowo zbieramy ekipe !!
POCZATKI
http://img64.imageshack.us/img64/5503/aaaapa.png (http://img64.imageshack.us/i/aaaapa.png/)

Szlaga
18-05-2010, 22:19
Hujted
Nie zbieraj dzieci z forum my sie znowu zgadalismy(Panderoza team reaktywacja :p) i wbijamy nie dlugo gdzies kogos po orac:)
A tak wgl to 1l wodki +vat na glowe za kolorki z ads'em musicie zaplacic a troche tego bedzie bo juz jest z 15 osob zwartych i gotowych zeby wypic ta wodke i oro zrobic :D

Azatar90
18-05-2010, 23:13
Uuu nie ladnie zakladac barwy bez pytania czekam na flaszke B) . Nie zbierajcie gamoni z forum ja tu nie raz probowalem mieso wyrwac ale kazdego kawalka by pies nie ruszyl . Adds Hujted za klejenie dupy rexisom ;):D

krzaku1111111112
19-05-2010, 14:04
ty jakie kolorki niewidzisz inny odcien, xDDD
a co do tych gamoniami to juz sie przekonalem,
narazie gramy tam sam rl

Azatar90
19-05-2010, 18:54
Dobra , dobra chłopaki kołować na flaszki albo hujted :D

Szlaga
19-05-2010, 20:46
ty jakie kolorki niewidzisz inny odcien, xDDD
a co do tych gamoniami to juz sie przekonalem,
narazie gramy tam sam rl

Nie kłam Ads to nie twoj rl ;)
I nie wazne ze inne odcienie ale flaszki i tak musza byc za to:)

Azatar90
21-05-2010, 23:10
Nie kłam Ads to nie twoj rl ;)
I nie wazne ze inne odcienie ale flaszki i tak musza byc za to:)

Chyba Trzeba ich zaczac orac bo cos flaszek nie widac :D

....... Bo My Lubimy Się Najeb*ć :evul:

Joke1991
22-05-2010, 10:39
haha adds niech sie szykuje dzis albo jutro ogarne chara na tej xeronie to sie pobawimy :D

Azatar90
23-05-2010, 10:05
haha adds niech sie szykuje dzis albo jutro ogarne chara na tej xeronie to sie pobawimy :D

Desperadzki atak na addsa przeprowadzisz :kat: ? :D

Szlaga
23-05-2010, 19:33
Te nubie bo ja packa ogarne i na premie wbije to sie wtedy pobawimy:)
A tak serio to nie graj na premi lepiej dawaj z nami gdzies wbij ;)

Desperadzki atak na addsa przeprowadzisz :kat: ? :D
A tam to nie ogar jest nic mu nie zrobi wystarczy nick zobaczyc "Joke kara zydow " i wiadomo ze to Joke z carlin :p

Joke1991
23-05-2010, 23:59
Te nubie bo ja packa ogarne i na premie wbije to sie wtedy pobawimy:)
A tak serio to nie graj na premi lepiej dawaj z nami gdzies wbij ;)

Zostaje na premii przecież nie bede szedl na noob pvp grać
a jak chcesz wpadaj na premie bo nudno narazie, pobawiłbym sie ale tu nie ma z kim na premi wszyscy grzecznie siedzą
a co do nicku zrobiłem go 4-fun mialem wbic 12 lvl zaorac adss ale z tego co slyszalem juz chlopaki sie poddaja i przestaja grac ;<

Azatar90
24-05-2010, 10:27
a jak chcesz wpadaj na premie bo nudno narazie, pobawiłbym sie ale tu nie ma z kim na premi wszyscy grzecznie siedzą
a co do nicku zrobiłem go 4-fun mialem wbic 12 lvl zaorac adss ale z tego co slyszalem juz chlopaki sie poddaja i przestaja grac ;<

Zobaczymy jak bedzie po massbanie B)

Szlaga
24-05-2010, 20:10
na premi wszyscy grzecznie siedzą

No wlasnie premia to w sumie jak noob pvp bo tam sie nic nie dzieje a jak sie juz dzieje to tak ogarniaja jak trade team;)

Azatar90
25-05-2010, 18:33
No wlasnie premia to w sumie jak noob pvp bo tam sie nic nie dzieje a jak sie juz dzieje to tak ogarniaja jak trade team;)

:D ... Chodz sie Szlaga bardzo stara ledwo starcza na browara :browar: hah

:dance:

No wiesz Joke ma swoj klimat :fool: i swoja bajke my chcemy walczyc on chce expic jezeli tam sie nic nie dzieje , ale juz troche czasu tam zarwal wiec niema co sie dziwic :creature: . Tyle czasu na czateri siedziec :blazen: tez by mi sie nie widzialo :cygaro: . Jeszcze bedzie zalowal kmtw ;):oks: .

Ale tu :spam:

Joke1991
01-06-2010, 22:25
Zobaczymy jak bedzie po massbanie B)
no tak bedzie ja nie mam bana ty masz hahah
Banishment: Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected) '

a ja nadal
Character Information
Name: Joke Almighty
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 61
World: Premia
Residence: Edron
House: Sunset Homes, Flat 03 (Thais) is paid until Jun 13 2010
Last login: Jun 01 2010, 20:43:46 CEST
Comment: CHello Thx for kicks
Account Status: Premium Account

Azatar90
03-06-2010, 07:42
no tak bedzie ja nie mam bana ty masz hahah
Banishment: Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected) '

http://www.youtube.com/watch?v=cA9Nt-5iDAo&feature=related <--- Relacja z mojego bana ;)

:D Odkurzacz cipsoftu nie wykryl cie bo premi pradu braklo ;) zobaczymy jak beda odkurzac na premi ;) . Bedzie kurwa płacz :mag: :D

:topic: