Pokaż pełną wersje : Inne Nietypowy filmik z zapowiedzią loota ;]
'Xivexel'
15-01-2010, 22:38
Nie wiem dlaczego, ale spodobał mi się ten filmik, nie z przyczyn itema jakiego lootnołem ale poprostu sami zobaczcie B)
http://www.speedyshare.com/files/20356704/woi.cam
PS: Pod koniec jest na nowo " Using bynacam recorder ble ble " bo wyłączyłem cama, a potem znowu chciałem włączyć żeby pokazać że jest w bagu ;)
No cóż mogą być mieszane uczucia, ale mi sie podoba ;<
rysiekkk5
15-01-2010, 23:25
robiles milion filmikow i przed kazdym tak pisales?
'Xivexel'
15-01-2010, 23:29
Nie własnie czekając na respa pomyślałem że było by fajnie jakbym napisał "lootne woi patrzcie" i akurat by spadło, włączyłem BynaCama , napisałem swoją kwestie no i prosze xD !
Dla mnie bomba! Wchodzisz na każdego wave'a!
Pamiętam filmik pod tytułem w stylu "jak lootnąć MPA z demona w 5 minut" gdzie ~200 ms robił to samo co ty, tylko z MPA na demach (obviously).
'Xivexel'
16-01-2010, 10:15
@up
No to już zupełnie co innego chciałbym to zobaczyć hehe ;P
2x up
Szczerze to 2 wavy dostałem jakoś przypadkowo bo cały czas uciekając starałem się być na ukos.
BTW> nie robi mi to ;o
Normalnie sie nie spo dzie wa lem ! ty to potrafisz zapowiadac looty ;<.
Pamiętam filmik pod tytułem w stylu "jak lootnąć MPA z demona w 5 minut" gdzie ~200 ms robił to samo co ty, tylko z MPA na demach (obviously).
Tak tylko to bylo bardzo dawno temu kiedy to jeszcze nie wyskakiwal komunikat o loocie. Ten 200 ms ktory ubil demona stanal jak najdalej od ciala przez co druga osoba niewidoczna przez jego ekran mogla podlozyc mpa. I tak wlasnie bylo. Byla o tym mowa przez paredziesiat stron po czym autor oswiadczyl iz to byl fake.
Nie wierze w to że typ po prostu pisze lotne woi i tak jest, to nie ots?
@up
Pomyśl chociaż trochę. Mógł 30 razy robić filmik od nowa i pisać za każdym razem, że lootnie woi, aż w końcu lootnał.
Sanguineous
16-01-2010, 19:45
Odpisze wam z innego konta bo na tym jestem teraz.
Czekając na respa pomyślałem że była by beka jakbym wlaczyl cama napisal ze lotne to i to i by spadło, włączyłem cama napisalem patrzcie, lootne woi i spadło.
To nie ots.
--- Sanguineous dodał 1 minut i 15 sekund później ---
Czy człowiek niemoże mieć poporstu farta? poza tym byłem tam z 20 min już i nic nie spadało...
@up
Pomyśl chociaż trochę. Mógł 30 razy robić filmik od nowa i pisać za każdym razem, że lootnie woi, aż w końcu lootnał.
Typ chyba nie jest aż takim idiotom... komu by się chciało robić takie coś :confused:
Clockwerk
17-01-2010, 14:45
gz men, jesteś o całe (uwaga lepiej usiądźcie !) 3 K DO PRZODU !!!11
golonkamatu
17-01-2010, 18:24
Ja myśle że na zero, bo manasy też za coś musiał kupić.
Ununhexiumum
17-01-2010, 20:41
Ja myśle że na zero, bo manasy też za coś musiał kupić.
czy ja wiem,siedzial na respie 2 dragow... mane sobie odnawial międzyczasie jak czekał na resp draga...;)
swoją droga co do filmiku...
powiedziałem "prosze hyderko o boszki" a tu prosze...boszki:)
'Xivexel'
17-01-2010, 22:20
No lajtowo ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.