Pokaż pełną wersje : Co was przyciąga w Tibii
Piszcie co sprawia że gracie w Tibie i co mogło by ją ulepszyć...
Berburio
09-01-2005, 12:07
czemu gramy w tibie? hmm... może dlatego że dostarcza takich wrażeń... nawet wigilie się tam spędza... poprostu...tego się nie da opisać słowami:) te wrażenia... ahhh:)radość z tego co masz i z coraz lepszego zabitego potwora jakbyś w totolotka wygrał:)
Polewkin
09-01-2005, 12:12
Lolki!Wiadomo że przyciąga pkowanie na Infernie (PvP Enforced)Hehe!!!Kochane pkowanie!!!
Level:18
Magic Level:23(niski wiem :) )
Świat:Inferna
Klasa:Druid
Skille:XXX
>>>>>>>BEST DRUID ON INFERNA<<<<<< :D :D :D
w sumie trzeba sie nad tym głębij zastanowić bo tibie cec***e
-denna grafika
-nudan rozgrywka
-brak możliwości wiekszego rozwoju(4 profesjeustalone z góry tak że nie mozna stworzyć postaci pośredniej jak mag bitewny czy knight żucający troszke wiecej czarów)
-brak muzyki
-gra jest okrótnie czasochłonna żeby doczegoś dojś trzeba spedzić przed kompem 200godzin i to 200 nudnych godzin w przypadku knighta a w przypadku sorca ponad 300
-malo itemów, z czego najfajniejsze dostepne tylko dla zasłużonych z wyjątkiem MPA
-żeby coś zarobić trzeba siedzieć długo i najpierw wnieść własny wkaład finansowy sorc znaczy knight uh
a mimo to ludzie grają i nik nie wie czemu nawiaiasem mówiąc ja też gram
-=HuRu=-
09-01-2005, 12:38
Mniew przyciąga najbardziej chęć dominacji nad pozostałymi graczami . . .Chce by byli odemnie zalezni 8o
mateusz198
09-01-2005, 13:46
Mnie przyciąga ta muzyka !!!! :p :p :p :p :p :p
To że można się spotkać z graczami z całego świata...
Wild Dragon
09-01-2005, 15:14
Wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale mnie przyciągają moi przyjaciele, (i tibijski mąż , i tibijska siostra ... ;) ) którzy też grają w ten ''pożeracz czasu '' .
I Wigilie z innymi Tibijczykami ... Ech, tego się nie zapomina ^^
A tak w ogóle gdyby Tibia nie miała tematyki ''fantastyka'' to coś nie sądzę, aby miała tylu wiernych fanów.. ;)
Eee? Dlaczego gram w tibie?:
-Dla zabawy
-Dla jaj
-Dla zony tibijskiej xD
-Bo koledzy graja ;)
-I to jest narkotyk
Klima(nie chodzi o ta w samochodzie ;))
Koledzy z calego swiata
RPG ;)
17 pall terr shen xantera
A ja tam kofam tibie za klimat ! (^^)
szopenfeldziarz
09-01-2005, 22:18
MOC I WŁADZA. Iluzoryczna, nad potworkami i avatarami innych ludzi. Prymitywne uczucia posiadania na coś wpływu. :)
Gram bo lubie, a raczej musze- jestem uzależniony i nie jest mi z tym dobrze:(
A tym bardziej że ta gra się nie kończy więc wyjść z nałogu jeszcze trudniej.
Kto mi pomoże?
Hmmm..nie wiem. Tibia ma po prostu swój klimat, nastrój. Wspólne hunty z kolegami z rl, przeżywanie wszystkiego. Możliwość nawiązania kontaktów z ludzmi z całego świata. Przytocze Wam pewne zdarzenie: Razem z kolegami mieszkamy w małej odległości od siebie. Pewnego razu postanowilismy się wybrać na banshee hunt. Wszystko szło dobrze, do czasu, gdy ja(bloker) padłem. Koledzy też padli. Od razu wyszliśmy sobie na rl odreagować. To mnie właśnie w Tibii pociąga: nigdy nie wiesz, co Ci się przytrafi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.