Pokaż pełną wersje : Strona Matkusa
Zauważyłem gdzieś linka, w związku z tym moje pytanie: czy Strona Matkusa (http://soran.block.punkt.pl/matkus/) to strona robiona zupełnie niezależnie, czy może jest tam robiona próbnie, a potem będzie w całości przeniesiona na tibia.pl? Czy możesz Matkusie powiedzieć cosik bliżej o tym?
A BTW muszę powiedzieć, że klimacik całkiem całkiem :)
Po Pierwsze:
Na twoje pytanie może udzielić odpowiedzi matkus (czyli powinna być to wiadomość prywatna)
A co do strony matkusa... chyba Bosal tego by nie przyjoł ;/ Prosze nie odiberać tego jak jakieś hamskie hasło... ogólnie jak strona prezentuje się dobrze zasobowo... jednak gfx odpada ;/
@Dejvo: wiem, że istnieje coś takiego jak wiadomość prywatna, ale umieściłem to tutaj, żeby więcej osób mogło ewentualnie obejrzeć stronkę i być może wypowiedzieć się na jej temat
Ja tam się raczej PHP uczę, a przy okazji robię stronkę.
Czy będzie kiedyś na tibia.pl? raczej nie, bo wygląda raczej średnio. No chyba, że będę miał natchnienie i zrobię jakąś super grafę na nią, ale wątpię w to.
A czy będzie to niezależna strona? Sam jeszcze nie wiem :P
Mi sie twoja stronka tawet podoba, tylko mogłeś użyć troche bardziej przejrzystych kolorów
Ekhrm... Jak bys nie zauwazyl to jest konkurs i on to dal do tego konkursu i jeszcze nie wiadomo czy to bedzie, ale moze ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.