Pokaż pełną wersje : Ban
miszczujedaj
22-01-2010, 12:06
Dostałem bana za "using unofficial software to play, account scheduled for deletion!" plz przetlumaczcie mi to i powedzcie o co chodzi bio ja nie umiem angielskiego . Z Góry dziękuje
Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. i jeszcve to
Pewnie grałeś "uczciwie", to teraz masz wakacje :)
Old_Game
22-01-2010, 19:30
To znaczy, że używałeś bota i teraz pożegnaj się z kontem ;)
Arenthor
22-01-2010, 19:42
Po prostu używałeś nielegalnego oprogramowania i teraz możesz sobie zrobić nową postać.
Nikt mu nie przetłumaczył. No to moja kolej:
using unofficial software to play, account scheduled for deletion!
Dokładnie:
używanie nieoficjalnego oprogramowania do gry, konto przeznaczone do kasacji.
Teraz drugie:
Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Konto zbanowane - ban na całe konto (wszystkie chary). Na czas trwania banicji żadna postać z konta nie może się zalogować do gry.
Proszę bardzo :D
$eriToonbra
23-01-2010, 19:32
Korzystając z tego że jest taki temat do dopiszę swoje obawy.
Przykładowo:
Mam knighta lvl 15 i mam bota chcę skilować no więc skiluje tak do 80/80 na bocie potem zrobiłbym formata i nie bocił więcej.
Czy istnieje taka możliwość po zrobioeniu formata i nie boceniu, że np potem zbanują mnie np tydzień, miesiąc, rok po botowaniu?
Wylansowany
23-01-2010, 19:38
Przykładowo:
Mam knighta lvl 15 i mam bota chcę skilować no więc skiluje tak do 80/80 na bocie potem zrobiłbym formata i nie bocił więcej.
Czy istnieje taka możliwość po zrobioeniu formata i nie boceniu, że np potem zbanują mnie np tydzień, miesiąc, rok po botowaniu?
Owszem jest. Oni nie banują za to, że masz bota na dysku, tylko za to, że kiedykolwiek używałeś (np. na komputerze grasz ty i twój brat. Ty nie botujesz, a on tak. Dlaczego miałbyś dostać bana, skoro nie łamiesz zasad?). Były takie przypadki osób, które kiedyś botowały, przestały, ale i tak po kilku miesiącach dostały bana.
Dlatego jest możliwość.
$eriToonbra
23-01-2010, 19:52
Ok dzięki.
Czyli czeka mnie mozolne skilowanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.