Pokaż pełną wersje : Wygląd...
Ja napszykład wole fajnie wyglądający przedmiot ze słabymi statami niż legendarny a wyglądający jak kaszanka... 8)
Dla mnie wyglad nie jest wazny bo i tak zazwyczaj "okienko" z ekwipunkiem postaci mam zminimalizowane. Poza tym wydaje mi sie ze wiekszosc itemow 'tych lepszych' nie wyglada jak "kaszanka" a wrecz przeciwnie.
JA wole zjeba** wygląd ale woel mieć dobre staty, co ci z tego że będziesz miał super pozłacany sword, axe czy club, jak staty będą 10/10, i jak dassz wtedy rade z PK na 100 lvl ?
Gonzo von Krenzel
13-01-2004, 20:05
A nawet jak się pochwalisz jakimś rarem, który wygląda biednie napewno zrobisz większe wrażenie niż na czymś co jest ładne. Przykładem jest doublet - mi się on bardzo podoba, kosztuje 16gp :D . A jak wyjmiesz z depo jakiegoś rara [np. Life Crystal czy inne takie(ehhhh... :rolleyes: )] to napewno zrobisz większe wrażenie. Ale jeśli staty bardzo zbliżone i częstotliwość występowania to oczywiście, że wybrałbym ładniejszy 8) .
Każdy z nas jest inny jedni wola ladniejszy wyglad zrabane skille drudzy wola super staty a zato kaszane z wygladu 8)
Bloody_Izual
14-01-2004, 14:10
Taki warlord sword ma dobre staty i zabujczo wygląda,gs dobre staty fajny wygląd,c set to samo...jak dla mnie im lepszy przedmiot tym lepiej wygląda:)
nawigator
14-01-2004, 14:52
kaszanka rulez bynajmniej jak zalozysz cos z kaszanki to nie padniesz tak szybko a jak zalozysz cos fajnego mozesz pasc i o tym nie wiedziec :D
cos fajnegio mozesz zalozyc jak robisz SS
ale tak realnie praktycznie wszystkie zeczy z dobrymi statami sa ladne
Na sobie oczywiscie nosze dobry sprzet, a na wystawe w domku mam ladny. Nosze Amulet of Loss to sie specjalnie nie martwie mozliwoscia stracenia gratow.
A lista najbardziej kiczowato wygladajacych rzeczy po update (wedlug mnie):
Steel helmet, crown helmet, golden legs, E-plate, crown shield, copper shield, leather boots, CLUB!!!
Podoba mi sie za to nowy crown armor, DSM i Mastermind Shield.
Powiem tak: Dawno, dawno...temu :) chodzilem w plate secie, ale po jakims czasie kupilem sobie k-armor, a plate legsy jeszcze mialem. Widziales kiedys K-armor, plate legsy i dark helmet? Nie? To dobrze bo wyglada ch%$#%^ :) . Mi sie to strasznie nie podobalo, ale co mialem zrobic? K-arm trzymac w depo, poczekac az kupie sobie k-legsy i chodzic dalej w plate secie? Nie ma mowy! Po prostu chodzilem tak smiesznie ubrany i nawet nie patrzylem na swoj sprzet. Dlatego wybralem opcje: kaszanka z dobrymi statami :P
Bofedojo
15-01-2004, 15:28
Ja wole lepsze staty.A wogule jak bedziesz mial jakas fajnie wygladajaca rzecz z cienkimi statami i ktos cie zaatakuje i zginiesz to mozesz stracic swoje pikne rzeczy a z dobrymi statami to mozesz sie obronic...
Ja napszykład gram dla przyjemności... 8)
Dlatego wazny jest dla mnie wygląd tego co nosze... 8)
Nosze tylko blue robe, magic hat, skull staff... i nic wiecej.
Mając takie przedmioty wiesz, że nie wyglądasz jak osoba korzystająca z pomocy dla powodzian. Co prawda c set tez czasem nosze... 8)
Hmmmm... według mnie nie ma zbytnio głupio wyglądających przedmiotów z dobrymi statami.Chociaż zdarzają się...oj zdarzają... np. taki tower shield (blah) mogliby go jakoś ładniej zrobić.Albo BoH-y też piękne nie są ale da się żyć :PAle zdarzają się ładne przedmioty z cienkimi statsami.Np. taki plate set ze steel helmetem.Ładnie:) A zresztą wszystko jest sprawą przyzwyczajenia.Na pewno jakbym się przyzwyczaił do jakiegoś sprzętu to już bym go nosił.Bo czemu nie :P No ale i tak grafa Tibii mogłaby mieć kilka poprawek.
Tomek Wyjadacz
17-01-2004, 11:06
Ja wolę kiczowaty wygląd ale dobre staty. :D A fajne do domku :) ale trzeba go najpierw posiadac :(
ehh wyglond dla mnie nie ma takiego znaczenia ;p
wole kupic cos drogiego a dobrego ty muwisz ze masz blue robe skull stafa i m hata :/
hmm to jest dobre dla magów ale nie chodzilbym knightem w takim sprzecie albo pallem.
ale to twój wybór lepiej jakbys sobie kupil juz w h straciz taki sprzent to bendziesz mial mula ;]
Zły temat sondy , ponieważ czy dobra bron wyglonda zle ?? ( np. FS, GS, D Hammer, SS, Fire Axe ) ????czy one naprawde zle wyglondają ? Kijowe bronie wyglondają kijowo a te dobre są naprawde dobre !
Może jak ktoś nie ma wiele kasy i stać najwyżej na Guardian Shield.. Ohydnie wygląda.. A gorsze nie są lepsze (mówię bez nowej grafiki) spójrzcie na Beholder Shield albo Dvarfen Shield.. Żygać się chce..
Chciałbym zacząć od tego, że Dark Helmet strasznie wygląda. X(
A co do zasady, że im lepszy przedmiot tym lepiej wyglada to mam jeden wyjątek a mianowicie bright sword (strasznie brzydki) Obecnie nim walcze :D
Ja przyłączam się do większości - może strasznie wyglądać, ale na mnie to nie robi żadnego wrażenia; choć większość rzeczy z dobrymi statami nieźle wygląda. Staty są najważniejsze! :)
Przynajmniej ktos mnie poparł... 8)
Mam tez pytanie. Kiedy wyjdzie do ściągnięcia nowa grafa?(o ile juz jej nie ma...)
Mi się wydaje, że jak broń ba dobre staty to i zjeb**** wygląda, więc nie wiem o co wogule pytasz. Ale już jak coś to wole staty niż ładny wygląd - poprostu bardziej praktyczne :D
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara
Moim zdaniem ten cały temat to lol bo każdy item w Tibii zaj**** wygląda (może oprócz c-arm :D )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.