Pokaż pełną wersje : 45MS 100kgp
Kropaofc
24-01-2010, 20:24
Witam! Mam MS na 45lvl 42mlvl mam bohy. Gdzie mógłbym szybko lvl'ować mam do z wastowania okolo 100k. Nie musi się zwracać ale nie może być tez tak ze na 1 lvl stracę wszystko :D. Proszę o podawanie szczegółów o miejscówkach. Ponieważ nie znam za dobrze terenów pacc ^^
Z góry dziękuje :)
AS'y [imho najlepsze rozwiązanie], tomby z GFB/Avalanche, frosty z SD [długo nie pociągniesz za 100k;d]
Kropaofc
25-01-2010, 12:31
Ok thx za propozycje bylem na as i nie podoba mi sie ciezko jest. Poexpie jednak za ta kase na dragach :)
Skoczsobie na crystal spidery okolo 100k/h silki leca to nawet Ci sie kasa zwroci ;p
Kropaofc
26-01-2010, 11:21
A gdzie one sa ;D?
Silarion
26-01-2010, 18:13
BB island z e-flama
Kropaofc
26-01-2010, 22:02
Byłem dzisiaj na ancientach i powiem, ze bylem mile zaskoczony. Bałem się na nie iść ale jednak okazały się przyjemnym i do tego opłacalnym expem tylko nie wyiagnołem więcej jak 55k ale może przez to, że ostrożnie je biłem. Którą jaskinie z nimi polecacie najbardziej ?
Venominus
26-01-2010, 23:15
Byłem dzisiaj na ancientach i powiem, ze bylem mile zaskoczony. Bałem się na nie iść ale jednak okazały się przyjemnym i do tego opłacalnym expem tylko nie wyiagnołem więcej jak 55k ale może przez to, że ostrożnie je biłem. Którą jaskinie z nimi polecacie najbardziej ?
Ja moim ms-em na assach expie od 43 lvlu, obecnie 52. Zawsze w jednej jaskini, tej najbliższej drugiego wejścia do ankh, tego wejścia bliżej tiquandy. Bardzo fajnie można czyścić, tyle, że nie zagłębiam się w jaskinie tylko expie obok schodów, wyciągam exp 75k/h, no i zawsze profit, zawsze! Polecam :).
Zdecydowanie najlepiej na cultach yalahar bez dodatkowej staminy masz 100k/h i jest ladny profit (bez -3 :p)
ja bym proponował tak do 50 dobic na czym kolwiek dragi/assy itp a po 50 helmet of the deep i Water elementale w port hope tam exp dochodzi nawet do 200k/h samemu jak jestes :d i musisz zainwestowac w rusty removery :d ja nawet i bez nich wychodzilem na + :d
Kropaofc
28-01-2010, 10:24
A te water elementale to w grupach sa czy idzie pojedynczo je wyciagac ? Bo slyszalem, ze sa silne ;/ nawet jak sie ma HoD
Clockwerk
28-01-2010, 11:23
acienty to żadne waste, normalne expowisko dla +40 maga
z twojej wypowiedzi wyczytałem że chcesz zwascic te kase, a na assach bedziesz mial około 60 k/h
spróbuj na waterach port hope albo z blokerem na greamach (utama)
Kropaofc
28-01-2010, 12:36
A terazz innej beki :) na 55lvl planuje kupic softy gdzie w tedy polecacie expic, abym byl na + ??
Dragi yalahar, ancienty. A jeśli zadowolisz się średnim expem, to idź na djinny na yala~. Loot na pewno ci zrekompensuje mniejszego expa ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.