Pokaż pełną wersje : Exp dla knajta xD
DawajSoloKozaq
25-01-2010, 19:50
plz help gdzie expić knightem 12 lvl (był 13 ale padłem) skille cienkie bo 37/35 :/
a eq raczej pr0: k armor, orcish axe, dwarwen (?) shield (to chyba najwarzniejsze) jestem teraz w Thais a wiadomo...fibula kosztuje. jakby ktos zapodał jakąś mapke będzie notka.
Sequenzo
25-01-2010, 21:53
Ale co Ci mapka da ?? :):).. Bij Orki w Thais :) i jakoś uzbieraj to 2k na klucz do Fibuli i Potki :P
Beh0lder
25-01-2010, 22:40
Ale co Ci mapka da ?? :):).. Bij Orki w Thais :) i jakoś uzbieraj to 2k na klucz do Fibuli i Potki :P
800* gp
U żebraka można dostać za 800 gp :P
Idź na frosty!
DawajSoloKozaq
25-01-2010, 23:10
@up rozumiem że pisząc frosty masz na myśli jedną z odmian trolli? jeśli tak to jak tam dojść?
Sequenzo
25-01-2010, 23:44
No, no :).. Nie No Na Frosty to tak na 90+ Levelu :P:P.. ale z oczywiście z Sio :):)..bo solo, to TEMPLE :):)...
Dobra, level wbity to Ja spadam skillować :)
@up rozumiem że pisząc frosty masz na myśli jedną z odmian trolli? jeśli tak to jak tam dojść?
Popłynąć łodzią za 20gp niedaleko Carlin.
POLAKPIOTR
05-02-2010, 19:29
Poskilluj troche i do 20lvl radze Ancient Temple. Później znajdź se paladyna i na Fibulę, ale uważaj na boty.
TaJemniczy
08-02-2010, 00:43
plz help gdzie expić knightem 12 lvl (był 13 ale padłem) skille cienkie bo 37/35 :/
a eq raczej pr0: k armor, orcish axe, dwarwen (?) shield (to chyba najwarzniejsze) jestem teraz w Thais a wiadomo...fibula kosztuje. jakby ktos zapodał jakąś mapke będzie notka.
Sam jesteś pro, walnij się 3 razy klawiaturą / bądź jeżeli jesteś posiadaczem lapa to krzesełkiem....
Naród coraz głupszy, gimnazjaliści coraz debilni...
Po prostu ręce opadają..
Gallanomen
09-02-2010, 11:06
Ja na twoim lvl chodziłem na kopalnie dwarfów niedaleko Kazo. Poszło całkiem nieźle z kasą. A jeśli chodzi o fibule to masz 2 wyjścia:
1.Expic na dwarfach <zarobić 800gp> i iść do Thais na fibule.
2.Expic na dwarfach <zarobić jak możliwie najwięcej> i 14 lvl iść sobie spokojnie do fajnej miejscówki też w kopalni niedaleko- Kazo także- na dwarfy soldy. Z nich wyciągasz kase + :
*Bolty < za 100 boltów 200gp>
*Dwarven shield <100gp za sztuke w Kazo>
*Crossbow <160gp za sztuke na Fibuli>
*Iron Ore < zależy od świata, ale sądzę, że tak ok 1k za sztukę>
*Chain Armor <40gp za sztukę w Kazo lub za 70 gp w Thais, Ab, Venore itp>
*Dwarven ring <ok 200gp za sztukę też zależy od świata>
*Axe Ring <ok 200-500gp też zależy od świata>
Na cieżkie rzeczy takie jak np Chain Army lub Dwarven Shieldy polecam Ci ofc Loot baga 8o. Możesz go schować przy wyjściu z kopalni jest tam mnóstwo drzew więc i mnóstwo kryjówek ;) !!!
Ta kopalnia, o której mówię :
Myślę, że mogę powiedzieć przecież to nie pierwszyzna dla graczy bo już dawno ją oblegają < na moim świecie była akurat ciągle pusta - nie licząć mnie ofc 8o >
Wytłumaczyć ci to mogę, lecz sam sobie zobacz to zapamiętasz ;)
wchodzisz tutaj http://tibiamap.net/mapa i szukasz kopalni koło Kazo. I ta kopalnia, o której mówię leży na samym dole tzn jest ostatnią kopalnią położoną na południe. Poniżej jest rzeka, po prawej stronie jest wielka skała, a po lewej można iść dalej na tomb, ale to już na późniejszym lvl ;).
Jeśli pomogłem Wstaw NOTKĘ <<<<<<<<<<<< ;)
Pozdor and Hail Guardia !
mattie1333
12-03-2010, 01:19
czlowieku jesli ty na 13 levelu potrzebujesz pomocy na czym expic to cos jest nie tak :/ masz rotwormy, carrior rotwormy, i z 3 odmiany orck'ow.... albo kup se pare potkow doskilluj do 50/50 i idz na cyclopy. Nawet na trollach mozesz expic sory ale jest tyle expowisk ze nie wymienie tutaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.