zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Propozycja TibiaME

Pietras155
26-01-2010, 19:15
Witam mam taką propozycję aby utworzyć dział o grze Tibia Micro Edition. Jak wiadomo (albo i nie wiadomo) jest to odpowiednik Tibii w wersji na telefony komórkowe, więc przydałoby się trochę miejsca dla tej gry tu na forum. Gram w tibieme już od ponad roku więc mógłbym się zająć moderacją tego działu chyba że macie kogoś w ekipie kto gra w tą gre. Ja chętnie służe pomocą i będę udzielał się jeśli administrator utworzy taki dział. Spytacie dlaczego akurat tworzyć dział dla tej gry a nie innej, a więc po pierwsze w grę gra mało polaków i szczerze powiedziawszy liczył bym tu na reklamę gry, po drugie większość ma problem z ustawieniem internetu w swojej komórce i myśli że używanie go przez telefon to duży wydatek a wcale tak nie jest bo pół miesiąca nolifienia w tibiime to wydatek 5zł :P i w końcu po trzecie to tibiame ma wiele wspólnego z tibią na pc więc czemu nie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sugestii a póki co zapraszam wszystkich na oficjalną stronę fanowską gry Tibiame wspieraną przez Cipsoft www.tibiame.com.pl