Pokaż pełną wersje : Inferna-Wyżywanie sie xD
Szukam pomocy,jakiegos kolesia w zorientowaniu sie na infernie:)
Chce zrobic se sorca zrobic lvl 2 fire devile i zabawe czas zaczac!:D
Muahhahahaha najs res najs.... ale dopiero co chara zallozyles lolz powodzenia na infernie xD
Ojj..ciężko Ci będzie dojść do takiego lvla. Jeszcze Sorcem na Infernie. Ale życze Ci powodzenia i wytrwałości, jak już się uda, do jak filmik albo ss na forum :>
MayGyver
10-01-2005, 10:45
a po co mam chronic nowego pk?
co z tego bede mial?
Ja też zaczołem gran na infernie :D
narazie 8 lvl ale sie szybko zmieni (mam nadzieje, że w góre :) ) jak sie wam nudzi to mozecie zagadac Lariel Slyn
Soli von Master
10-01-2005, 12:40
Zgory ostrzegam, ze jak ktos za***ie kogos z moich kumpli , to bezwzgldu na to czy jest polakiem czy nie :P ma rooka jak w banku :)
PS: milego grania na infernie :)
Illidaan Headsmasher
10-01-2005, 13:46
Ze swojego doświadczenia wiem że najlepiej mieszkac w ab bo jest stosunkowo malo (niepolskich)pk , a z polakami jakos da sie dogadac. Najtrudniejsze sa początki tak do 15 lvl, bo jest pelno graczy z charami lvl8 i skilami 50+/50+ , którzy expią tylko na innych ... ;)
Soli von Master
10-01-2005, 14:54
Denerwuja mnie ludzie, ktorzy przychodza na inferne tylko se popekowac -.- a pozniej jak leje takich to mowia "jestem polakiem czemu mnie bijesz?", "PK!" "hanted" "roooked"
Ludzie wescie lepiej niegrajcie na infernie, bo jak poznam wasze nicki to zaraz dostaniecie bilet na rook w jedna strone :)
Zgory ostrzegam, ze jak ktos za***ie kogos z moich kumpli , to bezwzgldu na to czy jest polakiem czy nie :P ma rooka jak w banku :)
Podaj imiona lub klan kolegów, to bede wiedział kogo zabijać.
Only a knight
10-01-2005, 15:32
ja tam nie lubie pk ale np. musialem zabic pewna polską panienke (innym charem, nie tym) bo ukradla mi lootbaga :] grozila mojemu koledze ze go zabije jesli nie zaplaci 500gp :] i grozila innym playerom wiec ja zakosilem z kumplem ;]
MayGyver
10-01-2005, 15:45
@Sheem
no przeciez juz ci podal nazwe gildii
"Infernal Elementals"
zajrzyj czasem do podpisu
@Sheem
no przeciez juz ci podal nazwe gildii
"Infernal Elementals"
zajrzyj czasem do podpisu
Więc z tego wynika że jak zabije kogoś z IE to mam rook? hahah
btw. w jego pierwszym poscie w tym temeacie nie miał takiego podpisu...
więc st*u,
Soli von Master
11-01-2005, 11:55
Więc z tego wynika że jak zabije kogoś z IE to mam rook? hahah
btw. w jego pierwszym poscie w tym temeacie nie miał takiego podpisu...
więc st*u,
Dodalem tez "Immortalis Divina"
Ps: ciekawe czy odwazysz sie atakowac ludzi z gimo ;p ( w tym najstarszego z calego towarzystwa ), zyce powodzenia :)
Ps2: zeby niebylo niedomowien, ja to nie solitarny :), "soli von master" jest to nick mojej pierwszej postaci w tibi ;p, na infernie mam inny nick :)
Odpowiedzi:) Sory ze tak duzo
Muahhahahaha najs res najs.... ale dopiero co chara zallozyles lolz powodzenia na infernie xD
Dzieki
Ojj..ciężko Ci będzie dojść do takiego lvla. Jeszcze Sorcem na Infernie. Ale życze Ci powodzenia i wytrwałości, jak już się uda, do jak filmik albo ss na forum :>
Dzieki :P
a po co mam chronic nowego pk?
co z tego bede mial?
Satysfakcje :)
Ja też zaczołem gran na infernie :D
narazie 8 lvl ale sie szybko zmieni (mam nadzieje, że w góre :) ) jak sie wam nudzi to mozecie zagadac Lariel Slyn
Gz
Jasne jasne i dzieki :)
Ze swojego doświadczenia wiem że najlepiej mieszkac w ab bo jest stosunkowo malo (niepolskich)pk , a z polakami jakos da sie dogadac. Najtrudniejsze sa początki tak do 15 lvl, bo jest pelno graczy z charami lvl8 i skilami 50+/50+ , którzy expią tylko na innych ... ;)
Znow dzieki
Denerwuja mnie ludzie, ktorzy przychodza na inferne tylko se popekowac -.- a pozniej jak leje takich to mowia "jestem polakiem czemu mnie bijesz?", "PK!" "hanted" "roooked"
Ludzie wescie lepiej niegrajcie na infernie, bo jak poznam wasze nicki to zaraz dostaniecie bilet na rook w jedna strone :)
Wg mnie Hanted i patriotyzn sa zalosne:)
dobry barbarzyńca
11-01-2005, 15:19
Grałem na infernie magiem, było nawet fajne, trzy razy dochodziłem do 20 lev :) , teraz mam 18 :D . Jeżeli nie znasz ludzi w mieście w którym "żyjesz" (również br, swe i innych podobnych), to masz marne szanse na wybicie sie...
Ps: ciekawe czy odwazysz sie atakowac ludzi z gimo ;p ( w tym najstarszego z calego towarzystwa ), zyce powodzenia :)
Ps2: zeby niebylo niedomowien, ja to nie solitarny :), "soli von master" jest to nick mojej pierwszej postaci w tibi ;p, na infernie mam inny nick :)
Jeśli mówisz że masz "potężną" gildie to dlaczego jeszcze nie podałeś swojego imienia? przecież nie boisz sie z taką gildią... hahah
Dark Pally
11-01-2005, 17:29
Tutaj nie ma się czego bać. Ja akceptuje Player Killing na normalnych światach, więc jeszcze bardziej na Infernie lub Dolerze. Robiłem 2 postacie na Infernie, żeby zrobić zadyme i siałem pogrom w całym Carlin. Nie boje się wiec, że dostane rooka nową postacią.
Moge sobie powybijać każdego z tej twojej gildi i *** mnie to -_-
Soli von Master
11-01-2005, 18:28
1) Nikogo niezabijesz bo jestes za slaby :) (z mojej gildi)
2) Czy ja mowilem ze mam potezna gildie? Ja mowilem ze nikt sie nie odwazy ruszyc ludzi z gimo :)
3) Narazie to kazdy gosc ktory zabil jednego z moich kumpli (prawdziwych kumpli) zaliczyl deda, niewazne czy byl polakiem, szwedem, czy tez z gimo, zginal i tyle :)
4) Po co mam ci mowic swoj nick skoro ty sie boisz powiedziec swoj xD
5) Carlin mnie szczerze mowiac *******i :) Jak ktos se chce tam pekowac to droga wolna, ma moje blogoslawienstwo.
6) Niepotrzebnie mowilem ze zabije kazdego kto zabije jednego z moich kumpli, poniewaz watpie zeby ktokolwiek kto na samym poczatku urzadza sobie mass pk zaszedl na tyle daleko aby byc wstanie zabic kogokolwiek z moich znajomych (all 40++)
7)Napisalem te posty aby uswiadomic co niektorym, ze nie beda specjalnie traktowani (przynajmniej z mojej strony) tylko dlatego, ze sa polakami :)
C U in tibia :)
2) Czy ja mowilem ze mam potezna gildie? Ja mowilem ze nikt sie nie odwazy ruszyc ludzi z gimo :)
3) Narazie to kazdy gosc ktory zabil jednego z moich kumpli (prawdziwych kumpli) zaliczyl deda, niewazne czy byl polakiem, szwedem, czy tez z gimo, zginal i tyle :)
5) Carlin mnie szczerze mowiac *******i :) Jak ktos se chce tam pekowac to droga wolna, ma moje blogoslawienstwo.
6) Niepotrzebnie mowilem ze zabije kazdego kto zabije jednego z moich kumpli, poniewaz watpie zeby ktokolwiek kto na samym poczatku urzadza sobie mass pk zaszedl na tyle daleko aby byc wstanie zabic kogokolwiek z moich znajomych (all 40++)
7)Napisalem te posty aby uswiadomic co niektorym, ze nie beda specjalnie traktowani (przynajmniej z mojej strony) tylko dlatego, ze sa polakami :)
Więc... sciemka XD dajesz mi twój nick, idziesz na hunta i giniesz... proste!
ale... Ty się boisz :(
Więc jeśli podasz twój nick, całe forum bedzie znalo moj poniewaz bedzie on na twojej death liscie ;-) przyjmujesz wyzwanie, czy nadal sie boisz? :S
Siergiey
11-01-2005, 20:01
Więc... sciemka XD dajesz mi twój nick, idziesz na hunta i giniesz... proste!
ale... Ty się boisz :(
Więc jeśli podasz twój nick, całe forum bedzie znalo moj poniewaz bedzie on na twojej death liscie ;-) przyjmujesz wyzwanie, czy nadal sie boisz? :S
Wiec na jedno wychodzi: on poda swoj nick, my sie dowiemy o twoim,
ty podasz swoj nick i bedziemy wiedzieli teraz.
Czepiles sie go jak rzep psiego ogona ;]
Dark Pally
11-01-2005, 20:07
Skąd wiesz, że jestem za słaby? Dowiedzą się ludzie z innych gildi, że sie wymądrzacie, każdy płaci po 20k i mogiła.
I właśnie przez to mówisz, że macie najpotężniejszą gildię. Bo przecież jak nikt to nikt, nie?
Więc jednak ktoś zabił któregoś z twoich kumpli. Odważył się to zrobić wieć czemu my nie?
Zresztą co mnie obchodzi czy twoi kumple padają? Grunt, że tracą level :P
Ktoś tu zapytał pierwszy, więc nie rób z siebie idioty.
Fajnie, a mnie gówno obchodzi cała twoja gildia.
6) Niepotrzebnie mowilem ze zabije kazdego kto zabije jednego z moich kumpli, poniewaz watpie zeby ktokolwiek kto na samym poczatku urzadza sobie mass pk zaszedl na tyle daleko aby byc wstanie zabic kogokolwiek z moich znajomych (all 40++).
Zobaczmy... Torkel i Throleif Trollhammare dorobili do 65 cluba na 8 levelach, cały ten czas pkowali i teraz mają chyba 60? Nie wiem tam.
7)Napisalem te posty aby uswiadomic co niektorym, ze nie beda specjalnie traktowani (przynajmniej z mojej strony) tylko dlatego, ze sa polakami :).
Zdecyduj się. Najpierw mówisz, że nas zabijesz. Potem, że źle mówiłeś, że zabijesz każdego kto... bla bla bla. Teraz powtarzasz pierwszy tekst.
C U in rook :)
Skąd wiesz, że jestem za słaby? Dowiedzą się ludzie z innych gildi, że sie wymądrzacie, każdy płaci po 20k i mogiła.
I właśnie przez to mówisz, że macie najpotężniejszą gildię. Bo przecież jak nikt to nikt, nie?
Więc jednak ktoś zabił któregoś z twoich kumpli. Odważył się to zrobić wieć czemu my nie?
Zresztą co mnie obchodzi czy twoi kumple padają? Grunt, że tracą level :P
Ktoś tu zapytał pierwszy, więc nie rób z siebie idioty.
Fajnie, a mnie gówno obchodzi cała twoja gildia.
Zobaczmy... Torkel i Throleif Trollhammare dorobili do 65 cluba na 8 levelach, cały ten czas pkowali i teraz mają chyba 60? Nie wiem tam.
Zdecyduj się. Najpierw mówisz, że nas zabijesz. Potem, że źle mówiłeś, że zabijesz każdego kto... bla bla bla. Teraz powtarzasz pierwszy tekst.
On sie po prostu boi,
Siergiey
11-01-2005, 20:48
To mnie koles rozwaliles...Wiesz co to jest gimo? Soli wytlumacz mu.
Sprecyzuj. Dorobili do 65 cluba, pozabijali, i maja teraz 60. Co maja 60? Cluba? Lvl? Nie karz ludziom sie domyslac ;] Jeden ma 60 ktorys lvl, drugi 41.
To mnie koles rozwaliles...Wiesz co to jest gimo? Soli wytlumacz mu.
Sprecyzuj. Dorobili do 65 cluba, pozabijali, i maja teraz 60. Co maja 60? Cluba? Lvl? Nie karz ludziom sie domyslac ;] Jeden ma 60 ktorys lvl, drugi 41.
Tu mnie koles rozwaliles... Mwhahahahah zaden nie ma 60+
Siergiey
11-01-2005, 21:30
Tu mnie koles rozwaliles... Mwhahahahah zaden nie ma 60+
Wiem. Napisalem ze jeden ma 41 lvl a drugi cos ponad 60. Z tym drugim sie troszeczke pomylilem ;] Ten drugi ma 51 lvl ;P Moj blad, i nie wydaje mi sie to smieszne, jak ktos glupi, to ze wszystkiego ma radoche ^.-
Wiem. Napisalem ze jeden ma 41 lvl a drugi cos ponad 60. Z tym drugim sie troszeczke pomylilem ;] Ten drugi ma 51 lvl ;P Moj blad, i nie wydaje mi sie to smieszne, jak ktos glupi, to ze wszystkiego ma radoche ^.-
Tak jak ty nie jestes za bardzo zdolny, widze ze ma większośc zaje***ste pojęcie o Gimo...
lmao
PS. Moze ty wytłumaczysz co to Gimo?
Soli von Master
11-01-2005, 22:39
Dorobili sie tego lvlu bo pochodza z gimo :) Kazdy kto ma za protektorow 10 najlepszych postaci na servie moze dobic se wysoki lvl, to nie jest wielki wyczyn :).
PS: Zobaczymy kto bedzie mial kogo na liscie dedow :) Ja juz wiem kto ty, lepiej uwazaj jak bedziesz huncil, jakies zablakane sd moze ci wleciec w plecy :)
LOL buahahahhahhahha, niemoge, grozisz mi? LOL, ale wy jestescie zabawni :)
Ta zabili ich goscie z gimo ( trap -.-), 30 minut potem mieli juz deda odemnie :) a tydzien potem znow ded i przestali grac na infernie :)
Ale co ja sie bede chwalil, zobacze raczej jak dotrzymujecie swoich przysiag "bede na twojej liscie dedow" (raczej na mojej frag liscie :) ) "c u rook" (n/c) :)
Dorobili sie tego lvlu bo pochodza z gimo :) Kazdy kto ma za protektorow 10 najlepszych postaci na servie moze dobic se wysoki lvl, to nie jest wielki wyczyn :).
PS: Zobaczymy kto bedzie mial kogo na lisice dedow :) Ja juz wiem kto ty, lepiej uwazaj jak bedziesz huncilm, jakies zablakane sd moze ci wleciec w plecy :)
LOL buahahahhahhahha, niemoge, grozisz mi? LOL, ale wy jestescie zabawni :)
Ta zabili ich goscie z gimo ( trap -.-), 30 minut potem mieli juz deda odemnie :) a tydzien potem znow ded i przestali grac na infernie :)
Ale co ja sie bede chwalil, zobacze raczej jak dotrzymujecie swoich przysig "bede na twojej lisice dedow" (raczej na mojej frag lisice :) ) "c u rook" (n/c) :)
Spoko, wiesz kim ja jestem, to teraz może ty powiesz twoje imie? nadal utrzymuje że sie boisz...
"zobacze raczej jak dotrzymujecie swoich przysig "bede na twojej lisice dedow"" - i tu właśnie jest problem że dopuki nie podasz imienia nie dotrzyamam(y) danego słowa.
PS. Jako że mam nadzieje że zaraz napiszesz tutaj swój name to napisz odrazu mój, bo jestem ciekaw czy nie sciemniasz.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Kailus+Avah
Oto ów poterzny palladyn xD
Teraz juz wiecie kim jest ten wozak :]
Soli von Master
12-01-2005, 16:07
Ja juz swoje powiedzialem :)
Myslisz ze jestem na tyle glupi aby podac ci swoj nick <lol> myslisz ze oddam takiego asa? <lol> nie bedziesz wiedzial kiedy ktos cie nagle zaatakuje i gdzie :) bedziesz teraz czujny, ale twoja czojnosc sie kiedys oslabi a wtedy <baba>
Niebede juz tu nic dodawal bo znowu zaczniesz gadac bajki typu jak ty to legie solo lales xD <lol>
Tak mysl sobie ze sie boje, moze poprawi ci to humor :)
Siergiey
12-01-2005, 16:12
Tak jak ty nie jestes za bardzo zdolny, widze ze ma większośc zaje***ste pojęcie o Gimo...
lmao
Napisales zdanie, zdeczka sensu pozbawione... I co ma piernik do wiatraka?
Pisales przed chwila o Trollhammare'ach, teraz sie przerzucasz na gimo.
PS. Moze ty wytłumaczysz co to Gimo?
Gimo to miasto w Szwecji, a takze byla gildia na Infernie, obecnie rozpadajace sie r7.
Moroq nie musiałeś im mówić jak mam na imie, sam bym to zrobił,
A więc jestem Kailus Avah. a Ty Soli von Master jestes zwykłym cieniakiem który boi sie podać nick lmao, tak cwany to po 18 bede w Ankrahmun na drag spawnie, mozesz przyjsć to zobaczymy kto jest lepszy ;-)
Soli von Master
12-01-2005, 17:40
oj ty naprawde myslisz za ja glupi jestem -.-, ze pojde tam gdzie ty bedziesz mogl zasadzke zorganizowac -.-
Jak narazie to szkoda mi na ciebie runek bo nawet se nie zaexpie -.-, podexpij trochu to moze bedzie sie oplacalo xD
Oj i ja jestem na tyle sprytny ze sam se wybiore miejsce i czas kiedy cie zabije :)
oj ty naprawde myslisz za ja glupi jestem -.-, ze pojde tam gdzie ty bedziesz mogl zasadzke zorganizowac -.-
Jak narazie to szkoda mi na ciebie runek bo nawet se nie zaexpie -.-, podexpij trochu to moze bedzie sie oplacalo xD
Oj i ja jestem na tyle sprytny ze sam se wybiore miejsce i czas kiedy cie zabije :)
Po prostu sie boisz, jak chcesz mozemy sie spotkać w twoim miejscu, cwaniaku, a jesli masz wyzszy level dlaczego nie podasz imienia, czyżbyś sie bał? przecież Gimo zabija kazdego dla ciebie, co nie?
Soli von Master
12-01-2005, 17:53
Po prostu sie boisz, jak chcesz mozemy sie spotkać w twoim miejscu, cwaniaku, a jesli masz wyzszy level dlaczego nie podasz imienia, czyżbyś sie bał? przecież Gimo zabija kazdego dla ciebie, co nie?
LoL czy ja powiedzialem ze gimo zabija kazdego dla mnie <lol> poczytaj se uwaznie i zacznij wkoncu myslec, to wcale nie boli -.-
LoL czy ja powiedzialem ze gimo zabija kazdego dla mnie <lol> poczytaj se uwaznie i zacznij wkoncu myslec, to wcale nie boli -.-
Wyszło że sie po prostu boisz... ale ja cie i tak znajde "sooner or later" ;)
Nawet ladnie ten temat sie rozwina ale teraz to jest poprostu klutnia ... :/
Znam Moroq-a ale to nie ja :)
Widze ze sie trosze rozpedziliscie :P, czytaja tego posta czuje sie jakbym ogladal komisje sledcza xD, juz sam niewiem oco chodzi xD
Znam rowniez Soli von Master z inferny ciebie terz znam Kailus moze nie tak dobrze jak ich :P.
Powinniscie sie pogodzic bo rozlewac krew tylko dlatego ze jaki noobek chce sobie popekowac na infernie :P boshe.
PS. Do tego goscia co marzy mu sie pkowanie z 2fd ;], dlugo niepociagniesz na tym serwie juz ja oto zadbam. BABA
Hail! Inferna
PS. Do tego goscia co marzy mu sie pkowanie z 2fd ;], dlugo niepociagniesz na tym serwie juz ja oto zadbam. BABA
Hail! Inferna
Masz rację... Takie sw****ys..... co tylko idą tam żęby na chama pekować szybko wracają na rook... to dlatego na infernie jest taki rook zapchany buahah a połowa to tacy polacy jak on X(
Jak byś chciał pomocy to też go razem ubijemy albo Ci runki podrzuce ;)
Olorion.
12-01-2005, 21:39
Tutaj nie ma się czego bać. Ja akceptuje Player Killing na normalnych światach, więc jeszcze bardziej na Infernie lub Dolerze. Robiłem 2 postacie na Infernie, żeby zrobić zadyme i siałem pogrom w całym Carlin. Nie boje się wiec, że dostane rooka nową postacią.
Moge sobie powybijać każdego z tej twojej gildi i *** mnie to -_-
ty = dark palladins?
Podaj imiona lub klan kolegów, to bede wiedział kogo zabijać.
Omygosh how evul. Sach strong dude plx0r.
Koleś ostrzegał, że będzie bił tych, którzy będą bili jego kumpli. Po co się rzucasz?
Sozemego
13-01-2005, 09:03
Nie, wiem w ogole o co wam wszystim chodzi. Uzyliscie tego tematu zeby bezmyslnie sprzeczac sie o to kto jest "silniejszy", ma lepszych kumpli, gildie itp
A nawet zaden z was nie chce podac swojego nick'u w tibi. Skoro jestes tak mocny, to podaj, bo to ze zapytales pierwszy to tylko wykrecanie sie :/
Jestescie zalosni -.-
Ja musze powiedziec ze chyba nie bede gral na infernie =/
Za duzo rooka juz widzialem i teraz mi sie od tego zygac chce=/
Olorion.
13-01-2005, 14:00
to idz na non pvp ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.