zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z początkami

DawajSoloKozaq
29-01-2010, 20:56
Witam. Mam DUŻY problem... Miałem knighta-nie wypaliło (niezbyt dobre eq skille itp.).Miałem nim 14lvl skille 40/37 i padłem do 12:(.Zrobiłem Palla-nie wyszło
knighta robiłem na Non-PVP więc problemów nie było.Teraz zacząłem grać na pvp i ciągle dedy z 8 na 6 8o.Więc teraz mam prośbę... Admini mogą uznać to za spam itd. ale raz się żyje.Jeśli ktoś mógłby zrobić mi postać na tym samym serverze co sam/sama:p gra(passy do konta podam) 8lvl, wybrać odpowiednią klasę (knight-skille... pall-kasa na speary... sorc-na wyższym lvl'u PACC obowiązkowy (choć nie wiem czy to prawda)... druid- patrz:sorc) i tyle.Później można by było mnie "przygarnąć".Po prostu tibia mi się podoba ale nie daję rady z niektórymi sprawami.Mówiąc "przygarnąć" mam na myśli kupienie podstawowego eq, kilka porad itp.Słowem grzeczny noob czeka na swojego pana/panią:p.

Będę wdzięczny.

Rybzor
29-01-2010, 21:23
Tu nie chodzi o zrobienie ci postaci. Jeżeli tibia na prawdę ci się podoba, to jednego, czego ci teraz brakuje jest opór. Nie tylko ty masz takie problemy, wszyscy często giną na niskim lvlu od innych graczy, itp.

Stwórz sobie postać na jakimś świecie, gdzie nie można zabijać graczy, a jeżeli masz z czymś konkretnym problem, to pisz, bo teksty typu "niech mi ktoś zrobi 8 lvl" nie przejdą.