zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Azura

Anhel
09-01-2005, 18:08
Zna ktoś może sytuację polityczną na Azurze, to niech pisze. Mogą też być wszystkie informacje o hightlvl'owcach i gilidiach.
Z góry dzięki

Cors Ent
09-01-2005, 19:48
To żes mnie facet rozbawił teraz :D :D :D

znam sytuacje az za dobrze - ale to dosc długa opowiesć :>

pisze historie ostatniej (obecnej) wojny na azurze - niedlugo wysle ja Gimliemu i mam nadziej ze ukaze sie w Gazetce Tibijskiej :)

Anhel
10-01-2005, 23:35
Też mam nadzieję, bo ja dawno nie grałem, i wiem tylko tyle, że sossar is hack :/ Chyba wyobrażasz sobie jak dawno grałem :P

Cors Ent
11-01-2005, 16:27
ze 2-3 wojny temu :P :P :P

Poka
12-01-2005, 16:31
:p , ja azure znam od podstaw , i to za dobrze :D

Sierput
12-01-2005, 18:47
Ja też proszę o skrobnięcie czegoś o Azurze. Gram na tym świecie od niedawna. Cors Ent, Poka - będę bardzo wdzięczny :) Jak ktoś wie coś o Azurze to piszcie tu, tylko bez noobowych wypowiedzi: "Tam gra moj kolega, jest bardzo niedobry, jego nick to XX blagam zabijcie go" ;)

Kredi
13-01-2005, 17:54
Anhel to ty? pamiętasz mnie jeszcze? Czemu przestałeś grac na Azurce?
A jeśli chodzi o sytuacje na Azurze to jest wojna dwoch gildi
Divintius i jakas druga nie pamiętam. Darkbraver(najlepsze skile club fighting) został zabity przez Haweka i Manura to coś sie napewno dzieje...

Cors Ent
13-01-2005, 21:32
Kredi jak masz pisac takie dziwne informacje to lepiej zachowaj je dla siebie...

Skonczyłem juz pisać jej przebieg - zaczynajac od wojny lifestean vs sf we wrzesniu i masakry w bk house po dzen obecny. jeszcze tylko drobne poprawki i konsultacja z Drazharmem i mysle ze po weekendzie juz sie ukarze

Poka = Pokame? stary owner? :P
szkoda ze juz z nami nie walczysz :(
ostatnio calkiem zabawnie jest :)