Pokaż pełną wersje : Gościu ze Skullem w DP ? ;oo
LadyPieknosci
31-01-2010, 20:23
Dzisiaj tak o 19:50 był nie jaki:
19:57 You see Bartol Biznesmen Wielki (Level 59). He is a druid.
ze skullem w dp:
tutaj ss:
http://img709.imageshack.us/img709/93/skullo.png (http://img709.imageshack.us/i/skullo.png/)
kto ma kontakt z GM,CM w tibi na GALANIE to niech to mu pokaże ;o
To rzeczywiście LoL ;D
Dawno już nie grałem na PvP. Może jakimś cudem dostał tp z respa?
LadyPieknosci
31-01-2010, 21:02
no co ty stoje sobie w dp a tu nagle wszedl sobie z skullem ;oo
tomek970
31-01-2010, 21:05
A może kumpel GM'a? Hah.
LadyPieknosci
31-01-2010, 21:15
no co ty... to jakis hacker, albo debug kolejny..
JAPIERDOLE ile razy to bylo walkowane, rzucil fire fielda czy jakies gowno pod dp, wszedl do srodka, jakis noob wlazl w fire fielda i o to efekt.
LadyPieknosci
31-01-2010, 21:24
no to nawet to jakim cudem majac skulla wlazl do depo ? hahaha
Rzucil FB, wszedl do dp i jak juz byl w srodku ktos w to wszedl, tepaki ; o
Clockwerk
31-01-2010, 21:57
tak dostał tp z respa, tak to daleki krewny gm, tak to hakier
Vasudanin
31-01-2010, 23:30
Rzucil FB, wszedl do dp i jak juz byl w srodku ktos w to wszedl, tepaki ; o
Po rzuceniu ff'a, czy innego gówna dostaje się pz.
Clockwerk
01-02-2010, 07:59
kolejny "musk"
Tak, dostaje się pz, tak samo jak po rzuceniu jakiegokolwiek czaru ofensywnego. oO
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno już nie grałem na mainie ale czy nie było tak, że po rzuceniiu ff'a atak za chwilę znika (jeśli nikt w niego nie wejdzie!) ? Jeśli tak to koleś rzucił, wszedł do dp i jakiś nubek wbiegł sobie w fielda a rzucającemu zaświecił się skull pomimo tego, że był w dp :)
Old_Game
01-02-2010, 20:31
Dupa bo ten sposób już nie działa. . .
No to nie wiem :) Tak jak mówiłem dawno nie grałem na mainie. Więc jak to wytłumaczycie? :)
Sorry mistrzu, innego sposobu nie ma. Jesli jest to go tu przedstaw i mnie zflejmuj.
Niby dlaczego nie mozna? Rzucam sobie fire fielda przed dp, wejde do srodka bo mi sie znudzi i ktos w to wejdzie. Co tu ma nie dzialac?
LadyPieknosci
01-02-2010, 22:30
kurde
@up czy ty uważasz się za jakieś mistrza,boga,twórce, bo co czytam twoje posty to w kązdym tylko się wymądrzasz jakbyś wszystko najlepiej wiedział...ogarnij się
To teraz przemówię ja xD
-Pierwsza kwestia:
Po rzuceniu runki typu FF dostaje się blokadę pz (bez skulla jeśli nikt w owy FF nie wejdzie), jednak nie dostaje się jej po rzuceniu czaru ofensywnego (o.0)
-Teraz sposoby na skulla w dp:
-Rzucić FF, paść, wejść do dp i wtedy ktoś wchodzi w FF - tadaa :P
-Inna opcja - gdzieś są drzwi (w drzwiach nie ma pz) i stojąc w drzwiach, jak je zamkniemy, wpycha nas do pz i otóż to
no co ty... to jakis hacker, albo debug kolejny..
A co ma do tego debug? Bug jak coś...
Vasudanin
02-02-2010, 00:19
Tak, dostaje się pz, tak samo jak po rzuceniu jakiegokolwiek czaru ofensywnego. oO
W sensie, że się ma blokadę wejścia do depo. Już nie ogarniam tych skrótów.
Clockwerk
02-02-2010, 07:32
widzę że nikt nie odkrył ameryki, więc ja tutaj przedstawię...
są 2 osoby w party, jedna rzuca pod drugą poison fielda, wchodzi do dp i wychodzi z pt. I cała tajemnica rozwikłana ! (teraz idźcie do karlin i róbcie tak samo moje dzieci...)
@edit
zapomniałem napisać że poison fielda rzuca się chyba obok drugiej osoby a nie pod osobę
kurde
@up czy ty uważasz się za jakieś mistrza,boga,twórce, bo co czytam twoje posty to w kązdym tylko się wymądrzasz jakbyś wszystko najlepiej wiedział...ogarnij się
kto ma kontakt z GM,CM w tibi na GALANIE to niech to mu pokaże ;o
tak, uwazam sie za mistrza,boga,tworce jak widze takie glupoty co ty wypisujesz. Ty sie chlopcze ogarnij, zobaczyles kogos ze skullem w dp i chcesz wolac gm bo to hacker? Szkoda slow, idz dalej grac i nie zawracaj ludziom dupy tematem ktory byl walkowany 293 razy.
@top
co do ff - sposob wciaz ten sam ale troche zmodyfikowany, moje czasy juz minely i nie znam sie na nowosciach takich jak ta.
Po rzuceniu runki typu FF dostaje się blokadę pz (bez skulla jeśli nikt w owy FF nie wejdzie), jednak nie dostaje się jej po rzuceniu czaru ofensywnego (o.0)
mowiac pz chodzilo mi o zwyklego pz, tak jakbys stal i cos zaczelo cie bic. zawsze tak bylo, a ze teraz spieprzyli tibie to coz.
LadyPieknosci
02-02-2010, 17:40
tak, uwazam sie za mistrza,boga,tworce jak widze takie glupoty co ty wypisujesz. Ty sie chlopcze ogarnij, zobaczyles kogos ze skullem w dp i chcesz wolac gm bo to hacker? Szkoda slow, idz dalej grac i nie zawracaj ludziom dupy tematem ktory byl walkowany 293 razy.
to ty stary idz sie ogarnij bo z ciebie jest gówno a nie mistrz(itd)
Komisarz1
02-02-2010, 17:59
AAAAA BOŻE
Daje party koledze, odchodzi z party, w czasie jak znika zielona czaszka rzuca soulfire, traci pt i ma skulla w dp. :)
to ty stary idz sie ogarnij bo z ciebie jest gówno a nie mistrz(itd)
skoro ze mnie jest gowno, to wole sie nie zastanawiac czym ty jestes. nastepnym razem pomysl 2 razy zanim bedziesz chcial zalozyc taki temat. to tyle z mojej strony, cos potrzeba - pisz pw.
Sorry mistrzu, innego sposobu nie ma. Jesli jest to go tu przedstaw i mnie zflejmuj.
Niby dlaczego nie mozna? Rzucam sobie fire fielda przed dp, wejde do srodka bo mi sie znudzi i ktos w to wejdzie. Co tu ma nie dzialac?
Jest, i to baaaardzo banalny, a mianowicie: są w party 2 osoby, nagle jedna wychodzi z party i kiedy migają te skulle to ta osoba która ma mieć skulla rzuca soulfire na ta osobe, wtedy, gdy migaja jeszcze czaszki te zielone. Wtedy odrazu wbiega też do pz. Kiedy ta osoba z party obrywa, wlacza sie skull...
P.S Sry ze napisałem to samo co ktoś up, poprostu miałem okazję tego nie zobaczyc xd
Komisarz1
02-02-2010, 19:33
Jest, i to baaaardzo banalny, a mianowicie: są w party 2 osoby, nagle jedna wychodzi z party i kiedy migają te skulle to ta osoba która ma mieć skulla rzuca soulfire na ta osobe, wtedy, gdy migaja jeszcze czaszki te zielone. Wtedy odrazu wbiega też do pz. Kiedy ta osoba z party obrywa, wlacza sie skull...
P.S Sry ze napisałem to samo co ktoś up, poprostu miałem okazję tego nie zobaczyc xd
Fajnie że napisałeś dosłownie to co ja 1.5h temu .
Up
a no racja, a my sie tu glowilismy tyle czasu haha.
Cenzurek
02-02-2010, 20:40
party poison arrow
trafic go odloaczyc od party i agzem do dp zanim zniknie zieloan czacha
zatruje go za 1 i mamy pk
Old_Game
02-02-2010, 21:04
Eyy!! bo zaraz wypiszecie all sposoby na to
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.