Pokaż pełną wersje : Jakie eq na becholdera
Mam pytanie "Jakie eq na becholdera" Jestem knight 12 lvl skile 40\38 magic lvl 3 eq:plate armor plate legs,stell helmet,serpen sword,eather boots co musze zmienic i poprawic zeby beholdera pyknac
co musze zmienic i poprawic zeby beholdera pyknac Najlepiej lvl i skile.
Oj kolego, ja na Twoim mijescu nie chodziłbym na bh bez 4 m lvla, dostaniesz z tych wszystkich zaczarowanych syfów i będzie "You are dead". Ale takie jest moje zdanie oczywiście, ja bym zwiększył lvl, skile i kupił lepszą bróń, żeby gada szybko killnąć.
Drizzt Do'Urden
10-01-2005, 12:16
Po prostu level i skille, i jak mówił Gixafe mlvl, ponieważ bez UH możesz sobie nie poradzic!! A pozatym, to beholder, to nie gad ;)
Beholder przeszedl w ostatnim czasie straszna transformacje.Kiedys sie go pykalo luzem a teraz...zablokuja ciebie szkielety i zaspamuje tymi swoimi zakleciami.
Drizzt masz racje bh to nie jest gad...to wynaturzenie:P
Beholder nie jest taki cieki za jakiego ma go wielu graczy. Jak bedzie mial farta to cie i za 40-45 pyknie i to taka mala seryjka. Kiedys mialem bolesne doswiadczenie zwiazane z tym oto "wynaturzeniem" i porywac sie na niego bez uh nie polecam na tak niskim lvlu ( oczywiscie zaopatrz sie w 4 mlvl :p ).
Klichacz
27-07-2005, 16:05
ja mam knighta 13lvl (po hacku ;/) skille 45/44 eq : scale arm, brass legi, broad sword i soldier helmet i zabilem beholdera bez UHow i IHow. wyszedłem z niego na yellow hp (fucking hackers ;()
Arthus Drag'Tail
27-07-2005, 16:39
Po kiego grzyba odswiezacie temat sprzed pol roku?? ...
bh nawala z magi dlatego eq nie ma dużego znaczenia, z wyjątkiem broni którą go klepiesz... bo eq to na szkielety jedynie..
Wez ihy i idz obok kazz , jak coś pójdzie nie tak , łatwo uciekniesz..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.