PDA

Pokaż pełną wersje : Hack

Leinades
05-02-2010, 16:38
Ktoś "sprzedał" mi pacc. powiedział że odda mi pacc. Dałem mu passy na konto. Zmienił hasło ! Pewnie i e-mail. Ale to i tak mi nie pomoże bo e-mailu tamtego już nie mam. Miałem tylko 11 lvl ale biłem długo.
Czy ktoś może dać mi hasło do tego konta ? Może admin tibia.com, tibia.pl. Nie wiem do kogo pisać ! Jestem załamany !!!
Akurat nie wylogowywałem się z konta na tibia.com ale nie mogę już zmienić hasło.

Erverse
05-02-2010, 16:45
Może admin tibia.com, tibia.pl ROFL

o cholera 11 lvl, pewnie dlugo biles tez bym sie zalamal.... przykro mi;/
ja pierdziele, wejdz w lost account a dalej ci nic nie powiem, nie bedziesz umial przeczytac co tam pisze/nie zrozumiesz to znak, ze jeszcze nie czas na tibie. chociaz jak oddajesz passy byle komu, bo napisze do ciebie jakis 2 lvl co "sprzedaje pacce" to moze juz przestan grac.

Old_Game
05-02-2010, 16:56
Już po Tobie.

Shivek
05-02-2010, 17:22
Czy ktoś może dać mi hasło do tego konta ?
Tak, ja Ci załatwie passy. Wejdź po 23 na forum, wyślę Ci je na pw.
Wiesz, odzyskiwanie długo trwa, a mój kumpel jest GM'em.

Shiney
05-02-2010, 18:51
Na przyszłość radze bardziej uważać na to komu dajesz swoje passy do konta. Teraz już nic nie zrobisz, masz chociaż nauczkę...

Clockwerk
05-02-2010, 19:07
jak czytałem te twoje wypociny to złapałem się za głowę i zacząłem rechotać xD

w życiu nie ma nic za darmo, tym bardziej w evul tibji

Dyzuyx
05-02-2010, 21:38
Skoro tak rozpaczasz z straty 11 lvl'a to chciałbym widzieć jak zareagowałbyś na stratę 30+ lvl'a (a uwierz mi, to jest mała strata)...

Poza tym ile można bić 11 lvl? To przecież trwa najwyżej dwa dni! Chyba, że expiłeś na pojedynczym respie rata pod Veno ze strachu o eq...

Więc opanuj się i rozluźnij, nic ci już nie pomożemy...

Pozdro...

Sequenzo
05-02-2010, 23:47
Ktoś "sprzedał" mi pacc. powiedział że odda mi pacc. Dałem mu passy na konto. Zmienił hasło ! Pewnie i e-mail. Ale to i tak mi nie pomoże bo e-mailu tamtego już nie mam. Miałem tylko 11 lvl ale biłem długo.
Czy ktoś może dać mi hasło do tego konta ? Może admin tibia.com, tibia.pl. Nie wiem do kogo pisać ! Jestem załamany !!!
Akurat nie wylogowywałem się z konta na tibia.com ale nie mogę już zmienić hasło.

Załamany 11 Levelem ?? :O:O:O... To Co Mógł powiedzieć "Tripida" !?
A Tak na Przyszłość to nikomu się nie podaje Swoich passów :O:O:O:O

Leinades
06-02-2010, 08:50
Taa, biłem 2 lvl, ale nazbierałem dużo fory, spoko items, oraz zrobiłem wszystkie questy z Carlin

Shivek
06-02-2010, 10:15
Odzyskasz ?

Jak coś moje gg : 1742214

A name konta : Igrajs
Sory, siostra mego kumpla, który jest GieEmem, powiedziała, że wyjechał na ferie.
Chyba, że prześlesz SMS'a na płatny numer... Wtedy ona wejdzie na jego konto i da Ci passy w jeden dzień...

Erverse
06-02-2010, 14:39
Taa, biłem 2 lvl, ale nazbierałem dużo fory, spoko items, oraz zrobiłem wszystkie questy z Carlin

Questy z carlin ? tj.? fanfare na trollach? sorry, nie znam innych questow ktore mozna zrobic 11 lvlem w carlin, lol. a eq jakie uzbierales i ile kasy? p set i 800 gp? kurcze to fakt, lepiej probuj odzyskac passy.

Jestemzbychoaty
07-02-2010, 00:03
Jeszcze nikt sie nie domyslil ze to prowokacja?!?!?!?!

Shiney
07-02-2010, 00:30
Jeszcze nikt sie nie domyslil ze to prowokacja?!?!?!?!

Żadna prowokacja, tylko prawdziwe problemy tibijczyka. :o