Pokaż pełną wersje : Problem z SMS'ami
Witam!
Ja i Moja dziewczyna mam telefony z sieci Plus(36.6). I mamy taki problem, dziś o koło 13 Ona nie może ode mnie dostać żadnej wiadomości, za to ja od Niej dostaje normalnie. Sprawdzam raporty i jest napisane że "Dostarczono" lecz ona nie dostaje żadnego sms'a. Mogę pisać do wszystkich i oni normalnie dostają moje sms'y, ona tak samo do każdego i do mnie też tylko moje sms'y do Niej nie dochodzą. Ktoś wie jaki jest problem?
Zdaje sobie sprawę z tego że nie jest to forum o tematyce telefonicznym, ale proszę moderatorów o nie usuwanie teamtu. Z góry dziękuje.
Dr.Unknown
08-02-2010, 23:52
Czy masz jeszcze korbkę z zestawu akcesoriów telefonu? Wygląda mi na to, że trzeba nakręcić telefon. Nie zapomnij użyć trochę smaru (to nie może być wazelina!) albo uszkodzisz baterię.
Czy masz jeszcze korbkę z zestawu akcesoriów telefonu? Wygląda mi na to, że trzeba nakręcić telefon. Nie zapomnij użyć trochę smaru (to nie może być wazelina!) albo uszkodzisz baterię.
A Ty jak zwykle nie na czasie... Teraz liczy się energia odnawialna, a nie siła ludzkich mięśni. Każdy szanujący się producent dodaje w zestawie wiatraczek, do nakręcenia telefonu - wystarczy wystawić za okno i voila, mamy SMSa.
Hakuje_palte_sety
09-02-2010, 08:02
A Ty jak zwykle nie na czasie... Teraz liczy się energia odnawialna, a nie siła ludzkich mięśni. Każdy szanujący się producent dodaje w zestawie wiatraczek, do nakręcenia telefonu - wystarczy wystawić za okno i voila, mamy SMSa.
Ty też nie jesteś na czasie.
Teraz dają baterie słoneczną, idziemy do solarium i łups 2 w 1, opalamy się i ładujemy telefon.
BialyOleander
09-02-2010, 12:19
ty też jesteś nie na czasie teraz bierze się murzynów do kręcenia korbą.
To wy jesteście nie na czasie.
Teraz liczy się tylko energia uzyskiwana ze spadku wody. Autor musi kupić turbinę, podłączyć telefon, odkręcić kran i wszystko będzie działać!
Wyślij smsa, czy chce bukiet róż to Ci odpowie zanim dostaniesz powiadomienie o dostarczeniu wiadomości. ;)
Wy się nie znacie.
Teraz telefony są napędzane zajebistością właściciela.
To dlatego wam nie działają :P
Wyślij smsa, czy chce bukiet róż to Ci odpowie zanim dostaniesz powiadomienie o dostarczeniu wiadomości. ;)
Też to chciałem napisać ;f
@Topic
Najnowsze telefony nie potrzebują energii, wy macie zwyczajnie stare modele.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.