Pokaż pełną wersje : Monk / Dark Monk.
Siemka, mam pytanie, mam zamiar skillować na jednym z tych dwóch, moje skille to 80/62, tarcza medusa shield (ale kupie niedługo demon shielda). A więc czy z ~60 shieldingu i mając Demon shield jestem wstanie zablokować wszystkie ataki któregoś z w/w potworków? Bo trenowanie na slime już się nie za bardzo opłaca, za szybko "dzieci" giną, i za często muszę cel zmieniać, a to jest irytujące :P
Seeleesee1992
07-02-2010, 21:53
Nie dasz rady skillować na monku ani dark monku. Możesz spróbować jak będziesz miał 80+ shielding i jakieś dobre eq. Btw setki razy było ;p
demoninator
08-02-2010, 19:17
Dark monk nie mam aż tak dobrego ataku więc myśle że powineneś dać radę, aczkolwiek powinieneś trochę lepsze shielding mieć. Domyślam się że server nonpvp, więc znajdź poradnik jak skillować na nonpvp, gdzieś tu na forum jest.
Zdecydowanie masz za słaby shielding, z powodu tego za bardzo będziesz obrywał od monka, dlatego doskilluj. :)
CingCiong
08-02-2010, 20:52
Leć na molts, znajdź monka i dwarfy i zablokuj sie dwarfem a wal w monka.
Jak jesteś placek to się tam nei pchaj nawet bo się zgubisz i tyle, a jak masz mózg to dasz se rade.
Seeleesee1992
08-02-2010, 21:06
Dark monk nie mam aż tak dobrego ataku więc myśle że powineneś dać radę
Człowieku, skillowałeś kiedyś na Dark Monku? Ja, daaawno temu, mając 67 shielding i Demon Shielda próbowałem skillować na Dark Monku i powiem Ci, że wchodził we mnie jak w masło (bez perwersji plx! ;D Co 3-4 hit wchodził po 5-15), więc na dłuższą metę takie skillowanie nie ma sensu. Plx, jak nie masz doświadczenia, to nie wprowadzaj ludzi w błąd ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.