Pokaż pełną wersje : Hunt 162 EK
Witam zalozylem ten temat bo nie wiem gdzie expic takim knightem chodzi mi o szybki exp z nie za duzym waste. Prosze o pomoc Dziekuje ;*
Hunć dalej tam gdzie hunciłeś, może znowu zlootujesz takiego knighta ;) (czyt. allegro).
Kur.. postac dostalem od kumpla z calym eq bo skonczyl z Tibia cepie i sam jestes dzieckiem allegro
daj typowi negatywa bo Ci nie powiedzial gdzie expic
/orshabaale
Czarujaca_Lola
08-02-2010, 22:03
Kur.. postac dostalem od kumpla z calym eq bo skonczyl z Tibia cepie i sam jestes dzieckiem allegro
To co stoi na przeszkodzie, by spytać kumpla gdzie expił?
Czyżby to, że kumpel allegro nie chce z tobą gadać?
jakby ktoś znał jakieś fajne miejscówki, to też bym prosił... mam 170ek, a wszystko mi się już znudziło (frosty, dle, nighty, wyrmy, lich hell). zna ktoś jakieś alternatywy?:\
Na allegro oprócz postaci widziałem też poradniki typu "Gdzie szybko i efektywnie Expić". Też możesz kupić B)
Turilot dobra rada: Turilot los takich jak ty z pozoru bywa krotki powinienes pod uwage wziasc kariere prostytutki. A i jak chcesz wyjechac na rymy to rozpoczynaj wojne kondomie.
Gimli From Kazz
09-02-2010, 02:30
Gizmq - możesz się napinać ale oni mają 1000% racje... Mieć 162 nighta i niewiedzieć gdzie expic ? to jak wbiles ten level? nie mów tylko że na rotach siedziałeś? Taki level nawet botując musisz zrobić na choć troche ogarnientych expach
Probowalem na Wyrmach ale tam gowno z nich spada nie wiem moze sproboje na Dlach
Turilot dobra rada: Turilot los takich jak ty z pozoru bywa krotki powinienes pod uwage wziasc kariere prostytutki. A i jak chcesz wyjechac na rymy to rozpoczynaj wojne kondomie.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D8o
Jił, joł, elo ,elo jesteś dupa, czy też zero :]
A tak btw. jak chcesz używać słów to naucz się je pisać. Słowa wziasc (wziąść?!) nie ma w słowniku. Musisz wziąć ksiązki i poczytać trochę.
I w elo hip-hop-ow-ym stylu sie pożegnam.
Piątka-strzałaka-kijek-bałwanek.
Probowalem na Wyrmach ale tam gowno z nich spada nie wiem moze sproboje na Dlach
To próbuj gdzie inadziej, może w końcu znajdziesz odpowiednie expowisko. Ale mnie zastanawia jedna rzecz... dlaczego po prostu się nie spytasz kolegi gdzie expił tym charem? ;)
Gizmq - możesz się napinać ale oni mają 1000% racje... Mieć 162 nighta i niewiedzieć gdzie expic ? to jak wbiles ten level? nie mów tylko że na rotach siedziałeś? Taki level nawet botując musisz zrobić na choć troche ogarnientych expach
miałeś kiedyś takiego ek? nie wydaje mi się
co do wyrmów - tam z samej kasy+scale się zwraca
Jak dobry skil sea serpent pod woda. Exp od 100k na godzine do nawet 200 na lajcie 180 knajtem mozna jechac. 200 lvle spoko moga ciagnac 250k za godzine expa. Za kazdym razem na plus sie wychodzi. Majatku sie nie dorobisz ale w miare:D
malyjanek
09-02-2010, 16:24
@ domin3x
probowałes Sea serpenty albo Behemoty pod cyclopolis?
camperek1
09-02-2010, 18:33
pojechales go fragmentem dissu Peji na tede, gz!:baby:
AdiZgOlekk
09-02-2010, 18:37
sea serpenty ;]
a wy pseudo forumowicze zamknijcie japy bo to nie jest dyskusja na temat czy kupil chara czy nie, pyta sie wyraznie gdzie expic to mu kurwa napiszcie cos na temat a nie pierdoly
w miare szybko poexpisz tez na wyrmach, duzy profit
TaJemniczy
10-02-2010, 16:09
Witam zalozylem ten temat bo nie wiem gdzie expic takim knightem chodzi mi o szybki exp z nie za duzym waste. Prosze o pomoc Dziekuje ;*
:D:D:D:D:D:D:D
Niech Pan ma w opiece tą postać:D:D:D:D
Adi chociaz normalny sproboje na sea serpentach
sproboj jeszcze dle fenrock choc watpie zeby na allegro byl poradnik z dojsciem
nighty yala cmentarz
nighty & destro yala alchemiczna
hellki yala magiczna
btw nie wpieraj ze chara dostales...no chyba ze to twoja pierwsza jakakolwiek postac w tibii to lepiej zapisz passy gdzies i wbij okolo 70lvl drugim kina zeby w miare ogarniac eka
Kurwa gralem knightem juz gram od 5 lat tylko powoli mi sie wszystkie expowiska nudza
no to grasz knightem od 5 lat czy dostales chara od kolegi...
po co rezygnowac z knighta na rzecz...knighta !? Oo
Kurwa gralem knightem juz gram od 5 lat tylko powoli mi sie wszystkie expowiska nudza
Jak już zmyślasz, rób to dobrze :P
Spociles sie jak Pedofil w Disneylandzie ;)
no i ogolnie to wtopa ziom
ogarnij allegro a jak juz to zrobisz to zmierz sie z ebay'em
do zamkniecia ?
hellki yala magiczna
hellki? knightem? chyba masz coś z głową
Ja proponuje krokodyle koło Port hope
O tu masz mapke:
http://img97.imageshack.us/img97/9769/mapkai.png (http://img97.imageshack.us/i/mapkai.png/)
Dobra pierdolcie sie i temat do zamkniecia kondomy jebane
T3H_VirUs
15-02-2010, 11:24
DL fenrock, sea serptenty, FROSTYYYYYYYYYYYYY XD, warlocki z pułapka (praktycznie zerowy waste ale exp słabszy niz na frostach)
Jakbys mial kogos do pomocy to banuta : P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.