Pokaż pełną wersje : @ Polacy przeciw Nephs
Tak sobie myślałem ostatnio - na co liczą Ci z Polaków, co zostali w Wanted (albo i nie) i walczą przeciw nam. Czy jesteście na tyle głupi, że liczycie na grę na serwerze po tym jak Antica wygra (w tę opcję wątpię)? Czy naprawdę nienawidzicie nas aż tak, że nie ważne co z Wami stanie się dalej, najważniejsze będzie wyrzucenie nas z serwera (co też nie wchodzi w grę)? ;P
Wolicie walczyć ramię w ramię z obcymi Szwedami, przeciwko swoim starym znajomym (oczywiście mówię o niektórych ludziach). To już nawet ludzie z Antiki potrafili się zjednoczyć by walczyć z nami ;P
Oczywiście nikogo nie namawiam do niczego, bo i tak mało kto by się przydał w wojnie, tak się tylko zastanawiam z psychologicznego punktu widzenia :p
BTW. Pozdro dla Jacka :D
To jest jakas propozycja? Czy moze tylko Cie ciekawia nasze motywy dzialania? Bo nie bardzo rozumiem sens tego tematu... W kazdym razie jesli chodzi o nas, to nie daliscie nam zadnego wyboru.
Mandarke
09-02-2010, 12:43
Obudź się... ;)
Myślisz, że po tym co zrobił Zuther (delete Draza) osoby takie jak Urb czy Drago będą kiedykolwiek z nim w jednej drużynie?
Pomijając już te wszystkie wyzwiska kierowane w naszą stronę (tu też przoduje Zuther, po nim jest Sherion, a także połowa wszystkich waszych membersów i niemal wszyscy supporterzy).
Także czyny Jimmego i Andersa nie mogą nie zostać nie zauważone.
Nie będę tutaj teraz wypisywał wszystkich powodów, dla których to o czym myślisz jest praktycznie nie możliwe (a było by tego sporo), dlatego ujmę to tak - mamy do wyboru dwie opcje:
a) pomóc obcym osobom, dzięki którym nic dobrego nie zawdzięczamy, ale także nic złego
b) pomóc osobom, którym zawdzięczani wiele złego
To zgadnij jak postąpimy. I tak, nawet jakby to kosztowało nas na końcu i tak utratę wolności, to jednak mimo wszystko..., ponieważ naszym głównym celem nie jest opanowanie servera, tylko zemsta na pewnych osobach <evil laugh> :p
I uwierz nie jest to tylko moje zdanie.
ansekabanse
09-02-2010, 15:42
Hah nuriel widać że nie pojmujesz pewnych rzeczy.Tu wojna nie wybuchła od tak sobie miedzy 2 roznymi teamami,tylko byl rozlam w jednym najwiekszym teamie na azurze,miedzy starymi znajomymi,i wy w tym momencie jestescie naszym najwiekszym wrogiem i TAK najwazniejsze dla nas jest to zeby was wyjebac z serva.I dziwie sie ze w ogole mogles wpasc na taki pomysl.Mandarke dobrze powiedzial antica nie zrobila nam nic dobrego,ale tez nic zlego,i wolimy dogadywać się z nimi niż z wami :) jedyna dobra rzecz jest taka,że po wojnie my bedziemy mogli grac ale wy juz nie bardzo (oczywiscie jesli przegracie)
AdiZgOlekk
09-02-2010, 16:19
tak jak mandarke napisal wyzej - kazdy stary czlonek wanted nigdy nie bedzie w teamie z rudym np. taki drago, urb czy morson. i w ogole watpie ze KTOKOLWIEK z wanted chcialby byc z wami po dilejcie draza
Johny Cross
09-02-2010, 19:04
mysle ze nurek nie mial na mysli osob ktorych tu wymieniacie lub tez wypowiadaja sie tutaj :D
a kto wam powiedzial ze ja chce byc z wami ? powiem tyle, stracilem 1,5 roku bycia czlonkiem wanted ;]
"jedyna dobra rzecz jest taka,że po wojnie my bedziemy mogli grac ale wy juz nie bardzo (oczywiscie jesli przegracie)"
: )))))))))
Zaadresowal do Polakow przeciwko neph~, nikt inny sie nie wypowiedzial...
Mandarke
09-02-2010, 19:10
"jedyna dobra rzecz jest taka,że po wojnie my bedziemy mogli grac ale wy juz nie bardzo (oczywiscie jesli przegracie)"
: )))))))))
No my widzimy, że za wszelką cenę staracie się nas przestraszyć tym, że i tak nie będziemy mogli expić, więc żebyśmy przynajmniej przestali im pomagać, jednak nawet taka cena jest tego warta.
PussyWizak
09-02-2010, 23:38
mysle ze nurek nie mial na mysli osob ktorych tu wymieniacie lub tez wypowiadaja sie tutaj :D
to przestań myśleć
Variacjus
10-02-2010, 02:06
Tak sobie myślałem ostatnio - na co liczą Ci z Polaków, co zostali w Wanted (albo i nie) i walczą przeciw nam. Czy jesteście na tyle głupi, że liczycie na grę na serwerze po tym jak Antica wygra (w tę opcję wątpię)? Czy naprawdę nienawidzicie nas aż tak, że nie ważne co z Wami stanie się dalej, najważniejsze będzie wyrzucenie nas z serwera (co też nie wchodzi w grę)? ;P
Wolicie walczyć ramię w ramię z obcymi Szwedami, przeciwko swoim starym znajomym (oczywiście mówię o niektórych ludziach). To już nawet ludzie z Antiki potrafili się zjednoczyć by walczyć z nami ;P
Oczywiście nikogo nie namawiam do niczego, bo i tak mało kto by się przydał w wojnie, tak się tylko zastanawiam z psychologicznego punktu widzenia :p
BTW. Pozdro dla Jacka :D
Z psychologicznego punktu widzenia jeśli chcąc na początku wojny zostać Neutralem, od jednego z liderów dostajesz wiadomość że: Nie pograsz se na tym serverze.
To nie bardzo rozumiem z jakiego powodu miał bym pomagać dla ludzi przez których musiałem zacząć grę na innym servie? Wydaje mi się że decyzja podjęta przez tych polaków którzy są przeciw gildi Nephilims jest trafna w tym przypadku.
Pewne jest to że "jeśli" wygrali by tą wojnę ludzie z Antici to na Azurze nie było by zbyt dużo miejsc na expienie ale za to nie wypłacę się, bo przenieść żadnej z moich postaci i tak nie mogę na inny server. To że potrafili się zjednoczyć Szwedzi świadczy tylko o tym że są dobrze zorganiowani i nie biorą tej gry zbyt do siebie, czego nie można powiedzieć o większości napalonych gówniarzy którzy mają swoje "5 min". i rzucają wyzwiskami na lewo i prawo.
Moja ODP na twojego posta Nurek :p oczywiście bez obrazy.
Pozdro
Yours,
Variacjus
No my widzimy, że za wszelką cenę staracie się nas przestraszyć tym, że i tak nie będziemy mogli expić, więc żebyśmy przynajmniej przestali im pomagać, jednak nawet taka cena jest tego warta.
bez posta nuriela bylo juz wiadome ze wielkie wanted nie podpisze juz warmoda. i zobaczymy co zrobi antica jak sie o tym dowie ;d
spirit-of-bicho
10-02-2010, 08:00
mamy do wyboru dwie opcje:
a) pomóc obcym osobom, dzięki którym nic dobrego nie zawdzięczamy, ale także nic złego
b) pomóc osobom, którym zawdzięczani wiele złego
c) S*******aj na Premie. Tam nie bedziesz musial pomagac szwedom ktorzy tka czy siak wykopia cie z serwera i nie bedziesz musiał pomagac Zuterowi ktrory TOBIE nic zlego nie zrobil. No moze pare razy cie wyzwal ale to tylko gra nie bierz nic do siebie.
Mandarke
10-02-2010, 13:15
Super, wiedziałem, że zakładanie konta na tym żałosnym forum to błąd - zbyt dużo cwaniaczków, którzy potrafią ci nawrzucać tylko dlatego, że kryją się za anonimowym nickiem.
ansekabanse
10-02-2010, 14:44
bez posta nuriela bylo juz wiadome ze wielkie wanted nie podpisze juz warmoda. i zobaczymy co zrobi antica jak sie o tym dowie ;d
co by sie nie stalo,i tak wy jestescie w najchujowszej sytuacji ;d to co bedzie sie dzialo na azurze po waszej przegranej pokaze czas
Muszę przyznać, że zaskoczyło mnie to, że poziom postów w tym temacie nie spadł od razu na minus :D
Dzięki za odpowiedzi - właśnie to mnie ciekawiło, nic nie sugerowałem itd itd - to do niektórych.
Także Zuter miał rację - nie chodziło mi o osoby typu Urb i Drago, bo ich nikt u nas by nie chciał, tylko chodziło mi o osoby które mają przyjaciół i tu i tu. Część z nich się wypowiedziała, potwierdzając moje przypuszczenia, część nie - co tylko potwierdza fakt, że nie jest to aż taka prosta sytuacja (patrz: Bayter, który miotał się między jedną a drugą stroną cały czas :D).
@ansekabanse
Najchujowszej sytuacji? Z tego co widzę to nasze chłopaki expią aż miło :D JEŚLI przegramy to oczywiście będzie lipa.. ale do totalnej porażki daleko, daleko - nie mówiąc już o tym, że praktycznie w KAŻDEJ wojnie ludzie przepowiadali nam przegraną :D
Pozdrawiam!
Mandarke
10-02-2010, 15:16
Także Zuter miał rację - nie chodziło mi o osoby typu Urb i Drago, bo ich nikt u nas by nie chciał, tylko chodziło mi o osoby które mają przyjaciół i tu i tu.
To musisz wiedzieć, że Polacy z Wanted (i Ci z Premii też) stanowią jedność, i nie zostawimy nikogo, tylko dlatego, że wy powiecie "ten i ten może z nami iść, reszty nie chcemyyy". To najmniej trafna droga, jeśli chcecie coś na tym polu zyskać (choć nie twierdzę, że jest coś w ogóle : P).
nie mówiąc już o tym, że praktycznie w KAŻDEJ wojnie ludzie przepowiadali nam przegraną
To ile ich było? ;)
ansekabanse
10-02-2010, 16:07
Muszę przyznać, że zaskoczyło mnie to, że poziom postów w tym temacie nie spadł od razu na minus :D
Dzięki za odpowiedzi - właśnie to mnie ciekawiło, nic nie sugerowałem itd itd - to do niektórych.
Także Zuter miał rację - nie chodziło mi o osoby typu Urb i Drago, bo ich nikt u nas by nie chciał, tylko chodziło mi o osoby które mają przyjaciół i tu i tu. Część z nich się wypowiedziała, potwierdzając moje przypuszczenia, część nie - co tylko potwierdza fakt, że nie jest to aż taka prosta sytuacja (patrz: Bayter, który miotał się między jedną a drugą stroną cały czas :D).
@ansekabanse
Najchujowszej sytuacji? Z tego co widzę to nasze chłopaki expią aż miło :D JEŚLI przegramy to oczywiście będzie lipa.. ale do totalnej porażki daleko, daleko - nie mówiąc już o tym, że praktycznie w KAŻDEJ wojnie ludzie przepowiadali nam przegraną :D
Pozdrawiam!
Mowiac o najchujowszej sytuacji nie mialem na mysli sytuacji obecnej (owszem expicie do momentu podpisania war mode) tylko o sytuacji ogolnej.To bylo do przewidzenia ze predzej czy pozniej wybuchnie wojna miedzy wygrana gildia a antica,a oraz fakt ze przegrany wejdzie w opozycję z anticą (mimo ze nurielski masz wiecej przyjaciol w af niz w nephilims ; ) ) Teraz to wy jestescie na celowniku,i jak przegracie to juz nie bedzie nikogo z kim bedziecie mogli stworzyc nowy sojusz.
"Tak sobie myślałem ostatnio - na co liczą Ci z Polaków, co zostali w Wanted (albo i nie) i walczą przeciw nam." jak widać jest to cytat z posta FIGHTERA NURIELA powinna ona brzmieć inaczej "i walczyć przeciw im" bo ty w tej wojnie to chyba tylko na 1 "akcji" byłeś jeżeli "akcje" sprzed war moda można nazwać akcja... WOJOWNIKU NURIELU KONIEC WAR MODA ZNOWU JESTEŚ ONLINE WIĘC ŻYCZĘ MIŁEGO EXPA!!!!!!! HURRRRRAAAA
Rudy_Kojot
10-02-2010, 16:30
Wszystko pięknie ładnie, polacy jednoczcie się, ale tak jak napisał Mandarke, Wanted stanowi jedność (według mnie), więc chyba raczej nic z tego ^^
PussyWizak
10-02-2010, 18:22
Ano właśnie - przypomniało mi się coś śmiesznego - przed wybuchem wojny z AF Nuriel pisał na tibii.com, że "po co mamy z nimi walczyć, w Styrelsen mamy więcej przyjaciół niż w Wanted!!".
spirit-of-bicho
10-02-2010, 21:18
No ja widze Mandarke stał się nowym rzecznikiem prasowym Wanted od kiedy Aglerer przestał wypowiadac sie na forum i potem poszedl na Premie - bez zadnych podtekstow. Wiec moj nick w grze nie ma znaczenia bo to nie jest meritum sprawy. Chodzi o to ze JESLI nep przegra wojne to jestescie wykopani z serwera przez szwedow i wiec w sumie lepiej robic za przydupasow i wlazidupow co ? Ale to wasz wybor ja tam sie nie mieszam w wasze wewnetrzne sprawy :)
Edit
No tego sie nie spodziewalem ze szwedzi dojda do was :)
@all
Dzięki za troskę :D
@ Mandarke - nie przeczę, aczkolwiek takiego monolitu chyba nie stanowicie, skoro część z Was na Premii, część nie gra i tylko część walczy.. co do przepowiadania wojen, to nie mówię tylko o Nephs, chociaż oczywiście nie mówię o WSZYSTKICH wojnach.
@Beda
Widzę, że mój post kosztował Cię dużo nerwów, wyluzuj bo na starość będzie ciężko. Sprawdź sobie mój czas online i ilość wbitego expa przez ostatnie dwa tygodnie i się wtedy wypowiedz. Od kiedy wróciłem z gór (ta, czasem wstaję od kompa), zdążyłem jeszcze na jedną "openkę" na war modzie i się skończył, czekam na następny EXPIĄC JAK SZALONY - co można łatwo sprawdzić :]
I owszem - ja nic do chłopaków z Antiki nie miałem, miałem z nimi dobry kontakt, ale nie dziwię się, że wojna wybuchła - a w niej będę pomagał swoim - zwłaszcza, że ze Styrelsen to walczy paru moich ziomków, reszta to jakieś nowe przybłędy.
Ojj nie martw się o mnie :)) co do twego czasu online przez ostatnie 2 tygodnie to właśnie w tym czasie był war mode więc wszystko się wyjaśnia może i byłeś w górach (tego nie wiem), ale na poprzednich war modach też Cie nie było widać...
A co do ostatniej "openki" tak byłeś... wpadłeś jak Johan (Embermane) jumpowal na desercie.... wcześniej też Cie nie widziałem, może się chowałeś przed blaskiem kamery (tibicam tv) :D
Wystarczy okulary założyć ;)
akurat z deserta WYPADŁEM jak kulowali Embermane bo pobiegliśmy po kogoś innego :]
A tak szczerze mówiąc to grzeje mnie to czy jak wyjeżdżam to jest war mode czy nie, to jest gra i będę walczył kiedy mam ochotę a nie kiedy ktoś mi powie.
Dlaczego nie walczyłem w pierwszym war modzie wiedzą i moi ludzie i Antica - a reszta mnie nie obchodzi ;)
tajemniczy111
11-02-2010, 09:21
Hej ho to ja wasz ziom z premii.
Ja tam wogole nie zaluje, ze sie przenioslem, tylko zaluje tego ze o wiele wiecej osob mialo sie przeniesc z nami, bo moze kiedys mialoby sens powrocic tu i cos sie pobawic.
W tej chwili gildia Wanted nie zasluguje na to miano co posiadalo wczesniej, zostalo tam moze 6-7 ludzi ze starego Wanted, z tego polowa nie gra. A turcy maja tam wieksze przywileje niz osoba ktora w WAnted byla 3 lata.
Ludzie, z ktorymi jeszcze rozmawiam na azurze wiedza ze do konca swoich (38 dni pacc) nie mam zamiaru pomagac zadnej ze stron.
Spirit-the cos tam - komentowanie tego, zeby ktos sie przeniosl na premie, a nie jest w twoim wykonaniu zalosne. Zreszta nie chce mi sie tlumaczyc Ci dlaczego.
Mandarke :
No to powiedz mi teraz gdzie byl morson czy drago, kiedy chcielismy walczyc a nie grzac dupe w pztach ( chodzi mi o okres od swiat gdzies do 10 stycznia). Albo o co chodzilo w rozmowach arucarda z Morsonem? Albo jak padlo nam Vt, turcy dawali tylko vt naznaczonym przez morsona?
Stare Wanted ? Tu macie stare Wanted :
http://s79.photobucket.com/albums/j152/Siggurdius/Tibia/Random%20photos/?action=view¤t=GaGaGa.jpg
ansekabanse
11-02-2010, 12:57
No i trudno kiksie :) to byly stare czasy,teraz to juz jest nowa era w tibii.Teraz na azurce 3/4 osob to nowi przybysze,a starego teamu juz nie ma i nigdy nie bedzie.Teraz bedzie tylko tak : jak jakas ekipa zacznie przegrywać,to albo sprowadzi do siebie nową ekipę - ludzi ktorzy maja na wszystko ciezko wyjebane bo przyszli walczyć,albo pojdzie expic na inny serv zeby wrocic za pare miechow.Jestem przekonany ze na azurce zobaczymy jeszcze wiele ekip (np koledzy marjanka tudzież urba morsona albo jakiegos szweda przegrają wojnę u siebie) i wojna tak naprawde nie skonczy sie tu nigdy :p wg mnie te transfery okazały się porażką,bo zburzyły klimat na servie,ale przynajmniej jest ciekawie
Mandarke
11-02-2010, 13:11
Mandarke :
No to powiedz mi teraz gdzie byl morson czy drago, kiedy chcielismy walczyc a nie grzac dupe w pztach ( chodzi mi o okres od swiat gdzies do 10 stycznia). Albo o co chodzilo w rozmowach arucarda z Morsonem? Albo jak padlo nam Vt, turcy dawali tylko vt naznaczonym przez morsona?
Ja tam nie zauważyłem, żeby gdzieś zniknęli :p, nowego war moda chcieli wszyscy, jednak wiesz, że w tym momencie z powodu świąt/nowego roku/potem sesji/etc mieliśmy kłopoty z frekwencją, i jakoś tak wyszło, że zdecydowaliśmy się jednak go na razie nie podpisywać, póki ludzie nie wrócą. A co do vt - tu już wina w 100% Turasów. Założyli sobie swoje i zdecydowali, że tylko Morson może zakładać konta Polakom, co poradzisz :confused:. Zresztą w ogóle uważam, że gdyby Turki nie narobiły zamieszania, to by to inaczej wyglądało.
Już możecie wysyłać, tylko najlepiej od razu na miesiąc (jeśli chcesz pisać na tibii.de Azura > Kyra :D), żeby znowu po tygodniu nie było tego co zawsze.
"Albo o co chodzilo w rozmowach arucarda z Morsonem?"
Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o..... dziewczyne hahahah ! ;d
"Już możecie wysyłać, tylko najlepiej od razu na miesiąc (jeśli chcesz pisać na tibii.de Azura > Kyra ), żeby znowu po tygodniu nie było tego co zawsze."
od kiedy osob ktora spedzila wiecej czasu na nubcharze walczac bedzie nam mowila co mamy robic ;d, to my expimy to my zarabiamy kase, jest was 150 a i tak w dp musicie siedziec. gdyby nia antica juz pewnie nigdy bys nie zalogowal.
Ano właśnie - przypomniało mi się coś śmiesznego po rozlamie byl spam ze juz mamy pgrane itp, pozniej jak doszly do was pelefanty, ze popelnilismy najwiekszy blad no i ze mamy pograne, teraz jest antica i bedzie pograne.
Wielki wasz wodz urban zrobil to samo co niklas 2-3 lata temu spierdolil z serwera podczas wojny.
pamietajcie rudy nie spi i na kazdego przyjdzie pora jeszcze nie jeden z was wroci na rooka ;]
Mandarke
11-02-2010, 14:48
Hahaha, pisze, że nie zaakceptujemy war moda, to mowie wyślij deklaracje, a ten żebym mu nie mówił co ma robić, ahhahahaha, dobre :D
A co do mojego uczestnictwa na akcjach - byłem na nich (na mainie ofc) więcej razy niż 3/4 twojej gildii.
Nom, poszedł sobie pohuncić troszki na Kyrze z Niklasem ;/////
Dalej będę się z tobą polenizował gdyż nie chodzi mi wyłącznie o war mode z antica ale także war mode z wanted jak jeszcze walczyłem i tez Cie nie widziałem NURIEL WIĘC OGARNIJ SIĘ FIGHTERZE NA FORUM!!!
ansekabanse
11-02-2010, 15:21
"Albo o co chodzilo w rozmowach arucarda z Morsonem?"
Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o..... dziewczyne hahahah ! ;d
"Już możecie wysyłać, tylko najlepiej od razu na miesiąc (jeśli chcesz pisać na tibii.de Azura > Kyra ), żeby znowu po tygodniu nie było tego co zawsze."
od kiedy osob ktora spedzila wiecej czasu na nubcharze walczac bedzie nam mowila co mamy robic ;d, to my expimy to my zarabiamy kase, jest was 150 a i tak w dp musicie siedziec. gdyby nia antica juz pewnie nigdy bys nie zalogowal.
Ano właśnie - przypomniało mi się coś śmiesznego po rozlamie byl spam ze juz mamy pgrane itp, pozniej jak doszly do was pelefanty, ze popelnilismy najwiekszy blad no i ze mamy pograne, teraz jest antica i bedzie pograne.
Wielki wasz wodz urban zrobil to samo co niklas 2-3 lata temu spierdolil z serwera podczas wojny.
pamietajcie rudy nie spi i na kazdego przyjdzie pora jeszcze nie jeden z was wroci na rooka ;]
Jak byl war mode podpisany to wy takze grzaliscie dupska w pz,i tak samo bedziecie grzać jak podpiszecie nowy,wiec nie masz sie za bardzo czym chwalić :).A tak swoją drogą,to ostatniego war moda (bez antici) wanted przegralo tylko 5 fragami,w tym praktycznie każde otwarte ob było na naszą korzyść.Niestety sprawy "wewnetrzne" w wanted okazały się zbyt cieżkie i stało sie jak sie stalo.Jestem przekonany, ze wanted było w stanie wygrać ta wojne bez pomocy antici.
Penigra_Wskocz_na_byka
11-02-2010, 15:37
Dalej będę się z tobą polenizował
Chodzi Ci o polemizowanie, tak?
Jak byl war mode podpisany to wy takze grzaliscie dupska w pz,i tak samo bedziecie grzać jak podpiszecie nowy,wiec nie masz sie za bardzo czym chwalić :).A tak swoją drogą,to ostatniego war moda (bez antici) wanted przegralo tylko 5 fragami,w tym praktycznie każde otwarte ob było na naszą korzyść.Niestety sprawy "wewnetrzne" w wanted okazały się zbyt cieżkie i stało sie jak sie stalo.Jestem przekonany, ze wanted było w stanie wygrać ta wojne bez pomocy antici.
wanted z sensie bez vascoigne amoka, mastah abo, turkow z obsidi ? HUj moglibyscie zrobic ;]
smialiscie sie z sheriona a ta sama dupa zrobila u was pieklo. jak to adam powiedzial. chyba powinienem kupic jej bombonierke ;d
spirit-of-bicho
11-02-2010, 16:56
J.A tak swoją drogą,to ostatniego war moda (bez antici) wanted przegralo tylko 5 fragami,w tym praktycznie każde otwarte ob było na naszą korzyść.
szkoda tylko ze tyle fragow to wanted nastukało na ostatniej akcji na lb gdzie wantedi newego wanted bylo w sumie 2 czy 3 razy wiecej. gdzies mam jeszcze screeny jaka to byla przewaga ludzi a poza tym gdzies jeszcze tez cama mam i bys mogl zobaczyc jak to wygladalo. gdzie rudy padal i rudy odrazu wracal i znowu padal. w sumie ze 3 gleby wtedy wypierdolil.
@ kiks
twojego odejscia na premie wogole nie komentowalem bo dla mnie to byl najlepszy wybor jaki mogles zrobic ; )
To na pewno
Chodzi Ci o polemizowanie, tak?
Tak owszem mała literówka jak widać m jest obok n :)
tajemniczy111
11-02-2010, 22:06
wanted z sensie bez vascoigne amoka, mastah abo, turkow z obsidi ? HUj moglibyscie zrobic ;]
smialiscie sie z sheriona a ta sama dupa zrobila u was pieklo. jak to adam powiedzial. chyba powinienem kupic jej bombonierke ;d
To jak nephilims bez austriakow i szwedow, wiec skoncz juz pierdolic, bo znow mnie w*****asz.
ansekabanse
12-02-2010, 13:02
Jakie u nas pieklo zrobila sterlajn?Ona nawet nie byla z nami na vencie.Mowiac o sprawach wewnetrznych mialem na mysli problemy z turkami,problemy z br'ami ktorzy wozili dupska a potem odeszli,no i oczywiscie naszych ludzi ktorzy tez zaczeli sie klocic miedzy soba.Tyle co wiem o sterlajn po tym jak ja wyjebaliscie z neph,to ze miala dolaczyc do nas.I kij ja widziałem :D Swoja droga i tak jej pobyt na azurze mozemy zaliczyć na nasza korzyść ;)
spirit-of-bicho
12-02-2010, 18:51
Swoja droga i tak jej pobyt na azurze mozemy zaliczyć na nasza korzyść ;)
oh rly?? :)
A co mnie Beda Twoja polemika obchodzi :) Jak jestem i mam ochotę, to walczę, jak nie to nie i tyle.
B) No tak dobrze, dobrze, ale kurwa na forum to zawsze jesteś (oprócz tych ostatnich 2 tygodni) rozumiem może Cię czasami nie być ale... na akcjach nie ma Cię częściej niż jesteś, ale jak to takie powiedzonko mówi "najmniejsze psy najgłośniej szczekają"
wiec beda na huj tak glosno szczekasz?
Żeby jeszcze mniejszą psinke zagłuszyć (czyt. Ciebie)
Ciri the Witcher
13-02-2010, 17:49
Żeby jeszcze mniejszą psinke zagłuszyć (czyt. Ciebie)
Ta mala psinka, moze na Azurze wiecej, niz Ty ze swoimi podworkowymi kolegami z ktorymi dzielisz swoje tibijskie przezycia.
HAHAHA Kamyxx się wypowiedział.
Może ciężko na to wpaść, ale wrzucić posta na forum w minutę jest trochę łatwiej niż spędzić 30-60 min na akcji, zwłaszcza jeśli jesteś poza domem ;)
Chociaż w sumie fakt, dla wielu z Was akcje też trwają 5 min ;)
Taa. Nuriel zawsze jak akcja byla to on byl poza domem. A po war mode nagle powrocil do cyca mamy.
spirit-of-bicho
13-02-2010, 22:54
Chociaż w sumie fakt, dla wielu z Was akcje też trwają 5 min
kurde nurek jaki ty cyniczny sie stales ;)
Kurde szkoda, że miałeś czas żeby expić 2h ://;(
Ano, expię jak szalony ostatnio..
Jak był war mode i (co mogą przecież zawodnicy z Wanted potwierdzić) sesja a potem ferie na studiach to mnie nie było, teraz wróciłem, jestem online może godzinkę dziennie..
Najwyraźniej Wam to się w głowach nie mieści, jak można mieć okazję do swobodnego expa i jej nie wykorzystywać :D a to tylko gra
Siggurdius
14-02-2010, 16:13
z tego co patrze, to wy ja chyba dobrze wykorzystujecie ;)
Ty tylko gra więc czemu boisz się stracić lvl?:D
Mów do dupy a Cię osra... :P
Jeżeli czujesz się spełniony próbując mi udowodnić, że nie walczę i boję się o lvl to niech Ci będzie ;) Mi ish cziken :S
Zresztą, ja już pieniądze zbieram, bo przecież nie mamy szans :S
Ja Ci tylko uświadamiam żebyś był takim samym FAJTEREM w grze jak i na forum, bo twoje teksty typu tego up "Mów do dupy to Cie osra" chyba nikogo nie bawią za wyjątkiem Ciebie chyba. Nie poczuje się spełniony dopóki nie zobacze mojego nicku na twojej deathliscie:cup:
ansekabanse
15-02-2010, 18:16
oh rly?? :)
tak,rly :) widocznie nie znasz wszystkich istotnych faktow z poczatku wojny skoro zaprzeczasz ;)
Siggurdius
15-02-2010, 19:12
Mów do dupy a Cię osra... :P
Jeżeli czujesz się spełniony próbując mi udowodnić, że nie walczę i boję się o lvl to niech Ci będzie ;) Mi ish cziken :S
Zresztą, ja już pieniądze zbieram, bo przecież nie mamy szans :S
sadzac po dzisiejszym openie, to twoje ostatnie zdanie nabiera nowego wydzwieku. szanse macie, ale juz nie takie duze ;)
Hej Siggu! ;)
Ano fakt, we got served.
Ale z tego co pamiętam, to na straty spisani byliśmy już w minucie jak rozpoczęła się wojna z Antiką, a tu jeszcze jakoś dyszymy ;)
@Beda - mam nadzieję, że dzisiaj Ci się udało mnie sfragować i jestes usatysfakcjonowany :)
ansekabanse
16-02-2010, 12:51
Gz dla baytera,ktory zawsze doskonale wie jak sie odnalezc w kazdej sytuacji ;) spyowal,wychodzil z wojny po czym wracal (bo neph wygrywalo) i znowu wychodził,pisał posty i... znowu wracał. Teraz pomaga wanted bo dobrze wie ze nephy nie maja wiekszych szans.I kto na tym wyjdzie najlepiej?Wlasnie bayter ktory bedzie sobie swobodnie gral, podczas kiedy wy zostaniecie wyjebani z serva.Gz bayter
Johny Cross
16-02-2010, 20:01
hahahaha, napewno bedzie sobie swobodnie gral
Gz dla baytera,ktory zawsze doskonale wie jak sie odnalezc w kazdej sytuacji ;) spyowal,wychodzil z wojny po czym wracal (bo neph wygrywalo) i znowu wychodził,pisał posty i... znowu wracał. Teraz pomaga wanted bo dobrze wie ze nephy nie maja wiekszych szans.I kto na tym wyjdzie najlepiej?Wlasnie bayter ktory bedzie sobie swobodnie gral, podczas kiedy wy zostaniecie wyjebani z serva.Gz bayter
mamy szanse
ansekabanse
17-02-2010, 07:11
No jasne ze macie,tylko cos wam nie idzie od poczatku tego war moda.Miejmy nadzieje ze to nie ostatnie battle z waszej strony
00_Dla_W11
17-02-2010, 12:10
@ Wszystkie Rude kojoty, Ansecoś tam, i inne nupchary
A się jeszcze kurwa zdziwicie :P
A ja mam pytanie, co sie dzieje z nasza Lady - Ziarno? (to ta panienka z wodoglowiem ktora na czarno-bialych fotkach wyglada lepiej niz na kolorowych) :D
ansekabanse
17-02-2010, 13:07
@ Wszystkie Rude kojoty, Ansecoś tam, i inne nupchary
A się jeszcze kurwa zdziwicie :P
Sciagacie nowa ekipe na azure?To zajebiscie,bo juz sie obawialem ze niedlugo bedzie po wojnie :)
spirit-of-bicho
17-02-2010, 14:08
^
nie musimy jak wy lamusy plaszczyc sie przed ludzimi (patrz kath ktory na kazdym forum na tibia.com pisal ALL TURKS COME AZURA) z innych swiatow zeby pomogli nam was rozjebac.
A co mial byc z Nepami w teamie mimo wszystko, ze kilkukrotnie go ujebali?oO
ansekabanse
17-02-2010, 14:27
^
nie musimy jak wy lamusy plaszczyc sie przed ludzimi (patrz kath ktory na kazdym forum na tibia.com pisal ALL TURKS COME AZURA) z innych swiatow zeby pomogli nam was rozjebac.
nie pierdol bo macie w swoim teamie w chuj nowych graczy z tylu serverow ze glowa mala,i nie mow nam co glupiego robia turki,bo sami macie w teamie ograniczonych br'ow
chodzilo mi bardziej o to,że przez cala wojne raz wanted pomagał (spyowal) ,raz walczyl z nephami,a zalezne to bylo tylko od tego kto w danym momencie wygrywał.I mimo ze jest tak dwulicową osobą,i tak wyjdzie na tym najlepiej ze wszystkich :)
Siggurdius
17-02-2010, 14:43
^
ty idioto, jakoś wam nie przeszkadzało jak do was doszło sporo ludzi z innych serwerów. kim ty w ogole jestes? bo chyba nikim z wesolej druzyny marjolci, bo tam ludzie wiedza ze cel uswieca srodki i reguly ustala ten kto jest o ten maly kroczek z przodu.
Ta wojna się nie skończy ;( Neph przegra war moda i zacznie brakować im kasy to bez war moda znowu poexpi i zarobi kasy tak samo 2 strona, a wszystko dzięki CIPSOFTOWI :cup:. Chyba że po 6 miesiącach antica wróci do siebie i neph uzna siebie za wygraną stronę ://
spirit-of-bicho
17-02-2010, 17:10
ty idioto, jakoś wam nie przeszkadzało jak do was doszło sporo ludzi z innych serwerów. kim ty w ogole jestes? bo chyba nikim z wesolej druzyny marjolci, bo tam ludzie wiedza ze cel uswieca srodki i reguly ustala ten kto jest o ten maly kroczek z przodu.
ty kurwa sie lepiej nie odzywaj bo ty szybciutko spierdoliles sobie na auere kiedy trzeba bylo walczyc.
co do brazoli to oni przylisz WAM pomoc dopiero pozniej do nas doszli
i teraz sobie porownaj ile osob doszlo do nas a ile do was (z tego polowa od nas miala chary na azurze jak np halianter)
ty kurwa sie lepiej nie odzywaj bo ty szybciutko spierdoliles sobie na auere kiedy trzeba bylo walczyc.
i teraz sobie porownaj ile osob doszlo do nas a ile do was (z tego polowa od nas miala chary na azurze jak np halianter)
Ehhh to ty dobrze poinformowany... B) br nie przyszli aby nam pomóc tylko twój "team" zrobił na nich pa temu doszli do nas (było banana free frag for neph) a teraz są z wami nie wiem czy oni sami chcieli dojść do was czy też ktoś poprosił ich o to być może w taki sposób jak ten post :D tylko na TIBI .br :D
00_Dla_W11
17-02-2010, 19:41
Bayter padał tylko i wyłącznie ze swojej winy i teraz nie próbuj tutaj wmówić, że to Nephilims wina.
spirit-of-bicho
17-02-2010, 20:47
ale beda powiedz mi czy zle powiedzialem, brazole na poczatku byli z wami czy nie ? :)
Jak już cytowałem napisałeś "przyszli wam pomóc" a to prawdą nie jest, ale owszem byli z nami :D z tym się zgodzę 8o
ansekabanse
17-02-2010, 21:20
i co,tak ci zal dupe sciska ze tyle osob doszlo walczyc przeciwko nephilims?Brazole przyszly na azure bo im sie zwyczajnie nudziło,nie mieli tu nikogo znajomego,i mieli w dupie po czyjej beda stronie.Tak samo antica,nie raz pisali na forum że wybrali azurę tylko i wyłacznie dlatego,że nie znają tu nikogo,to samo tyczy się Galanian.
ale beda powiedz mi czy zle powiedzialem, brazole na poczatku byli z wami czy nie ? :)
Tak jak napisalem wcześniej,brazole przyszły na azurę sami z siebie i na początku supportowali nas,tylko dlatego że wy ich zaczeliscie cisnąć od bananów etc.Po czym zmienili stronę bo powstał konflikt miedzy nami, thats all
spirit-of-bicho
18-02-2010, 00:34
nie, po prostu mnie smieszy ze potrzebujecie pol tibi zeby pokonac nep ; )
problem taki ze moze ich byc 3x tyle co nas a i tak przegraja ;]
Bayter padał tylko i wyłącznie ze swojej winy i teraz nie próbuj tutaj wmówić, że to Nephilims wina.
Ale mnie to wali czy jest pedalem czy nie. I nie obwiniam o to Nephilims, ale to, ze padal od swoich to tez mialo jakis wplyw chyba nie?
problem taki ze moze ich byc 3x tyle co nas a i tak przegraja ;]
'Kiedys' przegraja, ale teraz to Ty grzejesz czesciej pz wiec japa:baby:
Mandarke
18-02-2010, 12:22
Co do wypowiedzenia war moda - niżej już chyba się upaść nie dało. Nawet my na początku stycznia mimo góra 20-30 aktywnych ludzi podpisaliśmy war moda. Co prawda skończyło się na wyniku 6-3 po tygodniu, ale jednak... widocznie nic więcej nie dało się zrobić. Wy natomiast macie masę ludzi (150-160) i bez >ŻADNYCH< problemów moglibyście walczyć w war modzie. Gdybyście się tak bardzo nie troszczyli o swoje levele oczywiście.
Nie mniej jednak, gratuluję posunięcia ;)
spirit-of-bicho
18-02-2010, 13:21
eloth ty jebany kretynie w11 nie napisal ze bajter jest pedalem to po1. po 2 BAJTER PADL O NEP ZA TO ZE BYL SPAJEM A NIE ZA FRAJER - MOZE TERAZ TWOJ MOZG POJMIE TAKA MALA RZECZ ZE BAJTER SPAJOWAL
mandarke ty wez juz nie pierdol ze 150 osob bylo u nas aktywnych bo na zadnej ob nie blyo nas wiecje niz 20-25 wiec co ty kurwa pierdolisz o 150 osobach online -,- poza tym kup pacca i wtedy pierodol jakie nep jest zle bo rozwiazalo war mode
Ciri the Witcher
18-02-2010, 13:45
'Kiedys' przegraja, ale teraz to Ty grzejesz czesciej pz wiec japa:baby:
A ty nawet tutaj nie stoisz w pz, bo Cie wywalili z servera, wiec po co sie udzielasz kapiszonie?
@Mandarke
Chcialbym, zebys byl choc w jednej dziesiatej tak inteligentny jak Aglerer.
A ty nawet tutaj nie stoisz w pz, bo Cie wywalili z servera, wiec po co sie udzielasz kapiszonie?
A kto mnie z serwa wywalil uwazasz? Tylko z wlasnej i nieprzymuszonej woli nie gram w te pixele poki co. A one u Ciebie wywuluja euforie i podniecenie widzac jak ty sie wypowiadasz na forum tu jak i tibia.com.
WITAMY CZAS EXPA!!!!!!!!!!!!!!!!!
(widocznie juz za dużo lvl poleciało)
a co do aktywności na ob to obadasz ilu was będzie teraz jak już nie ma war moda :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ciri the Witcher
18-02-2010, 14:26
A kto mnie z serwa wywalil uwazasz? Tylko z wlasnej i nieprzymuszonej woli nie gram w te pixele poki co. A one u Ciebie wywuluja euforie i podniecenie widzac jak ty sie wypowiadasz na forum tu jak i tibia.com.
sorry, ale sprzedalem wszystkie swoje chary pidzionie :D
spirit-of-bicho
18-02-2010, 14:32
jedyne odczucie jakie mam przy tym forum to kurwa bezradnosc jak musze czytac glupote ktora prezentuje nam wspanialy wszystko wiedzacy eloth co duza morde do wyzywania ma ale boi sie paka kupic i mowi ze skonczyl grac w pixele. jak skocznyles grac to s*******aj z tego forum przyglupie
Mandarke
18-02-2010, 14:37
mandarke ty wez juz nie pierdol ze 150 osob bylo u nas aktywnych bo na zadnej ob nie blyo nas wiecje niz 20-25 wiec co ty kurwa pierdolisz o 150 osobach online -,- poza tym kup pacca i wtedy pierodol jakie nep jest zle bo rozwiazalo war mode
Nie mówiłem, że macie 150 osób NA RAZ online, tylko 150 aktywnych, czyli takich, co grają, co logują się przynajmniej raz na - powiedzmy - dwa dni. A takich macie cały zastęp.
A to, że "nie mieliśmy więcej niż 20 osób na żadnym OB" to chyba jakaś kpina jest, a zarazem kolejny dowód, że nie masz pojęcia o czym mówisz, i że nie należy brać tego co piszesz na poważnie (jakby ktoś kiedyś brał...).
Pacca miałem przez ponad 7 miesięcy wojny, teraz chwilowo nie mogę mieć (mimo, że wygrywamy), więc niech cię to nie boli.
Zresztą - nikogo takiego jak Bichowski nie widziałem jeszcze w tej, ani żadnej innej wojnie. Chyba nie bez powodu wstydzisz siępodpisać nickiem z gry, i słusznie.
Ciri the Witcher
18-02-2010, 14:49
Nie mówiłem, że macie 150 osób NA RAZ online, tylko 150 aktywnych, czyli takich, co grają, co logują się przynajmniej raz na - powiedzmy - dwa dni. A takich macie cały zastęp.
A to, że "nie mieliśmy więcej niż 20 osób na żadnym OB" to chyba jakaś kpina jest, a zarazem kolejny dowód, że nie masz pojęcia o czym mówisz, i że nie należy brać tego co piszesz na poważnie (jakby ktoś kiedyś brał...).
Pacca miałem przez ponad 7 miesięcy wojny, teraz chwilowo nie mogę mieć (mimo, że wygrywamy), więc niech cię to nie boli.
Zresztą - nikogo takiego jak Bichowski nie widziałem jeszcze w tej, ani żadnej innej wojnie. Chyba nie bez powodu wstydzisz siępodpisać nickiem z gry, i słusznie.
150 typa, wspieranych przez oddzial GROMu, CIA jako battlecomanderow i cala horda tureckich zamachowcow-samobojcow, ktorzy gotowi sa oddac zycie za 12 dziewic co daje nam okolo dwoch tysiecy typa na wasza garstke.
Siggurdius
18-02-2010, 14:50
zawsze jak sie dostaje po dupci to sie zaczyna sapanie ze przeciwnik mial przewage. wiemy to juz, na pierwszy rzut oka widac ze antica ma przewage w levelach itp. to jest wojna wiec zamiast whine'owac wesola banda Marjoli, w tym wierny poplecznik Rudy powinna przystapic do kontraktaku. co do tego akurat nie mam watpliwosci, bo na tym rudym kasku niejeden sobie zeby polamal.
najmniejsze psy najglosneij szczekaja - do mnie tez sie to odnosi, ale nie tylko. ;)
jedyne odczucie jakie mam przy tym forum to kurwa bezradnosc jak musze czytac glupote ktora prezentuje nam wspanialy wszystko wiedzacy eloth co duza morde do wyzywania ma ale boi sie paka kupic i mowi ze skonczyl grac w pixele. jak skocznyles grac to s*******aj z tego forum przyglupie
@kamyk
ps: ja tylko cytuje : )
spirit-of-bicho
18-02-2010, 15:03
150 osob ktore loguja sie raz na 2 dni ahahah trzymajcie mnie bo takiej glupoty to juz dawno nie slyszalem- jak ty zdales szkole to ja nie wiem widac korupcja w tym twoim zadupiu ladnie sie rozwija
siggu
ja nie mowie ze to wina tylko dlatego ze was jest wiecej co jest faktem. u nas jest duzo osob co sa trzesidupami i loguja sie tylko jak mozna expic i pada sie raz na tydzien a nie raz na 10 min
Ciri the Witcher
18-02-2010, 15:12
@kamyk
ps: ja tylko cytuje : )
siema :D
haha
ansekabanse
18-02-2010, 15:29
Co do niektorych-mozna rozmawiac o wojnie bez obrzucania sie nawzajem miesem,a jak ktos ma za słabe nerwy to może niech lepiej w ogole nie zaglada na to forum?Lepiej dbac o zdrowie w mlodym wieku :/
@topic- nie wiem jaka marjan obral taktyke ze zrezygnowal z war moda,bo w tym momemcie tylko wiecej osob moze dojsc do wanted z tych,ktorzy nie zdazyli tego zrobic wczesniej.Być moze szykuje sie jakaś fala pomocy dla neph z innych servow,i szanse sie troche wyrównają
Mandarke
18-02-2010, 15:42
Aż sobie zadałem ten trud i przeglądnąłem szybko last loginy wszystkich od was. Wyszło, że na 135 członków gildii przez ostatnie 48 godzin nie logowało się 19 osób (nie licząc zbanowanych) = macie 116 osób w samej gildii. To już jest wystarczająco do prowadzenia war moda.
Jak dodacie tych Gete Knigtów, Shojiów i resztę osób, które uciekły z war moda jeszcze przed waszym poddaniem go, oraz tych, którym "zapomnieliście" dać inva, albo daliście, a oni nie dołączyli, to będzie akurat coś koło 150. Może trochę mniej, ale nie wiele się myliłem.
Mniejsza zresztą o to ile, ważne, że wystarczająco, żeby walczyć w war modzie. A nie tego można było się spodziewać, po tym jak Zuther i inni spamowali dzień w dzień "podpiszcie war moda pi*dy czekamyyyy!!!" i po tych zabiegach obu stron, żeby w war modzie nie przeszkadzały 'second chary'/noob chary. Miała być czysta (przynajmniej pod tym względem) wojna, a poddaliście się po trzech dniach (widać, kto bardziej korzystał na non war mode charach).
@up
My nie możemy nikogo zapraszać, bo mamy wojnę z jakąś Ulfą Mulfą :P
Nikt Ci nie każe niczego czytać.
Johny Cross
18-02-2010, 19:23
dobrze ze tutaj wojna nigdy sie nie skonczy :DDD, zawsze sie znajdzie zastęp ludzi gotowych do bronienia swoich guildmembersow albo ciskania po enenemiach. nie ma znaczenia kto jest z kim, kto przegrywa a kto expi. Wiadome jest tylko to ze niedlugo tibia przestanie istniec a banda oslow z tego forum podzieli sie i pozakladaja konta na forach dotyczacych innych gier by tam wyrazac swoje trafne i nadzwyczaj elokwentne spostrzezenia. Tak wiec piszcie poki mozecie ;DDD
pozdro 600.
ps. wyzywajcie sie ile chcecie! ;d
chlopaki tibia dobija do dna, warningi nie znikaja, wydaje mi sie ze dla niektorych konczy sie juz przygoda. pamietajacie jednak co by sie nie dzialo prawdziwe WAnted bedzie moim wrogiem numer 1, a na was wystarcza mi nubchary ;]
"Nie mniej jednak, gratuluję posunięcia"
brawo marek wkoncu sluszna decyzja. i juz widac postep na nasza korzysc. gramy tak jak przeciwnik pozwala. jak esfares wbije lvl embermane to bedzie nowy warmode, a teraz pchamy gpki i robaki
LadyCipuszka
18-02-2010, 21:16
Widze ze Marjola zdazyl odrobic juz jeden level, hahahahahahahah, pogratulujcie mu :cup::cup::cup:
ansekabanse
18-02-2010, 21:27
chlopaki tibia dobija do dna, warningi nie znikaja, wydaje mi sie ze dla niektorych konczy sie juz przygoda. pamietajacie jednak co by sie nie dzialo prawdziwe WAnted bedzie moim wrogiem numer 1, a na was wystarcza mi nubchary ;]
"Nie mniej jednak, gratuluję posunięcia"
brawo marek wkoncu sluszna decyzja. i juz widac postep na nasza korzysc. gramy tak jak przeciwnik pozwala. jak esfares wbije lvl embermane to bedzie nowy warmode, a teraz pchamy gpki i robaki
Przyznaj zuther,ze poprostu okazaliscie sie zbyt chujowi,i wiecie ze nie wygracie tej wojny otwartymi openami
Ja pierdole chwila na tibia.pl i odrazu mi sie morda cieszy: D
W koncu cos nowego na forum... Juz mozna bylo pierdolnac czytajac posty typu "MEBHILIMS CHICKEN, ME ATE YOUR GRANDMA AND HALF OF YOUR LEG".
No nic teraz czas sie odkuc ,wyhodowac kilku nowych troli do walki i zobaczymy jak sie wojna dalej potoczy.
Przyznaj zuther,ze poprostu okazaliscie sie zbyt chujowi,i wiecie ze nie wygracie tej wojny otwartymi openami
jakbys zauwazyl polowy ludzi ktorzy przyczynili sie do wygranych ob w ostanim warmodzie. byla nieaktywna z powodow osobistych albo z powodu banow.
ja osobiscie moglem zmierzyc sie z wami tylko raz. do tego mialem 30 mf i 6 sd
dlatego bylismy hujowi ;]
Pfff "chujowi".... My zawsze jesteśmy wyjebiści i nie pierdolić mi tu
chyba cos sie zjebalo w waszym super wanted ;]. apollon seya 210 > 130, i to nie byl zaden hacker, a volkan w*****ony : D
Mandarke
19-02-2010, 04:14
nvm 10 znakow
ansekabanse
19-02-2010, 10:34
jakbys zauwazyl polowy ludzi ktorzy przyczynili sie do wygranych ob w ostanim warmodzie. byla nieaktywna z powodow osobistych albo z powodu banow.
ja osobiscie moglem zmierzyc sie z wami tylko raz. do tego mialem 30 mf i 6 sd
dlatego bylismy hujowi ;]
Rlly?Wasz staly no liferski sklad byl obecny + brzy,i oczywiscie ludzie ktorzy siedzieli od poczatku wojny 24/7 (np siwuszka) zaczeli byc nieaktywni w momemcie kiedy zaczeliscie przegrywac.I kto w tym momemcie boi sie o lvle?Zbierajcie ekipe, i walczcie-przeciez o to wam chodzilo od poczatku wojny? [;;;;;;;; ;]]]]]]
--- ansekabanse dodał 2 minut i 3 sekund później ---
Rlly?Wasz staly no liferski sklad byl obecny + brzy,i oczywiscie ludzie ktorzy siedzieli od poczatku wojny 24/7 (np siwuszka) zaczeli byc nieaktywni w momemcie kiedy zaczeliscie przegrywac.I kto w tym momemcie boi sie o lvle?Zbierajcie ekipe, i walczcie-przeciez o to wam chodzilo od poczatku wojny? [;;;;;;;; ;]]]]]]
btw zuter nikt ci nie kazal biec na ob bez supplies,a jak nie masz kasy to pozycz od tych ktorzy sępia,macie takich w ekipie w chooy
spirit-of-bicho
19-02-2010, 15:13
debilu pomysl. bana dostal pewnie zobacz last login riklosa
ansekabanse
19-02-2010, 15:36
Wysrane w riklosa,jakie to ma znaczenie czy ma bana czy nie, baranie?
spirit-of-bicho
20-02-2010, 02:23
kurwa jak nie wiesz jakie znaczenie ma czy zuter na riklosie na bana na 216 ek to ty kurwa chuja wiesz o zabijaniu
Zuther zawsze bedzie ruda malpa ktora ucieka do Tibii przed swiatem prawdziwym. Rudzi to najslabsze ogniwo - sluza do gnebienia.
Ciri the Witcher
20-02-2010, 13:19
Zuther zawsze bedzie ruda malpa ktora ucieka do Tibii przed swiatem prawdziwym. Rudzi to najslabsze ogniwo - sluza do gnebienia.
The pot calling the kettle black
ansekabanse
20-02-2010, 13:52
kurwa jak nie wiesz jakie znaczenie ma czy zuter na riklosie na bana na 216 ek to ty kurwa chuja wiesz o zabijaniu
Boze jaki ty jestes tepy :/ pisalem ze nikt zutherowi nie kazal biegac bez supplies,a ty nagle wyskakujesz z rilkosem,jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie.Nie bede sie dalej wdawal w dyskusje z kimś kto jest niestabilny emocjolanie,yo
Najbardziej podobal mi sie tekst zaslyszany na ventrilo z 2 miechy temu. Kamyxx lamus cos pierdolil, nikt go specjalnie nie sluchal po czym powiedzial ze idzie afk i zmienil kanal. Przez chwile panowala glucha cisza az nagle ktos rzucil tekst "korsarzowi gratulujemy kamyxxa". Jednak lamus zawsze bedzie lamusem:D
Ciri the Witcher
22-02-2010, 22:45
Najbardziej podobal mi sie tekst zaslyszany na ventrilo z 2 miechy temu. Kamyxx lamus cos pierdolil, nikt go specjalnie nie sluchal po czym powiedzial ze idzie afk i zmienil kanal. Przez chwile panowala glucha cisza az nagle ktos rzucil tekst "korsarzowi gratulujemy kamyxxa". Jednak lamus zawsze bedzie lamusem:D
Hahahhaha :D dobre :D.
BTW. Jezeli naprawde wierzysz w to, ze przejmuje sie slowami osob, ktorych najprawdopodobniej nigdy nie zobacze na oczy, to zycze ci powodzenia w zyciu :).
atoboreinj.hatobzeb
24-02-2010, 00:26
A ja mam pytanie, co sie dzieje z nasza Lady - Ziarno? (to ta panienka z wodoglowiem ktora na czarno-bialych fotkach wyglada lepiej niz na kolorowych) :D
A co slychac u Lady na premii? widze lvl do przodu? znalazlas sobie juz nowa ofiare na sponsora?
Kupisz mi pacca to zrobie Ci loda;p
Ja pierdole chwila na tibia.pl i odrazu mi sie morda cieszy: D
dokladnie xD
btw zuter nikt ci nie kazal biec na ob bez supplies,a jak nie masz kasy to pozycz od tych ktorzy sępia,macie takich w ekipie w chooy
Jak bys byl z nami na vt to bys wiedzial dlaczego akurat teraz Siwuszki czy Alety nie ma za czesto. Ale mysle ze niedlugo beda znowu aktywni, zreszta Ci ktorych posadzasz o tchorzostwo w tej wojnie juz zrobili bardzo duzo. Teraz wiesz ze taka nolife Lady tez ma czasem wlasne ważniejsze sprawy.
omg ty najlepiej wiesz kto u nas sepi, kto co robi i jaki jest. Gz guild od ktorej nie musisz o nic sie prosic i jestej w niej bosem;° zapytaj urba moze wysle ci paczke z kyry po nastepnym update o.0
Znasz choc jednego rudego?
To ze kamyxx slynie z cietej riposty to juz wiemy:p A jednak przyjemniej slucha sie jego niz ciebie. Bez komentarza dla twojej inteligencji. Wystarczająco cie zycie bije:/
Na koniec specjalne pozdrowienia dla Lady Sterlajn. Niezla fota na nk. Ten kolor włosów hmmm super :* Moze zostane twoim sponsorem? Niestety nie moge przeniesc sie na premie:/ :*
ansekabanse
25-02-2010, 12:06
[QUOTE=atoboreinj.hatobzeb;2736174
Jak bys byl z nami na vt to bys wiedzial dlaczego akurat teraz Siwuszki czy Alety nie ma za czesto. Ale mysle ze niedlugo beda znowu aktywni, zreszta Ci ktorych posadzasz o tchorzostwo w tej wojnie juz zrobili bardzo duzo. Teraz wiesz ze taka nolife Lady tez ma czasem wlasne ważniejsze sprawy.
omg ty najlepiej wiesz kto u nas sepi, kto co robi i jaki jest. Gz guild od ktorej nie musisz o nic sie prosic i jestej w niej bosem;° zapytaj urba moze wysle ci paczke z kyry po nastepnym update o.0
[/QUOTE]
Tak sie sklada ze dobrze znam 3/4 waszej gildii.Pewnie cie to zdziwi,ale terazniejsze nephilims to stare wanted! :OOO I dobrze wiem ze jest u was w chuj takich osob, ktore ci nie pozycza nawet 10k bo "nie mam nic kasy stary sorry" a kitraja po 1kk lub wiecej.
Co do siwuszki czy alety,mam ciezko wyjebane w ich prywatne sprawy,mowie to co widze tak i wy to robicie,nieprawdaż?Pozatym sorry,ale jakoś ciezko jest uwierzyc ze taka siwuszka ma cokolwiek do zalatwiania w rl :/
Jak tam obrzucanie się piaskiem? Pozdro :]
spirit-of-bicho
06-03-2010, 00:30
co troszke role sie odwrócily ?
Kamyxx, lamusie po co wkleiłeś zdjęcie swojego ojca???
Hah Nuriel see that you do not understand a war rzeczy.Tu not randomly teamami different between the two, only one was a split among the greatest teams azurze among old friends and you right now, you are our greatest enemy and yes the most important thing for us is the teeth in serva.I wyjebac you wonder that, overall, you could fall into such a well-told antica pomysl.Mandarke done nothing good for us
Buy Runescape Gold (http://www.fzf.com/Runescape.gold)Tera Money (http://www.tera2buy.com/)Buy Maplestory Mesos (http://www.buymaplestory.com)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.