Pokaż pełną wersje : Magiczny relog
Mam pytanko.
Jak jestem jedną postacią np w thais a drugą w carlin to jak to zrobić aby wylogowac się 1 postacią i tą 2 zalogować się nie w carlin a w thais w miejscu gdzie wylogowalem się 1. (widziałem jak tak ludzie robią)???
A może tak po polsku.
Po czytaniu nr 29 zrozumiałem i mówie że to jest nielegalne.
Ale robił tak mój kolega napewno bez "czitów"
Jest to nielegalny teleport, nielegalny gdyż przy wykonywaniu owej czynności wykorzystywana jest słabość gry, można za to dostać banana.
Polega on na tym, iż gdy wylogowujesz się w miejscu gdzie nie ma nikogo, a potem wszystkie sqm naokoło ciebie są zajęte (również to na którym dałeś loga) to po ponownym zalogowaniu zostaniesz przekierowany do świątyni miasta w którym mieszkasz.
Po ostatnim update na światach npvp owa możliwość została zablokowana, gdyż postacie przechodzą przez siebie.
UP
ale on mowi o jakiims innym dziwnym zjawisku, ktore chyba mu sie przysnilo.
jak sie jest jedna postacia np w thais depo, a druga w venore dp, to nie mozna przelogowac sie postacia z venore tak, aby byc w thais w tym samym miejscu, w ktorym stala postac nr 1. oO nie realne. gdyby mozna bylo tak robic to 10 lvle biegaly by po poi.
Z jego zawiłej wypowiedzi można wywnioskować iż chodzi o tp. Możliwe, że jestem w błędzie, ale to sam twórca tematu oceni.
Erverse ma rację, autorowi chodzi o "magiczny magnez" między 2 postaciami, takie coś nie istnieje.
Ok, spalmy go więc na stosie za głoszenie herezji :]
hmm... zadaje pytanie i chcą mnie spalić :PPPP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.