Pokaż pełną wersje : Moje Wyposażenie
Adrian0808
10-02-2010, 14:26
Mam słabe eq jak na swój lvl...nie śmiejcie się, ale takie mi zupełnie wystarczało expić na guardach z zero waste..Opisze postac i eq :
Pall 46 lvl : belted cape (to co ma 10 defa i jest dla pally) ; crown helmet ; plate legs ; fur boots ; nawalam z rs'ów ; dragon shield ; platinum amulet
Kasa którą posiadam : 21 CC + nose ring na sell i lootbag z kazo to około =
25CC...co wymienić, bo raczej już ten czas. Czy wymienić wszystko? Bohy napewno na 100%...i czy wszystko naraz wymienić czy po trochu :)...piszcie i udzielajcie się.
balted cape wymien na paladin armor
kup tez bohy i vampirke/demonka
do tego mozesz kupic b legi i reszte zostawic na expa
TaJemniczy
10-02-2010, 16:02
Popieram kolegę /up\...
Gallanomen
10-02-2010, 17:11
Skoro mamy się udzielać to ja też popieram tego wyżej :p
Clockwerk
10-02-2010, 18:29
nic nie kupywac i dalej robić kasę na guardach na pacca
1. Kup pacc za zł/euro bo w gp bedziesz zbierał te 600k kupe czasu (albo i 800, roznie)
2. kup mmsa, palladyn armor, bohy. Reszte kase poexpisz
lubie3placki
13-02-2010, 08:40
kup mms,bohy,rh,pall armor,blue legs zbieraj na softy na 60polecam pacca ;p
pacerapid
07-03-2010, 14:05
Kup pall arm,zaon legs,rh,boh albo zaon boots,mms(może być demonka ;))i zbieraj na softy ^+^
Berafito
10-03-2010, 15:58
roznie ci mowili ale pewnie sami palkami nie grali.. wiec ja ci powiem, ze popierwsze to bohy i nic innego. Poki bohow nie kupisz to jak snajper bez celownika..
Potem palladin armor, blue legs, demon shield i zrob questa na crus helmet ;p
Mam słabe eq jak na swój lvl...nie śmiejcie się, ale takie mi zupełnie wystarczało expić na guardach z zero waste..Opisze postac i eq :
Pall 46 lvl : belted cape (to co ma 10 defa i jest dla pally) ; crown helmet ; plate legs ; fur boots ; nawalam z rs'ów ; dragon shield ; platinum amulet
Kasa którą posiadam : 21 CC + nose ring na sell i lootbag z kazo to około =
25CC...co wymienić, bo raczej już ten czas. Czy wymienić wszystko? Bohy napewno na 100%...i czy wszystko naraz wymienić czy po trochu :)...piszcie i udzielajcie się.
hahaaa belted cape aaaaale smieszne.
roznie ci mowili ale pewnie sami palkami nie grali.. wiec ja ci powiem, ze popierwsze to bohy i nic innego. Poki bohow nie kupisz to jak snajper bez celownika..
Potem palladin armor, blue legs, demon shield i zrob questa na crus helmet ;p
on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj on ma racje wyrzuc cale eq do wody kup tylko bohy a od mobow uciekaj
mnie tylko te fur boots dziwią
jak można palkiem w tym chodzić?;(
ja rozumiem knight...
Vasudanin
17-04-2010, 00:28
Więc tak, masz około 250k, jest ok. Kup tak:
1. Bohy - 40k~, zależy. Zostaje 210k~
2. Demonka - 40k~, zależy. Zostaje 170k~
3. Pall army - 40k~, zależy. Zostaje 130k~
4. Rh - 35k~, zależy. Zostaje 95k~
5. Blue legs - 20k~, zależy. Zostaje 75k~
Tak oto wygląda dobre eq dla palka, jak na twój level. Oczywiście, możesz eksperymentować. Wolnoć Tomku w swoim domku. ; )
MuLtI_^of^_HeLL
17-04-2010, 08:09
Więc tak, masz około 250k, jest ok. Kup tak:
1. Bohy - 40k~, zależy. Zostaje 210k~
2. Demonka - 40k~, zależy. Zostaje 170k~
3. Pall army - 40k~, zależy. Zostaje 130k~
4. Rh - 35k~, zależy. Zostaje 95k~
5. Blue legs - 20k~, zależy. Zostaje 75k~
Tak oto wygląda dobre eq dla palka, jak na twój level. Oczywiście, możesz eksperymentować. Wolnoć Tomku w swoim domku. ; )
Nie wiem na jakim ty serwerze grasz ale na moim
Bohy chodzą po 33k max
Demonke spokojnie za 26k można kupić
Pall Arm 20k
Rh 30k
Blue Legs 16k
Ja ci proponuje MMS BOHU PALL ARMOR BLUE LEGS Nie wiem po ile uciebie chodzą te itemy ale za tą kase co ty masz u siebie na servie bym kupil DH za 70k :)
rasiak16
17-04-2010, 09:12
Tutaj wszyscy mają chociaż jakiś % racji, ale najważniejsze dla cb to palladin armor, bohy i blue legi. No i też proponuje wymienić crowna na rh albo pójść na crusader helmet quest przynajmniej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.