Pokaż pełną wersje : Zamówienie ;)
Jako, że na forum jest zarejestrowane kilkanaście tysięcy, to myslę, że znajdzie się tu kilku lepszych grafików odemnie. W związku z tym chciałem ogłosić konkurs na layout dla forum oraz strony. Ale nie dla tibia.pl, tylko dla k20.pl (która chwilowo jest pod adresem http://k20.nan.pl ). Trza zrobić komplet klimatycznych, RPGowych grafik dla forum, a dobrze by też było zrobić lay dla strony. Ogólny schemat strony i forum widać już, więc mniejwięcej wiecie, jak to ma wyglądać, a w razie czego pytajcie.
Hmm, ponieważ lubię ogólie gry w systemie K20 a także grę "K20", więc coś kobombinuję... Tylko mam pytanie, czy dwawać rysunki, a jeśli tak to jakie??
Najlepiej skontaktuj się ze mną na gadu-gadu: 2839234.
Ooo, lubisz system K20? A możesz mi cokolwiek o nim opowiedzieć?
Bo ja w prawdzie znam mechanikę D20, ale system to to nie jest, system do np. D&D, StarWars D20, Anime D20, The Action System i pare innych, ale... ;)
Po za tym strona ma się zajmować grami RPG wszelkiego rodzaji, czyli równierz Wampirem, CyberPunkiem, Neuroshimą, Monastyrem, Earthdawnem i każdym innym systemem RPG.
A tak a propo's obrazka w twoim podpisie. Przecież napisałem, że "Trza zrobić komplet klimatycznych, RPGowych grafik" więc skąd pytanie o rysunki?
A GG - no cóż, nie używam.
Właśnie:P Dawno nie grałem w 20-stkę. A interesuję się: D&D, Neuroshima, L5k(legenda 5 kręgów), Czasem Warhammerem. Jeśli była by możliwość, byłbym chętny moderowac właśnie działa Legendy i D&D. Mogę też załatwić kilku kolegów, w sumie interesujemy się chyba wszystkim...(Wszystkimi RPGami). A co do kontatku, to nie wiem. Masz może Skype?? A jeśli nie to proponował bym wymianę PW albo emaile.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.