zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Catrishia Thread

Catrishia
10-01-2005, 13:09
Witam. W tym temacie będe umieszczał wszystkie screeny jakie udało mi się zrobić podczas grania Catrishią. Nowe screeny będe umieszczał w kolejnych postach w tym temacie, więc jeśli będziesz chciał obejrzeć wszystkie musisz oglądać każdą strone w tym temacie pokolei. Miłego oglądania.

ZACZYNAM OD STARSZYCH SCREENÓW:

Oto po wielkich trudach wyszedłem z rooka (zaczołem grać tydzień po powstaniu Galany):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Advance/Level8.jpg

Tutaj mój pierwszy milion expa:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/1mlnexp.jpg

Awans na level 50:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Advance/Level50.jpg

Jeszcze z członkami FA idziemy na Cruz Helmet Questa:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Quest/gs.jpg

I oto loot:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Quest/loot.jpg

Mniejwięcej taką miałem sytuacje na levelu 50:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/kasiorka.jpg

A oto mój były domek (same śmieci), obecnie nie posiadam domku, po banie:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/domek.jpg

Później nastały złe czasy, dostałem bana na account i postanowiłem zrobić sobie przerwe od tibi na jakiś czas:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/banished04.jpg

Jednak po miesiący przerwy i całkowitego odpuszczenia tibia zaczeło mi się nudzić i odbanowałem swoje konto, no i teraz czas na nowsze screeny (czyt. po banie).

NOWSZE SSY:

Po powrocie do gry dobiłem pare skilli a potem dołączyłem się do Corentiros i poszedłem na wojne. Oto screen z lootem za wygraną wojne:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/war_loot.jpg
G-legi są u nas warte jakieś 500k.

Te 3 ssy zrobiłem dzisiaj, 2 best hity (chyba) i 1 advance:

Oto best hit ze skull staffa:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Nice%20Hits/ss_on_cyc.jpg

Oto best hit z war hammera:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Nice%20Hits/wh_on_cyc.jpg

Oto awans na level 53, uzyskany przed chwilą:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Advance/Level53.jpg

A oto stan mojej postaci na dzień dzisiejszy (10.01.2005r.):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Other/stats.jpg

Narazie to wszystkie screeny, już niedługo kolejne. Prosze o komentowanie =)

EDIT:
Dodałem nowe zdjęcia, tym razem z rl =) Można je zobaczyć na 6 i 7 stronie w tym temacie. Aktualnie mam problemy z operatorem i net słabo mi działa, mam duże lagi i kicki, będe tak miał do końca tygodnia więc narazie 0 nowych screenów z advanców, huntów itp... trenuje tylko skile teraz...

Samurai Jack
10-01-2005, 13:17
Superek i plz więcej powiedz jaki to qest z c-helmetem? :]

Lexender
10-01-2005, 13:28
spox ss
wiecej

MANHIR
10-01-2005, 13:37
Nie no wyyypas.... moglbys zamiescic pare ss'ow z jakis niezlych questow
( o ile takowe Ci zostaly :P) lub z jakiegos duzego hunta~~... A poza tym dla mnie bomba :)

Catrishia
10-01-2005, 13:40
Superek i plz więcej powiedz jaki to qest z c-helmetem? :]

<cut>nie podajemy takich informacji</cut>

Nie no wyyypas.... moglbys zamiescic pare ss'ow z jakis niezlych questow
( o ile takowe Ci zostaly ) lub z jakiegos duzego hunta~~... A poza tym dla mnie bomba.

No właśnie ssów z huntów nie mam, poprostu nie zrobiłem, ale to się nadrobi i niedługo wrzuce nowe ssy.
Byłem na przykład na hero huncie. Jakieś 4h i wyniosłem: c-legi, 2xc-arm, c-shield, c-helmet i war hammer. Ale ssy się nie zachowały. A co do questów to nigdy mi się nie chciało na nie chodzić ale na jakiś tam byłem, musze poszukac tych ssów.

Jacob
10-01-2005, 15:17
Musimy se walnąc jakiegoś fajnego ssa jak razem idziemy na jakiegos hunta lub qesta :D
oddawaj mi 20k i c legi !! :P

Dark Iceman
10-01-2005, 15:27
masz troche lipne skille :/

B.F.K
10-01-2005, 15:56
no ladne ss'y ;] ale zgadzam sie z Dark Iceman... masz troche dupne skile jak na lvl ;/

Catrishia
10-01-2005, 16:06
no ladne ss'y ;] ale zgadzam sie z Dark Iceman... masz troche dupne skile jak na lvl ;/

Ludzie czy was po*****?? xD Przeciez 80/80 to nie sa zle skille jak na lvl 53, a juz tym bardziej na stosunkowo nmlody swiat, gdzie najlepszy ziomek w skilach ma tylko o 2 skille wiecej odemnie... Co wy byscie chcieli 90/90 na lvl 50???

Master Of Devastation
10-01-2005, 16:33
Nice ss'y ,też gram na galanie ,uncle crusher (gdy mam bana na isarze:P)

Master Of Devastation
10-01-2005, 16:34
Ludzie czy was po*****?? xD Przeciez 80/80 to nie sa zle skille jak na lvl 53, a juz tym bardziej na stosunkowo nmlody swiat, gdzie najlepszy ziomek w skilach ma tylko o 2 skille wiecej odemnie... Co wy byscie chcieli 90/90 na lvl 50???

nie przejmuj się nOObami ,oni sami pewnie mają po 30 + skille na 20 lvlach........ -.-' btw.skille masz wy***ane ,100 lvl na galanie ma 82 axe...

Catrishia
10-01-2005, 17:09
nie przejmuj się nOObami ,oni sami pewnie mają po 30 + skille na 20 lvlach........ -.-' btw.skille masz wy***ane ,100 lvl na galanie ma 82 axe...

chociaż jeden normalny człowiek to zauważył =)

Master Of Devastation
10-01-2005, 17:14
chociaż jeden normalny człowiek to zauważył =)

Thank You...;* :P

Charone Bladestorm
10-01-2005, 17:38
Heh, przeciętna postać, poniżej średniej. Skille takie sobie, choć nie są najgorsze, eq szkoda słów, heh, nie będę więcej mówić, bo szkoda słów.

<zarcik> ;p

Xulorin
10-01-2005, 19:26
Ja tutaj nie ktorych nie kumam, nie podobaja wam sie skille Cat~ to podajcie chociaz swoje -.- jak juz narzekacie. Waszym zdanie ona powinna miec 90/90? 0o aha to rozumiem ze na 100lvl tak kolo 150/150 bo inaczej jest ciota -.- LOL

Btw. Cat~ dobre ss'y :P

Galana rox xD

Catrishia
10-01-2005, 19:42
Heh, przeciętna postać, poniżej średniej. Skille takie sobie, choć nie są najgorsze, eq szkoda słów, heh, nie będę więcej mówić, bo szkoda słów.

<zarcik> ;p

Ty tam wiesz Sajmon nie udzielaj się i widze, że sciągnołeś ze mnie i swój temacik też tutaj umieściłeś.

BTW, Twój magiczny sux xD

Wufei
10-01-2005, 20:10
skile są kosmiczne ! !! mlody serv a wiec git :> ja sux mam (galana) 57/44 (pall) ... wiem sux :O:O:O co od ssów troche malo jakos tak nudne? ale co tam i tak fajne :P

Dark Iceman
10-01-2005, 20:14

no raczej nie powiedział bym ze noob i slabe skille mam 32 lvl i skille 82/62 palkiem i 15 magic i nie mów za szybko a tak apropo to moi znajomi z klasy i nie tylko majom na 53 lvl skille 83/83+ X( X(

Asenion
10-01-2005, 20:15
Weź daj jakieś nowe ss'y bo te były zarąbiste i nie czepiać się skille nOOby !!

Dark Iceman
10-01-2005, 20:19
Weź daj jakieś nowe ss'y bo te były zarąbiste i nie czepiać się skille nOOby !!

nie mów że n00by bo chyba nie wiesz co to n00b już mówiłem mam 32 lvl i skille 82/62 i 15 magic X(

Catrishia
10-01-2005, 20:30
no raczej nie powiedział bym ze noob i slabe skille mam 32 lvl i skille 82/62 palkiem i 15 magic i nie mów za szybko a tak apropo to moi znajomi z klasy i nie tylko majom na 53 lvl skille 83/83+ X( X(

Wiec nie mow, ze ja mam slabe skile, bo po pierwsze palkiem dystans wpada 2 razy szybciej niz mi np. club wiec twoje skile do moich nic nie maja. A jesli mowisz o swoich kumplach to nie ma duzej roznicy miedzy 80 a 83 jesli maja ten sam lvl co ja a ty odrazu twierdzisz, ze oni maja dobre skile a ja dodupy... 80/80 jak na tak mlody swiat to dobre skile, zauwaz ze jestem 2 na liscie w club fighting i 4 na liscie w shieldingu...

Nerevareen
10-01-2005, 20:44
GRATZ::cup:
-Gratz skili bo w top 5 serva[kiedyś...dawno temu...na 1 dzień byłem na Galanie [81\81]1szy :( kiedyś...]
-Gratz lvla
-Gratz eq bo na prawdę dobre [choć myślałem że masz deczko lepsze ;) ]
-Gratz spoX SSków
PLX:
-DL hunt
-Hero hunt
-screeny z OF :D
-MORE! MORE!

I obyś kosił w PG jak do pamiętnego czasu przed banem!
[Edit] :p

Catrishia
10-01-2005, 21:00
GRATZ::cup:
-Gratz skili bo w top 5 serva[kiedyś...dawno temu...na 1 dzień byłem na Galanie [81\81]1szy :( kiedyś...]
-Gratz lvla
-Gratz eq bo na prawdę dobre [choć myślałem że masz deczko lepsze ;) ]
-Gratz spoX SSków
PLX:
-DL hunt
-Hero hunt
-screeny z OF :D
-MORE! MORE!

I obyś kosił w PG jak do pamiętnego czasu przed banem!
[Edit] :p

Dzięki wielkie. Już niedlugo necro hunt (by uzupełnić eq w boszki) oraz dl hunt (po dsm i rh) =). Ale to dopiero jak dobije lvl 60 ^^ bo teraz to mój główny cel. A screenów z OF musze poszukać =D

I przedewszystki to fakt, że przed banikiem ostro PGowałem =P Potem mi się troche odechciało, ale znowu powracam, nabiłem 80/80 i teraz jade z lvl =) W niedziele zaczołem i już z lvl 51 na 53 wskoczyłem.

Cyr Szeryf
10-01-2005, 21:08
ale ja bym chcial miec takie skilleeee.jakos nie umie se tego wyobrazic :p

Dark Iceman
10-01-2005, 21:48
o knighcie wiem jak wpadajom czensto skille ponieważ miałem knighta na 38 lvl i skillach 78.77 ale sprzedalem bo ja nie gram na stałe tylko zarabiam na tym i wiem jak sie robi skille knightem a tak wlasciwie co ma tabela do twoich skilli ?? jak by najlepszy koles na galanie mial skille 60 to ty tesh musial bys miec skille podobne czy lepsze ??
X(

Dark Iceman
10-01-2005, 21:50
umiem też powiedziec komus cos prosto w oczy a nie jak niekturzy jak jest cos h***** to muwie fajne rub dalej tylko to sie nazywa ocena obiektywna

Black Rider
10-01-2005, 22:21
Ale wypas 8o. Rób więcej ss'ów :).

Nerevareen
10-01-2005, 23:19
@Dark Iceman
Stary z której choinki ty się urwałeś?? Cat miała 79\79 jeszcze przed początkiem grudnia czyli po 2 miechach Galany, fakt loodzie zwolnili z treningiem i przez miesiąc best skile wskoczyły o 2 punkty ale i tak ludzie chodzą na demony spokojnie i masowo na DLe, bez zbędnych wykładów MA ZAJEFAJNE skile w które włożył sporo pracy [coś o ty TEŻ wiem]
:baby: Dark Iceman :baby:
X( X( X( X( X( no coment....

Catrishia
11-01-2005, 07:09
o knighcie wiem jak wpadajom czensto skille ponieważ miałem knighta na 38 lvl i skillach 78.77 ale sprzedalem bo ja nie gram na stałe tylko zarabiam na tym i wiem jak sie robi skille knightem a tak wlasciwie co ma tabela do twoich skilli ?? jak by najlepszy koles na galanie mial skille 60 to ty tesh musial bys miec skille podobne czy lepsze ??
X(

To powiedz mi człowieku jakie powinienem mieć skile na lvl 50??? 90/90 no powiedz!!! A co jak na lvl 50 powinienem miec 90/90 to co z lvl 100??? Wedlug ciebie wychodzi ze kazdy kto ma wiekszy lvl ma ***owe skile, tak??? Bo ty przeciez miales 78/77 na lvl 38 bo duzo trenowales i malo expiles, to inni juz maja ***owe nie??? Zastanow sie co ty mowisz...

/\/\ienki
11-01-2005, 07:31
@topic
veri najs, gz wszystkiego ;]

i ****a poczytaliscie jakis poradniak dla knighta z tabelka na ktorym lvl jakie skile i myslicie ze jak na 20 skil 50 to na 40 100+? -.-
graliscie kiedys jakims wyzszym lvl knightem bo watpie
poza tym mi np. szkoda czasu na trening wole expic bo skille i tak mi leca...
mam 87lvl 84/81 i dobrze mi z tym, wyrabuje z lancy 230+ wiec...

B0|_tO|-|O|_iK
11-01-2005, 07:41
nie no ludzie wy jestescie za***isci czego sie czepiacie skili 80/80? wedlug mnie sa dobre jak na lvl i jezeli kiedykolwiek nabijesz 100lvl (a mysle ze nabijesz ;d) to bez trejna podskoczy ci do co najmniej 88/84-85 wiec dajcie se na luz bo czytajac wasze podpisy macie 20lvle i nie wiece wiecej niz ulzyszycie pod depo -.- stfu all

Xulorin
11-01-2005, 08:25
@Dark Iceman
Dziecko drogie :P widze ze masz 14lat to naprawde dobry wiek i duzo umiesz i rozumiesz :P "dziecko". Skille nabic pallem to nic trudnego i nawet znakomitych skillow to ty nie masz wiec sie chwal. Nabic skille kazdy glupi potrafi. Expic, Pgowac to nie kazdy :P

@Cat~
Ty sie nie przejmuj nimi jestes w czolowce ze skillami, do tego 14latek chce cie podliczac -.-

Lolek brat Bolka
11-01-2005, 09:08
Spox.. ssy fajne, eq szpox, niezla kasa w dp, skille " dobre ", 194 z Wh to troche malo jak na 50 lvl ( i to best hit -.- ) ja na 26 lvlu mam z Gsa najlepszy 154 no i ten ss niby po wojnie... z 250k, g-legsy itp... to jesli to jest twoje, to czemu nie byles w srodku domku?? Cos krecisz:P

Dark Iceman
11-01-2005, 09:39
nie no ludzie wy jestescie za***isci czego sie czepiacie skili 80/80? wedlug mnie sa dobre jak na lvl i jezeli kiedykolwiek nabijesz 100lvl (a mysle ze nabijesz ;d) to bez trejna podskoczy ci do co najmniej 88/84-85 wiec dajcie se na luz bo czytajac wasze podpisy macie 20lvle i nie wiece wiecej niz ulzyszycie pod depo -.- stfu all

Weź koleś nie gadaj glupot że mam 20 lvl X( . Wedlug mnie ma lipne skille i koniec nikt mnie nie przekona i z tego co ty gasz wynika że może ty masz ten 20 lvl ale co to tego wzrostu skilli sie zgadzam ze mu tak podskoczom

Homer
11-01-2005, 09:56
omg ... iceman ! czy ty zle widzisz ?? boltoholik ma wyraznie napisane w podpisie ze ma 70 lvl -.- ...

I nie pier*** mi tu ze Catrishia ma slabe skille bo sa za***iste ..... szczegolnie jak na nowy swiat ....

ehh szkoda ze nie mam adminki .. bany by sie posypaly .... :evul:

Sillent Assasin
11-01-2005, 10:58
Ten temat przypomina mi ten z wrzesnie gdy Paladinka wykonal Ainhilatora (czy jak to sie tam pisze). Chcial zaprezentowac swoj wyczyn a noobki z forum zaczeli z zazdrosci sie do niego o byle co dopiep****. W tym temacie Dark Iceman jest takim noobkiem. 80/80 na 53lvl to niezly (nawet bardzo niezly) wyczyn. Poprostu jestes zazdrosnikiem.

A co do ss to very nice. Ostatnio tez zaczolem pogrywac na Galanie ale ze wzgledu na mala ilosc czasu mam tylko 9 lvl. Glownie przez szkole mam taki maly lvl. Ale ida ferie i moze cos sie wybije przez te 2 tyg. :)

Master Of Devastation
11-01-2005, 11:04

Jesteś ****a nOOb ,napewno nie masz takiej postaci bo tak się nią szczycisz że szok, a twoi koledzy pewnie powiedzmy mają te skille po "90" na 50 lvlach ,ale zauważ że ona gra na stosunkowo nowym świecie który ma ze 3 miechy i skile jak na ten czas ma super koleś na 100 lvlu na galanie ma 82 axe , a eQ też ma dobre bo na galana wcale tania nie jest , ja mam palla na galanie 16 lvl i zamierzam grać tym charem długo więc myśle też o konkretnym lvlu i będę biegał do 70 lvla w plate secie bo i tak potem mam banshee Quest itp.itd . więc eQ z tego będzie ...

Dark Iceman
11-01-2005, 12:42
Tak pozatym czemu mówicie że ja noob jak noob to ktos kto nie umie grac w tibie ja gram od 1.5 roku moje osiongniencia 57 palek 85.60 16 magic hacknienty :( bylo kilka knightów ale wszystkie okolo 35-40 lvl i skille 75-78/75-78 druid 32 lvl 43 magic i jeszcze ten palek którym teraz gram

Nocny
11-01-2005, 12:50
Ja nie wiem co wy się uczepliście tej postaci dla mnie jest za***i.. i fotki też są naprawde fajne :]

Dark Iceman
11-01-2005, 12:55
Według was jestem jednom czarnom owcom co nie moge powiedziec co mysle o tej postaci tylko mam muwic ze fajana chodz wcale tak nie mysle babcia mi zawsze muwila zemym muwil to co mysle X(

Catrishia
11-01-2005, 14:11
Według was jestem jednom czarnom owcom co nie moge powiedziec co mysle o tej postaci tylko mam muwic ze fajana chodz wcale tak nie mysle babcia mi zawsze muwila zemym muwil to co mysle X(

Mozesz mowic se co chcesz, Polska to wolny kraj... tylko nie mow z wielkim oburzeniem, ze mam tragiczne skile, bo skile knightem naprawde dlugo wpadaja i trza sie troche nameczyc, ale z drugiej strony ludzie czesto na afk wbijaja dobre skile, a ja praktycznie nie afk (chyba ze 5 min w kuchni bylem), wiec mimo wszystko te skile nie sa jak to raczyles ujac "troszke do dupy" tylko poprostu sa przyzwoite. A jeszcze mi nie odpowiedziales na ptanie ktore juz zadalem 2 razy w tym temacie: Skoro ja mam lipne skile to jakie powinien miec knight na lvl 50? 90/90? A moze wyzsze? Prosze zebys tylko odpowiedzial na to pytanie i dal juz spokuj co do moich skili, o to samo prosze reszte uzytkownikow, skonczcie juz "sprzeczke na temat moich skilli" z Dark Iceman'em i komentujcie, moja postac, moje screeny, a nie jego wypowiedz.

Z gory dziekuje, Catrishia.

@Lolek brat Bolka
To nie moje rzeczy i tam lezy okolo (w tym momecia, na ssie moze bylo mniej) 600-700k i golden legi (jakies 500k warte na galanie) i nie naleza tylko domnie, wygralismy wojne i to pieniadze zarobione od ludz ktorzy postanowili opuscic wojne i grac w spokoju dalej na galanie...

@Xulorin
Nie przejmuje sie ^^ ja tylko chcialbym dowiedziec sie wkoncu jakie wedlug niego sa dobre skille jak na lvl 50 i wkoncu zakonczyc ta sprzeczke. Bardziej oczekuje komentarzy screenow...

@/\/\ienki
Raczej nie naczytal sie poradnikow tylko poprostu sadzi ze jak on mial na lvl 38 skile 78/75 to moje juz na lvl 50 sa slabe... niektorzy maja ciezki charakter i jak sobie cos wmoia do glowy to nikt im nie wytlumaczy, zwlaszcza tacy mlodzi ludzie jak on =) A co do skili to ja wlasnie wbilem sobie 80/80 i teraz bede duzo expowal, a trening skili odpuszczam sobie na dluzszy czas ^^

B0|_tO|-|O|_iK
11-01-2005, 14:14
mohahahaa wiesz co dark icemann ten twoj 35lvl knightem moge zrobic w 2tyg (w samej przerwie swiatecznej nabilem 2mln expa) wiec te twoje skile sa naprawde zalosne i to ze masz kilka postaci na 35lvlu to znaczy tylko to, ze nie umiesz grac i 50lvl to twoj max i btw mam 70lvl nabilem go w 4miechy (i tak uwazam, ze to slabo) mam 88dista i nie mow, ze jestem noob -.- szkoda tracic czasu na trejn, poniewaz skile skacza przy expie i lepiej nabic te 20%dista lub meele skill robiąc 200k expa niz siedziec 4h i nic nie robic -.-'
poza tym masz chyba 10lat bo w co drugim zdaniu robisz orty wracaj do zerówki i naucz sie pisać

EDIT:dobra cartishia dosyc tych pierdól masz fajne skile sam na 48lvlu moim 1najtem mialem 74/72 wiec n/c (noob bylem :P) i tez ladnie lvlvujesz, chociaz gdyby nie ta przerwa bylby pewnie wyzszy lvl, bierz sie do roboty i rob 100!!!!! ;D (btw nie skiluj juz wiecej, takie starczą:))

Dark Iceman
11-01-2005, 14:31
tak więc odpowiadam ci na pytanie wedlug mnie knight na 50 lvl powinien miec skille około 83-85/83-85

Master Of Devastation
11-01-2005, 15:55
tak więc odpowiadam ci na pytanie wedlug mnie knight na 50 lvl powinien miec skille około 83-85/83-85

Wileka różnica 80/80 czy 83/83 boże po prostu alebo nabijasz sobie liczbe postów z nudów alo nie masz co robić i się czepiasz byle czego... X(

Master Of Devastation
11-01-2005, 16:05
Tak pozatym czemu mówicie że ja noob jak noob to ktos kto nie umie grac w tibie ja gram od 1.5 roku moje osiongniencia 57 palek 85.60 16 magic hacknienty :( bylo kilka knightów ale wszystkie okolo 35-40 lvl i skille 75-78/75-78 druid 32 lvl 43 magic i jeszcze ten palek którym teraz gram

O tak 100 knightów na 40 lvlach 15 pallków na 120 lvlach i jeszcze jesteś gm'em tylko nei chcesz się ujawniać ,wszyscy ci wierzymy i klękamy przed tobą mistrzu...............................

Fajaka Pokoju
11-01-2005, 16:30
no no nic gratz i wogule gralem na galanie. znam jednego kolesia z ss ktory byl z toba na cruzader helmie :) jeszcze raz gratz questow lvl i skilli ;] ja mialem na galanie tylko 64/62 ;/ na 21 lvl

Bierkoff
11-01-2005, 16:33
Dark~ nie chciałbym Cię urazić, ale zamiast grać w Tibię weź sie za naukę ortografii -.-

BTW
W moim odczuciu takie skille na taki lvl wystarczą w zupełności. :)

Fajaka Pokoju
11-01-2005, 16:34
Dark Iceman ty ****a chyba niewiesz co to jest skillowanie siedzi sie na jednym skillu po 10 godzin nieraz do 20 a ty ludzi uczysz grac w tibie omfg....... powiedz jakie masz lvl nicki to se pogadamy.......

Master Of Devastation
11-01-2005, 18:41
Dark Iceman ty ****a chyba niewiesz co to jest skillowanie siedzi sie na jednym skillu po 10 godzin nieraz do 20 a ty ludzi uczysz grac w tibie omfg....... powiedz jakie masz lvl nicki to se pogadamy.......

Ej stary nie widziałeś jego posta wcześniejszego??on ma przecież 4 knightów 40 lvl + ,druida 26 i palla 32 <hahahahahhaha>polew z kolesia:P

Catrishia
11-01-2005, 21:16
Panowie, zakończmy kłutnie z Dark Iceman'em o skille i zajmijmy sie moimi screenami, eq, postacia, czy czym tam chcecie, tylko skonczcie ta sprzeczka =)

Dark Iceman
11-01-2005, 21:35
Ssy som w sumie spoko dawaj wiencej jakis questów ale nie jak wykonujesz tylko looty ;)

Master Of Devastation
11-01-2005, 22:09
Ssy som w sumie spoko dawaj wiencej jakis questów ale nie jak wykonujesz tylko looty ;)

Powiem to samo co Bierkoff ,weź stary idź do szkoły a nie się tiba zajmujesz....nie pisze się som tylko są ....o i widze że nagla zdanie zmieniłeś co do naszej kolezanki z galany??:>

Xulorin
11-01-2005, 22:14
SS'y nice ^^ ale zgodze sie z przed mowca teraz daj ss'y z questow i huntow :]

Xulo ownz you! xD

Dark Iceman
11-01-2005, 22:17
Dobra zkończcie już gadanie o mojej ortografi ;) jestem i tak dyzlektykiem

Catrishia
12-01-2005, 07:48
SS'y nice ^^ ale zgodze sie z przed mowca teraz daj ss'y z questow i huntow :]

Xulo ownz you! xD

To już niedługo tylko najpierw wbije level 60, PG! =)

Nocny koszmar of danubia
12-01-2005, 09:00
Moim Zdanie Catrishia ma Dobre skille a nawet za***iste.Ja swoim knightem mam skille na 43 lvl 76/74 .I staram się do 50 lvl zrbić 80/80.I moim zdanie takie skille 80/80 wystraczaja spokojnie do około 55 lvl a potem na 60 lvl powinny był blsiko 85/85 i koniec traina i expienie do jakiegoś za***istego Hight lvl i już.NA H** się czepiacie skille.Skille dla knighta rosną bardzo wolno nie tak jak dla palladyna od 64 do 65 dysata trzeba czekać około 3-4 godzni a u knighta z 8 godzin.
-------------------------
MASZ spoko skille i już. A eQ to widać że ma kase to se kupi:) DAWAJ więcej zdjęć :>>>>>>>>>>>>>>>>.

Castillian
12-01-2005, 16:55
heh ... nie lubie was tam na galanie tak jak kiedys ... ale i tak spoko sski ja teraz sobie gram z heihachim na arcani i jakos leci.. ale dalej nie moge pojac jak wy tam lizecie dupe corent i jak do tego doszlo ze tam doszliscie jak pamietam ze mowiliscie "HEIHACHI TO ****A , SUGUSIT TO *** etc." dobra nvm.. na arcani polacy ownz ;d zapraszam jak cos moj nick Lindlay

Catrishia
12-01-2005, 18:52
heh ... nie lubie was tam na galanie tak jak kiedys ... ale i tak spoko sski ja teraz sobie gram z heihachim na arcani i jakos leci.. ale dalej nie moge pojac jak wy tam lizecie dupe corent i jak do tego doszlo ze tam doszliscie jak pamietam ze mowiliscie "HEIHACHI TO ****A , SUGUSIT TO *** etc." dobra nvm.. na arcani polacy ownz ;d zapraszam jak cos moj nick Lindlay

Ja tam nigdy nie miałem nic do Core osobiście bo żyłem z nimi w zgodzie i nigdy mi nie uprzykrzyli życia na Galanie, dupy nie liże, tak wyszło po wojnie, że w Core~ jestem =) A no i powodzenia na Arcani, zeby nie to ze niechce mi sie grac od poczatku znowu to pewnie bym tam poszedł do was x)

Catrishia
16-01-2005, 19:18
No to czas na nowe zdjęcia, ale z innej beczki... bo oto pare moich fotek z rl =) Wczoraj (15.01.2005r.) wyprawiałem swoje osiemnaste urodziny i pare fotek mi kumpel przesłał, niestety robiliśmy zdjęcia komórką bo kliszy nie zdążyłem kupić =P No to zaczynamy:

Oto ja w rl:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/catrishia_i_in_rl.jpg

Na zdjęciu ja i moi znajomi, ziomek obok mnie to Jedi Vader (lunara) i nasze koleżanki =):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/i_and_my_friends.jpg

Charone Bladestorm (titania), ma gdzieś tutaj swój temat ze screenami:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/charone_bladestorm.jpg

Nasz stolik z piciem i jedzieniem =P:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/table.jpg

Kolejne zdjęcie z libacji -.-:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/party.jpg

A oto para wieczoru =P Od lewej: Asterix (lunara) oraz Boltina (galana):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/My%2018th%20birthdays/AsterixBoltina.jpg

No to narazie tyle, już niedługo kolejne fotki.

Master Of Devastation
16-01-2005, 19:21
Hahaha dobre:D , wszystkiego naj ,wyższego lvla w tibii i skilli po 120+ xD ,dawaj więcej ss'ów z gry bo są naprawde spox w twoim wykonaniu:]

Master Of Devastation
16-01-2005, 19:23
w temacie Takie sobie cóś...:P są moje ss'y jak chcesz to looknij,comment plx;]

Catrishia
16-01-2005, 21:29
Te foto z mojej osiemnastki (6 strona w moim temacie) tak mnie zainspirowały, że porałem od kumpli inne zdjęcia z rl i właśnie chce wam je pokazać =P:

Nasza ekipa tibijska z Włocławka (tylko część). Leżą od lewej: Oxxion, Maax, Asterix. Kucają od lewej: ja (Catrishia), Jedi Vodoo. Stoi oparty o mnie: Jedi Vader:
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Real/squad.jpg

Od lewej: Asterix, Ja (Catrishia), Maax, Gałka (nie gra w tibie):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Real/vodka.jpg

Stoją od lewej: Asterix, Ja (Catrishia), Maax, Jedi Vader. Kuca: Gałka (nie gra w tibie):
http://img.photobucket.com/albums/v623/Catrishia/Real/stongmens.jpg

To ja na jednej z imprez robionych u kumpla na działce (ostro byłem narąbany =P):
http://img.photobucket.com/albums/v493/spiegol/Dzialeczka/hmmm_faza.jpg

Skoro tak umieściłem zdjęcia części naszej ekipy to przydało by się wypisać kto u nas gra w tibie:
Lord Bobeg - lvl 75 - Lunara
Asterix - lvl 73 - Lunara
Boltina - lvl 72 - Galana
Charone Bladestorm - lvl 70 - Titania
Cird - lvl 69 - Lunara
Boltan - lvl 65 - Galana
Catrishia - lvl 56 - Galana
Lord Cata - lvl 47 - Lunara
Sir Delete - lvl 46 - Lunara
Jedi Vader - lvl 46 - Lunara
Sir Whisper - lvl 44 - Lunara
Xarum - lvl 43 - Lunara
Pall Xofix - lvl 43 - Lunara
Bugs Bunnyy - lvl 40 - Lunara
Radocha - lvl 40 - Titania
Nedum - lvl 36 - Lunara
Juriell - lvl 35 - Lunara
Jedi Vodoo - lvl 33 - Lunara
Maax - lvl 33 - Lunara
Lord Piles - lvl 33 - Lunara

No i to chyba wszyscy z lvl 30+ z Włocławka, jak ktoś mi się przypomni to edytuje tego posta i dopisze.

Jacob
16-01-2005, 21:35
Boltina jest fajna . Kocham ją.
I na zdjeciu jest przystojny:D

ona BEST POLKA NA GALANIE :D

Krzywy
16-01-2005, 22:58
Wszystkiego Najlepszego :D

Ale wracajac do tematu to ssy fajne, tylko szkoda ze w wiekszosci advanced, mógłbyś umieścić ssy z huntów byłoby o wiele ciekawiej. Postać też fajna 53 lvl i takie skille to naprawde dużo pracy gz za top 5 to naprawde wielkie osiagniecie :D

@ co do skilli
to wg mnie on ma za***iste skille wiele wyzszych lvl ma nizsze skile. Nie gram knightem wiec za bardzo o skilach sie wypowiedziec nie moge, ale na pewno spedziles wiele czasu na trenowaniu i jezeli to ze nie afkowales jest prawda to naprawde wielki wyczyn. Uwazam ze skille to indywidualna sprawa jeden moze miec skile 70/70 na 40 lvl a drugi 80/80 na 30 lvl i obu sie moze grac dobrze. W sumie to na takich skilach i lvl to ciezko powalczyc na behemotach czy demonach, ale spokojnie moze isc na pozostale potwory w tibii (oprocz tajemniczych faraonow oczywiscie :D). A do tego kolesia co wg niego Cat. ma "dupne skille" to niech on sprobuje zrobic taki sam lvl chociaz a nie chwali sie skilami. Wg mnie skile i lvl to nie wszystko w koncu tibia to gra komputerowa, która jest rozrywka, wiec chodzi o to zeby sie dobrze bawic.

@Catrishia
Zarzuc ssy z huntow i naprawde bedzie wypasny temat :D

Tyle xD

hubert
16-01-2005, 23:32
Te SSY są za***..... full wypas a szczegolnie nagroda za wojne :D
A co do skilli to ja nie wiem co oni od nich chca.... GRATz

Dray'Hubertos
Galana

Catrishia
17-01-2005, 14:16
!!UWAGA!! Screeny z gry znajdują się w tym temacie na pierwszej stronie, a moje zdjęcia z rl na 6tej i 7mej stronie. Zachęcam do oglądania i przedewszystkim do komentowania, bo dużo ludzi ogląda mój temat a mało komentuje... !!UWAGA!!

Narazie nie dodaje nowych screenów, ponieważ mój "dostarczyciel" netu jaja sobie robie =P i do końca tego tygodnia będe miał spore lagi i częste kicki, więc narazie tylko trenuje skille... =)

Afiks
25-01-2005, 11:03
niezle ssy, najlepsze te z rl, oby tak dalej, i zamiesc koniecznie screeny z przyszlego anhillatora ;P

Revlux
29-11-2005, 13:12
Super super super i jeszcze raz super. Naprawde bardzo mi się podobają ss'y rób więcej takich. Nie zwracaj uwagi na tych debili co muwiom że masz słabe skile. Oby tak dalej:D:D:D:D:D:D

freestyle11
19-07-2007, 23:39
Ten temat już 2 lata sobie leży , i tak w końcu doszłem do w niosku , że trochę żal tego charactera twojego^^ , kumpel był ownerem Skorpion Warriora ( o ile pamiętam był to char boltiny :p ) widziałem cie na warach , oj ładnie kiedyś Galana była rozpie.... ;) Patriotsi itd. :] Trochę szkoda tych starych , szalonych czasów:( Wszyscy się jarali Galaną ... In peace and memory of the best Galana <2003-2005>

Skum'ek
20-07-2007, 05:22
Super super super i jeszcze raz super. Naprawde bardzo mi się podobają ss'y rób więcej takich. Nie zwracaj uwagi na tych debili co muwiom że masz słabe skile. Oby tak dalej:D:D:D:D:D:D

Tak "muwiom" boziu , no rozumiem dyzlektyk... ale w jednym slowie 2 bledy ;p