PDA

Pokaż pełną wersje : Szczecin ...

matecki
13-01-2004, 22:45
Kto z grających w Tibię pochodzi z tego niezbyt pięknego miasta ...

proszę wpisywać

Nick w grze, świat, wiek i może nr gg...

JEŚLI NIE JESTEŚ ZE SZCZECINA NIE WYPOWAIDAJ SIĘ !!!

Zaglada
13-01-2004, 23:03
Zagladus, Valoria, 14, 1816861

kurz
14-01-2004, 23:04
Paroofka Isara 19 1575496 :)

Gonzo von Krenzel
17-01-2004, 10:25
Kibus Andrus, AMERA, 14, 2029181
Gumieńce :D
P.S. Ostatnio jak byłem w sklepie poczciwie zwanym "Media-markt", widziałem kilka osób gierzących w tibie. Może to ktoś z Was?

Gimlos
17-01-2004, 10:38
Gimli from Valinor, Hibernia, 14 , 5382831

Gonzo von Krenzel
19-01-2004, 19:42
No, tak mało ludzi ze Szczecina?? :D Nie takie małe to miasto!
P.S. Jak nas takie tłumy może byśmy zorganizowali jakieś spotkanie? Napewno odemnie kilku kolesi też by wpadło... Tylko czy wam się to podoba, jesli tak to gdzie i kiedy?

Wietnam
19-01-2004, 20:47
Wietnam,danubia,11/12,4398206
tu chyba bledu z ortografi nie bylo???:D
matecki jak mozesz tez podaj swoj nick itp.

-----
By Zaglada

Rotfl !

Zaglada
22-01-2004, 01:16
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
No, tak mało ludzi ze Szczecina?? :D Nie takie małe to miasto!
P.S. Jak nas takie tłumy może byśmy zorganizowali jakieś spotkanie? Napewno odemnie kilku kolesi też by wpadło... Tylko czy wam się to podoba, jesli tak to gdzie i kiedy?

Hmmm, mozna by, mozna by =]

matecki
26-01-2004, 00:28
ehhh znam sporo ludzi ze Szczecina przykłady ....

Azgaroth - 96 lv - Eternia
Krwawy Wilk - okolo 70 lv - Eternia
Evil-Oles - ok 50 lv - Isara
Dna Master Sorcerer - 30 lv - Isara

i wiele innych :P

mój nick jest na dole :P

nawigator
26-01-2004, 09:59
Ja jestem z okolicy :P
Świnoujście :P

nicka nie podaje 27 lev (skille 82/78) 23 lata
ludzie ze swinoujscia

Blant - lev 77 royal pally - Eternia -cos kolo 17
Pamelcia - lev 75- elita knight - Nova lat 27
Ariqa - lev napewno 50 royal pally + Nova -nie wiem
Stygmat - nie pamietam - Nova
Master Shakur - 35 + knight- Nova - 18
Master Zolwik - 30 + elite knight- Nova
Adihash - lev 33 knight- Nova -14
Necrozzy - lev 23 sorc- Nova -16
Agniecha lev 16 druid- Nova - 22
Siwex - lev 32-elite knight- Nova - 16
Mighty Angel -lev 16 druid-Nova -16
Burnedman - lev 34 -knight- Nova
Magick Knight -lev 16 + knight- Nova
Robercik -lev 40 + (skasowany:()royal pally - Nova-23
Krzesimir lev 20 +elder druid -Nova

I jeszcze jedna osoba z okolicy z Miedzyzdroji
Kuroishi lev 22 + knight- Nova-23

Gonzo von Krenzel
26-01-2004, 14:55
Bueh
Kto z grających w Tibię pochodzi z tego niezbyt pięknego miasta ...

proszę wpisywać

Nick w grze, świat, wiek i może nr gg...

JEŚLI NIE JESTEŚ ZE SZCZECINA NIE WYPOWAIDAJ SIĘ !!! .

Może niech Modowie zrobią temat kto jest z kąd i w tedy będzie waidomo bo tak męczyć tematy kto z nadupia dolanego kto z górnego to szkoda forum.......
aha nie jestem z szczecina
Widzisz szkoda forum na Ciebie bo to Ty marnujesz miejsce na dysku ( :D ). A tak całkiem serio to jeśli nie jesteś ze szczecina po co się wpisujesz? Autor tematu poprosił żeby się nie wpisywać! I pozatym nie muszą modkowie robić takich tematów, bo po co? To jest temat ludzi ze Szczecina i my tu forum nie marnumemy bo jest łąd i porządek. To Ty ( :P ) wszystko psujesz!

matecki
26-01-2004, 20:52
o kurcze ... dużo nas jest :D

To może rzeczywiście jakieś spotkanie gdzieś w dużej kafejce ... ( ja lubię Fenixa ale trochę mały na tyle ludu ... )

Dodam:

Fingerout - okolo 70 lv - Danubia

Jakieś propozycje miejsca spotkania ...

nawigator
26-01-2004, 21:00
proponuje swinoujscie bo ze swinoujscia wiecej osób jest nas bardzo duzo i tak wiekszosci które graja to nie znam

te co wymiwnilem pare postów wyzej znam :P
nom to jak ?

Zaglada
26-01-2004, 21:22
Nom, nie wiem czy był się wybrał do Świnujścia. Jak już to w lato i na wakacje. Ja proponuje np. gdzieś w znanym miejscu w Szczecinie. A co do tamtych Blantów (=P) to nie znam ich. Na forum nie są zajerestrowani, więc. . .

Gonzo von Krenzel
26-01-2004, 22:34
Ja też ich nie znam... :D Ale pozatym my - ze Szczecina możemy w Szczecinie a ze Świnoujścia w Świnoujściu... Najwyżej by się w wakacje zrobiło zjazd zachodniopomorskiego nad morzem ... :D . No to jakie propozycje? Tylko trzeba ustalić czy to ma być spotkanie w cafe, żeby sobie pograć czy w jakimś PUBie czy cuś żeby posiedzieć, posłuchać muzy i pogadać... ? Ja jestem za PUBem bo to ma być spotkanie "towarzyskie" a jak każdy gra na innym świecie i zaczną wszyscy w cafe grać to nici ...

TheNatoorat
27-01-2004, 21:21
Siema 4 all! ;)

A więc:

Nick - Gwalte
Świat - Rubera
Wiek (mój) - 13 lat
GG - 4895805

nawigator
29-01-2004, 19:30
ja bym wciaz byl za swionujsciem
dlatego ze jest wiecej osób od nas to raz :)
a 2 kto wam sie ruszy ze swinoujscia do szczecina :(
ale jak cos zrobicie to spoko ja przyjade

pub lepszy mozna pogadac o swoich przygodach
a w cafe zaraz sie zacznie giercowanie i kicha :/

Gewof
29-01-2004, 19:42
Ja tesh ze Szczecin :D

nick:gewof the dark
swiat:danoobia
gg:1421536

I jestem za jezeli chdzi o jakies spotkanie, moze park kasprowicza albo galaxy?? :))

Gimlos
29-01-2004, 20:20
oj, w pubie to raczej nie, bo wiekszosc z nas nawet 15 lat nie przekroczyla :P
mysle ze cafee to dobry pomysl ( btw. prawobrzeze czy lewobrzeze:D )

Gewof
29-01-2004, 20:34
Jezeli chodzi o caffe to e-caffe czy do zwyklej ?(
Bo jezei chodzi o e-caffe to nie wydaje mi sie aby byl to zbyt fajny pomysl bo i tak wiekszosc z nas ma kompy w domu a w takiej "kafejce" latwo natknac sie na keylogera :( no i po za tym to ma byc spotkanie a nie kolejna partia w tibie :P Ja mieszkam na niebuszewie i mysle ze mogli bysmy sie spotkac np. w galaxy bo tam jest duzo atrakcji. Teraz bede ferie wiec bedzie troche wolnego czasu :)) i mozna by zorganizowac cos :D

Gonzo von Krenzel
29-01-2004, 21:15
Ja też tak uważam. To ma być spotkanie towarzyskie a nie cześć, cześć i do tibii ... Też proponowałbym galaxy, ponieważ jest mniejwięcej w centrum miasta i jest w nim wiele atrakcji. Co wy na to?

nawigator
30-01-2004, 10:53
najlepiej zrobic to w miejscu gdzie panie pokazuja sztuke :DDD hehehe zona mnie zabije :D hyhyhy

ale nie tak serio lepiej pub zawsze mozna sie dogadac z wlascicielem ze beda mlodsze osoby itp :) zeby nie bylo
I sell voda albo Drink vodka or die :))

Mozna by se bylo powiedziec przy coli (bez alkocholowej :)))

a cafe zaczelo by sie granie i czas by szybko zlecial i zaraz by sie wszystkim znudzilo a to wlasnie chodzi oto zeby nie gnic przy kompie tylko uwolnic sie nachwile od tibi i pogadac o niej :)

sadze ze w cafe by byly texty w stylu give me that comp or die to rook :))

Gewof
30-01-2004, 12:43
Pub tez nie jest zlym pomyslem i jak mowi Nawigator, wcale nie musi byc alkocholu(no moze troszeczke) :D

Nawigator ty jestes skate'm?? Bo jak tak to sie bardzo ciesze bo chyba nie bede tam sam :))

A cafe odpada, nie spotykamy sie zeby grac tylko pogadac i podzielic sie wrazeniami z tibi :))

Trzeba bylo by sie tez zaczac zastanawiac na d tym pubuem albo gdzies w galaxy(tam mozna cos zjesc, wypic, zagrac w cos :)) )

Jak by nie patrzec wlsnie zaczely sie ferie zimoe i mozna cos w najbliszym czasie zoranizowac. Moze ktos podejmie ie zadania organizacji tego?? :))

Zaglada
30-01-2004, 13:18
Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.

nawigator
30-01-2004, 14:49
Oryginalnie dodany przez Gewof

Nawigator ty jestes skate'm?? :))

Skad wiedziales ? podgladales ? :DD tak jestem

Gewof
30-01-2004, 17:19
Skad wiedziales ? podgladales ? D tak jestem

Hehe wystarczy looknac na opis miejsca pod twoim nickem i tam jest kawalek textu ostrego wiec sobie pomyslalem ze jak sluchasz hh to musisz miec cos wspolnego z ta kultura :D

Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.

Fajny pomysl z tymi zdjeciam :)) Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie :P Zaglada ty tez ze Szczecina ?? Jak tak to super, 2 modkow mamy :))

Gimlos
30-01-2004, 17:57
w razie czego ja mam cyfrowke;)
galaxy tez niezly pomysl, chociaz ja wole na prawobrzezu ;P ( no, ale chyba odosobniony jestem z tym prawobrezem )

nawigator
30-01-2004, 23:33
Skad wiedziales ? podgladales ? D tak jestem

Hehe wystarczy looknac na opis miejsca pod twoim nickem i tam jest kawalek textu ostrego wiec sobie pomyslalem ze jak sluchasz hh to musisz miec cos wspolnego z ta kultura :D
eee no fakt :D

Fajny pomysl z tymi zdjeciam Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie [/QUOTE]

widzisz moje zdjecie ? to wlasnie z telefony , ktos poruszyl reka i kupa nie ma ladnej fotki :// ja najprawdopodobniej dorobie sie cyfrówki do tego czasu :)

Zaglada
30-01-2004, 23:48
@ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ?

@ Gewof

Z mojego podpisu też coś powinieneś wywnioskować.

Gewof
30-01-2004, 23:51
A na kiedy miejwiecej zrobimy to spotkanie, trzeba zaczac cos polanowac :)) Podajmy moze jakies konkretne terminy i miejsce(pub czy galaxy)

Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe :D Plywasz na statkach hehe ??

A co do cyfrowki to Gilim powiedzial ze ma wiec nie ma sie czym martwic.

Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes :D

(cos sie stalo bo nagle mam 2 posty mniej :( mialem 26 a teraz jest 24, dlaczego ?( )

nawigator
30-01-2004, 23:58
Oryginalnie dodany przez Zaglada
@ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ?

Chce mi sie jechac dlamnie to nie problem :) obym tylko wyjazdu nie mial w morze :// hmm jak ja bym nie przyjechal w co watpie to przyjedize mój sistrzeniec on po czesci tez gra moja postacia :)

Tak ja to jestem ten z fajka

Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe Plywasz na statkach hehe ??

Tak jak mówisz nie inaczej :D

Gewof
31-01-2004, 13:31
Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly :)) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat :P I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest :D

nawigator
31-01-2004, 16:36
Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly :)) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat :P I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest :D

teramin dlamnie bynajmniej nie ma znaczenia ale mam nadzieje ze nie bede tam sam (taki stary ://) heh jak nie bedzie osób pelnoletnich oprócz mnie to ja bym musial z wlascicielem pogadac :/

hyh ja czekam na termin i przyjezdzam :D

nom wlasnie niech inni tez cos pisza co to ma byc ? to nie zebranie starych zgredów tylko graczy
wypowiadac sie ale juz ;D
------------------------------------------------------------------------
posta edit:
wlsnie jezeli to jest pub, dyskoteka czy cos innego gdzie wstep jest od 18 lat nie mozna tam przyjsc w piatek,sobote ani niedzile
gliny rabia najazdy i wylapuja osoby ponizej 18 lat ;/ a po co nam problemy
a moze jakis pizz hut albo cos takiego hmm sam nie wiem myslmy dalej :)

Gewof
01-02-2004, 21:18
Hmm.... czyzby spotkanie odwolane :( Ciagle nie widac zeby ktos inny byl tym zaintersowany oprocz osob ktore wymienilem a dni leca :( Ludzie zacznijcie cos mowic i zrobmy to spotkanie bo jak tak dalej bedzie to nic z tego nie wyjdzie ;( Nawigato ten pomysl z pizza hut wcale nie jest zly ale jak mowilem to mozemy do galaxy bo tam i pizza hut, kfc itd. :)) A jak wam sie nie bedzie chcialo to ja chetnie spotkam sie z mniejsza grupka osob(nawigator, zaglada, gilim itd.) Nawigator mam prozbe, mozesz mi podac swoj numer gg, napisac na pw albo bezposirednio do mnie na gg(1421536) bo chcialem pogadac co do spotkania :D

Zaglada
03-02-2004, 13:33
Może do kina ? ^^

Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes

Nigdy nie miałem swojej fotki na kompie, a jeszcze w necie? hoho

Hegemmon
03-02-2004, 13:38
Zagłada miałby mieć swoje zdjątko w necie???
hmmm.. (chichy smiech) (głośniejszy smiech) (rechot) :D a to dobre ^^

Gonzo von Krenzel
03-02-2004, 13:54
1. Sory, że mnie tyle nie było ale mój administrator sieci nie umie naprawić usterek, więc teraz mam problemy z netem i nieraz kilka dni jestem pozbawiony tego, jakże pięknego wytworu cywilizacji.
2. Moim zdaniem GALAXY i nie ma co już wiecej gadać ;).
3. W sobote jak Gewof wspomniał chyba jest najlepiej.
P.S. Zagadam z rodzicami to mi może kamerkę zapożyczą. Wtedy by się filmik opublikowało :D .
I jeszcze ostatecznie kto idzie ?

Gewof
03-02-2004, 15:19
Sory zagalada musialem cie z koms pomylic lol :P

OK to moze w sobote moze o 14 w galaxy pod wieza do wspinania lub przy jednej z wind (tych szklanych) np . przy lewej patrzac od skaly do wspinania :P Jezeli wam pasuje to bedzie to ostateczy termin,godzina i miejsce :D I zglaszac sie kto chce przyjsc(i to natychmiast :)) )

Gonzo von Krenzel
03-02-2004, 15:34
@Gewof:
Prawie dobrze :D . A dokładniej: Myśle, że koło windy ani pod skałką wspinaczkową nie jest zbyt dobrze, ponieważ tam zawsze kręci się dużo ludzi, a my nie znamy się z wyglądu więc mogą być problemy z rozpoznaniem i zgrupowaniem :/. Niestety nie znam dobrze galaxy - byłem tam kilka razy więc, niech ktoś poradzi może inne miejsce? No w sumie sam nie wiem... :/. Myśle, że lepiej jest spotkać się np. przy wejściu do jakiegoś większego sklepu w galaxy. Np. przed wejściem do Geant-a (jak się stoi naprzeciwko wejść to jaknajdalej po lewej stronie).

Gewof
03-02-2004, 15:48
To mam lepszy pomysl, spotkamy sie na samej gorze(2 pietro) przy tej scianie co ma byc multikino. Tam praktycznie nikt nie chodzi bo nie ma sklepow a jezeli to nie odpowiada to mozna tez przy sklepie ecco(zaraz niedaleko wejscia jest) lub jeszcze na 2 pietrze przy sklepie z laptopami i netbookami, on jest tam gdzie salony ery, idei i plusa. Wybierzcie sobie i tam sie spotkamy

Gonzo von Krenzel
03-02-2004, 16:00
To ja myśle, że przy tym sklepie z laptopami można. Bo jak tam przy jakieś gołej ścianie mamy się spotkać to przypał tam wogle iść, bo jeszcze ktoś zobaczy ;). A z tego co mówisz Gewof to przy tym sklepie z laptopami też mało ludzi jest ... .
UWAGA!!!
Co wy na to? :D

Zaglada
03-02-2004, 16:10
Może wszyscy sobie nakleimy karteczki na czole ze swoim nickiem? =P

Gewof
03-02-2004, 21:27
A wiec ustalilismy ja, Gonzo von Krenzel i Zaglada ze spotkanie odbedzie sie w sobote o godzinie 14 w galaxy prz sklepie z laptopami(2 pietro zaraz przy salonach Ery, Idei i Plusa :)) Chodzi tam malo ludzi i latwo znalezc. Kazdy kto chce byc na spotkaniu niech przyokazji napisze jeszcze na forum zebysmy wiedzieli ile bedzie mniej wiecej osob 8) Do zobaczenia w sobote :P

nawigator
03-02-2004, 23:48
LOL to ze jestem nawigatorem nie znaczy ze trafie do galaxy ;// ktos musial by mnie odebrac z przystanku busów lol
bo sam nie dam rady za duze miasto ;///
mam nadzije ze nie bede sam jako jedyny pelnoletni lol :D
cya on forum lol hyhy

Gonzo von Krenzel
04-02-2004, 11:34
"Z przystanku busów" tzn. z dworca PKS ?
Mam nadzieję, że trochę znasz Szczecin, więc spróbuj pochodzić po tej stronce.
http://www.promocja.home.pl/SzczPrzeglad.htm
Przedewszystkim zwróć uwagę na pola:
4.2 - GALAXY jest koło PAZIM-u (Radisson-u) odrazu zobaczysz...;
5.2 - tam zaznaczony jest dworzec.

nawigator
04-02-2004, 13:40
ooo wielkie dzieki :) juz bynajmniej wiem jak dojsc :)
nom to tyraz nie ma problemu :)))

Smalec
04-02-2004, 13:51
Smalec of antica,antica,18,2348332

Monoron
04-02-2004, 15:17
Damianive 13 lvl. Amera. Knight.

Damian 14 lat. Szczecin :D

gg 2232620

Monoron
04-02-2004, 15:21
A apropo Galaxy to muuuusisz trafić.
To jest w samym centrum miasta.
Obok budynku PAZIMU. (niektórzy mylą z hotelem RADISSOn) Prawie najwyższy w mieście, z daleka go widać.
To jest na ulicy Rajskiego (przedłużenie wyzwolenie zaczynającego się obok rynku na kołłątaja.)
Musisz trafić.
I zabierz kase to się powspinasz. :D

Gewof
04-02-2004, 17:24
Nawigator jak chcesz to mge cie odebrac z tego przystanku :D(chodzi o tego obok pkp??) Jak tak to o 13 moge tam byc i czekac w kasie(na dole po schodach) Poznal bys mnie po szerokich, blekitnej zimowej czapce( z motywem mózgu na bokach) pisaki, i granatowa kurtka, "smycz" clinica(niebisko-szara) Mysle ze nie mial bys problemow z rozpoznaniem :)) Wez troche kasy bo na bilety bedzie trzeba, jak bys chcial cos zjesc i jak mowili inni powspinac sie hehe :) I napisz do mnie na gadu gadu(1421536) to sie zgadamy dokladniej i bedzie looz. Pozroofka

Gonzo von Krenzel
07-02-2004, 15:27
Odbyło się właśnie super spotkanie w GALAXY. Mam nadzieję, że wszyscy (trzy osoby) bezpiecznie wrócili do domu.
P.S. Dlaczego Was nie było?!?!?!?!
P.S. 2 Totalna porażka...

Gewof
07-02-2004, 16:02
Wow byly takie masy fanow tibi w Galaxy ze az na chwilke musieli prad wylaczyc bo sie przeciazenie zrobilo 8o Ogolnie to THX "wszystkim za przybycie" na spotkanie czyli mojemu qmplowi i osobie o nicku Gonzo von Krenzel 8) wogole to sie zawiodlem na was X( Mialo byc tle osob a tu co!! 3(slownie trzy) osoby! Oczywiscie zaraz kazdy sobie znajdzie alibi ze byl u babci, dziadka itd. ale mogliscie uprzedzic nas. Dzieki Gonzo ze byles :)) a pozostali maja wielki minus X(

Zaglada
07-02-2004, 16:13
Wybaczcie, że mnie nie było... ale jakieś straszne źle się czuje, już od wczoraj, myślałem, że to przejdzie ale jednak nie. Obiecuje, że na następny raz będę...

nawigator
07-02-2004, 21:56
taa ja bym byl pisalem do naszego forumowego kolegi na GG zeby mnie oebral ale on nie odpisal wiec mnie nie byo :( a zaluje :(((
that sux

Gonzo von Krenzel
07-02-2004, 23:22
Ekhm...
Do kogo pisałeś?? :D
Bo Gewof mówił, że naparzał do Ciebie ciągle na GG ale nie uzyskiwał odpowiedzi ... A pozatym dałem mapke i się zawsze zapytać można - mało ludzi mieszka w Szczecinie? :P

nawigator
08-02-2004, 09:09
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
Ekhm...
Do kogo pisałeś?? :D
Bo Gewof mówił, że naparzał do Ciebie ciągle na GG ale nie uzyskiwał odpowiedzi ... A pozatym dałem mapke i się zawsze zapytać można - mało ludzi mieszka w Szczecinie? :P

moze pisal ale dopiero po poscie jaki zrobilem (keidy spotkanie sie zakonczylo) ja pisalem i nie odpowiedzial nie wiem dlaczego moze mu sie cos zepsulo, teraz nie ma o czym gadac:(

Gonzo von Krenzel
08-02-2004, 11:12
No szkoda... W każdym razie już chyba nie będziemy organizować takiego spotkania :( . Radze innym zebrać naprawdę duużą liczbę osób i liczyć się z tym że 3/4 ludzi nie przyjdzie...
P.S.
gimli syn gloina - Dlaczego Cię nie było?? ;(

Gimlos
08-02-2004, 11:22
przyznam szczerze ze po prostu nie sledzilem od jakiegos czasu tego tematu, bo rzadko moglem wchodzic na forum przez kilka ostatnich dni, i calkowicie wypadlo mi to z glowy :(

nawigator
08-02-2004, 23:11
ooo gimill shame on you :>
heh ja najbardziej wlasnie chcialem osobiscie gimilla poznac mojgo dobrego kolege z forum :)
heh jak nazbieram ludzi to zrobie cos takeigo u mnei w miescie :D