Pokaż pełną wersje : Co po hacku ??
2 dni temu mialem hacka i ktos zawalil mi wszyystko co bylo na koncie eq + itemy o locznej wartosci ok.60cc+Postac 77lvl z Pacc na 40 Dni nopvp
1.Co mam teraz robić czy sie podac i nie grac na tej postaci ale ona ma pacc na 40 dni jeszcze .
2.Wiadomo ze itemów nieodzyskam ...
3.Na drugi dzien kiedy weszlem na konto ten haker niezmuianil hasła zdziwilo mnie to za jakies 10-11h zmienil haslo i teraz juz mi nic niepozostalo ....
4.Co mam robic plx pomuzcie to moja pierwsza postac powiecie propozycje ...
--- Radii07 dodał 1 minut i 48 sekund później ---
sorry za ort ale jestem niepzytomny od hacka niemoge dojść do siebie ....
AnonimowyPowrot
21-02-2010, 09:06
locznej
nopvp
podac
nieodzyskam
weszlem
haker
niezmuianil
niepozostalo
pomuzcie
powiecie
niepzytomny
niemoge
+double
W związku z tym, jak i z samym faktem wynikającym już z założenia tak idiotycznego tematu proponuję Ci całkowicie skończyć z Tibią.
Bubusiek
24-02-2010, 14:53
co mozesz zrobic w takiej sytuacji:
1. przestan kupowac postacie na tibi oraz jakiekolwiek rzeczy, to prowadzi tylko do takich a nie innych scenariuszy..
2. idź do szkoły naucz się polskiego
3. później naucz sie angielskiego
4.kup sobie mózg
5.później zacznij od zera od nowa grać i zdobywaj doswiadczenie w tej kupie co sie zwie tibia
ale rozwiazanie moze byc znacznie krótsze bo powyższe zajmie w twoim przypadku pare ładnych lat, dlatego proponuje uciąć każdy z powyższych podpunktów i przejść do 6
6.Jeb*ij sie w łeb lub rzuć pod pociąg.
1. jak nie wyrobiłes sobie r-keya to jesteś prawdziwy "mózg" i masz po konicie. jak masz r-keya graj dalej jak chce ci sie jechać teoretycznie od zera jedyne co to szybciej kasę zarobisz na takim lvl by dorobić się jakiegoś eq.
Jakąkolwiek profesją na 70 lvl odrobienie 60 cc to nie jest wielki problem. Knight potrafi zrobić to w 2-3 dni ciągłego grania, paladyn 2 dni wiecej, ms i ed zależnie od wyboru respa. Więc odrobienie i granie dalej nie jest złym pomysłem. ale jeżli tibia tak wpływa na Ciebie, że nie umiesz się"otrząsnąć" to powinieneś zakończyć swoją kariere
"sorry za ort ale jestem niepzytomny od hacka niemoge dojść do siebie ...." <- ha ha ha ha ha ha ha :D weź sie powieś najlepiej bo hacka miales;DDDD
unkownX2
02-03-2010, 17:28
Również popieram opcję skończ z tibią. Jeśli parę pikseli to dla ciebie taka strata by prosić o pomoc obcych ludzi i pisząc rozdygotanymi rękoma ten (głupi) temat pytać się czy skończyć z grą to ja odpowiadam ci z całą stanowczością:
SKOŃCZ Z TĄ GRĄ!
Jeżeli przez parę dni nie możesz się po tym pozbierać to coś jest chyba nie tak i wskazany jest odwyk gdyż jak mniemam ( bo specjalistą od tego nie jestem ) jest to już dla ciebie nałóg.
Jest też druga opcja:
Zacznij grać na bocie. Gwarantuję ci że wtedy nie wiadomo co by ci zrobili( hack, ded i masa innych pierdół) to za parę minut po prostu włączysz z powrotem bota, olejesz zaistniałą sytuację i pójdziesz na spokojnie grać z kumplami w piłkę.
Pzdr
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.