Pokaż pełną wersje : 15lvl runy
siema mam 15 lvl sorka i zastanawiam jaki czar kupic na robienie run
poison field, Light Magic Missile, czy moze Fire Field.. jakie jest dmg z tych run? mam 18 magic lvl razem z hotm i spirit coak. oplaca sie robic ktores z tych.. moze przydaly by sie a hunt na cycach?
siema mam 15 lvl sorka i zastanawiam jaki czar kupic na robienie run
poison field, Light Magic Missile, czy moze Fire Field..
Nie opłaca się robić żadnej z powyższych.
Te runy to strata many, poczekaj na hmm, wtedy robienie ich będzie opłacalne
toporczyk
24-02-2010, 08:24
Wez wbij jakis lvl, a nie z tym zalosnym sie obnosisz. Co za glupi pomysl zeby robic runki ktore po pierwsze primo zadaja zalowe obrazenia, po drugie primo nikt ich nie kupi.
no ta ale magic lvl wskoczy no i troszke pomoże przy zabijaniu.. a ile dmg maja te Hmm ?
unkownX2
26-02-2010, 21:10
kup se pacc
Musiałbyś chyba ze 20 kumpli zebrać żeby ubić kogoś z tego gówna jakim jest sorc na 15 lvlu. combo 10 z wanda i 20 z runy każdy 9 lvl z exury przetrzyma
nom kup se pacc, nie każdego stać :|
unkownX2
27-02-2010, 11:13
to jak cię nie stać to zrób sobie knighta, nim na faccu da się grać
nom kup se pacc, nie każdego stać :|
O tak, żeby kupić pacc trzeba przez miesiąc odkładać AŻ 3 ZŁ! MAJĄTEK!
Sequenzo
28-02-2010, 01:30
Ale mógłby je robić na Roty :-)... A przy Okazji skakałby Magic level :):):)..
Berafito
22-03-2010, 12:51
na 15lvlu z lmm bedziesz walil po 20 w potworki, no moze troche przesadzilem ale 15 walniesz .. jesli chcesz trenowac mlvl, a nie chce ci sie expic (znam ten bol jak sie jest bez bota) to zrob sobie z bp :) zawsze cos pomoze, nie wiele ale taki jakby darmowy hit sie Ci napewno przyda.. Chociaz najlepiej zacisnij pas i wbij ten 23 czy jakos tak na hmm.. ojj wtedy ladnie bedziesz orał :).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.