Pokaż pełną wersje : Serwer [Saphira]PK 139MS 3sek
Lantoria
21-02-2010, 21:30
Filmik z saphiry przedstawiający 139 msa składającego się w 3 sekundy : p
http://www.speedyshare.com/files/21064489/139_MS.cam
AdiZgOlekk
21-02-2010, 21:32
film z mojego nooba xD
ale ten typ jest ciemny zammiast zejsc exani hurem na dol hhaha
Wklej calego cama.... ty bys sie wy**** w 2 sekundy :)
AdiZgOlekk
21-02-2010, 22:24
Wklej calego cama.... ty bys sie wy**** w 2 sekundy :)
Odrazu w pol sekundy haha tymbardziej ze dalo sie tam zejsc gdzie on stal exani hurem xDDDDDDDD
Łał... Pomyśl, że mógł nie mieć na hk exani hur down.
Na pvp to jest obowiązek miec up/down i exani tere na hocie..
AdiZgOlekk
22-02-2010, 17:43
/\ dokladnie
kazdy przynajmniej na pvp serverach jak ma troche oleju w glowie to sobie da exani hur up/down na hoty i exani tere ewentualnie line
W takim razie uczcie innych grania.
Lantoria
22-02-2010, 19:13
Właśnie jutro są warsztaty z nauki grania już zapisała się spora liczba osób.
Kazdy musi miec levitate i magic rope na hocie ale nie zmienia faktu ze to była profesja magiczna ktora nie ma zbyt wiele hp oraz moze sie wylozyc na marne combo od 3 osob a tam troche ich stało wiec mozna rownie dobrze w 1 sekundzie złozyc msa. Widzialem jak Ames sie składa za bułe za i miał troche jeszcze many + mana shield wiec nie zaimponuje mi film na ktorym pokazaliscie kawalek z akcji na 139 msa.
Elo...
AdiZgOlekk
25-02-2010, 12:39
ta tylko ze on stal tam w trapie i przez chwile obok niego byl m wall przez co polowa sdkerow nie mogla go atakowac, a tam najwyzszy lvl z atakujacych byl ok. 60 wiec mogl spokojnie na hp na levitate i do temple spierdolic na mapclicku na hurze, a nie dosc ze nie zszedl to jeszcze leczyl sie zwykla exura = pozdro
5 osob go powinno normalnie sciagnac.
Skoncz pierdolic.
AdiZgOlekk
25-02-2010, 14:23
sam skoncz pierdolic pustaku i pomysl ze zejscie exani hurem to pol sekundy wiec oni nawet nie zdarzyliby go uderzyc z sd zanim by zeszedl, lmao
jak masz zamiar gadac nadal te swoje madrosci, wez lepiej idz na ta swoja unitere
zreszta masz tu innego cama z jego deda
http://www.speedyshare.com/files/21065692/Amorek_HAHA.cam
zobacz jak mial m walla 1 sqm na dol od siebie ze mogly go bic tylko 3 osoby i spojrz ile mial czasu na zejscie
Karpadoor
25-02-2010, 23:44
O co wy się kłócicie? Koleś był nie ogarem jakich mało i już. Dalby rade zwiać gdyby jego umiejętności PVP były większe od zera ;P
@Up
Nudy robia swoje :)
Widze ze zajebisci ludzie graja na tej waszej saphirze
AdiZgOlekk
26-02-2010, 13:59
@Up
Nudy robia swoje :)
Widze ze zajebisci ludzie graja na tej waszej saphirze
nie uwazam ze to jest wyczyn. ale dobrze wiesz ze gdyby mial choc troche oleju w glowie to by uciekl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.