PDA

Pokaż pełną wersje : Co mam zrobić jeśli nie mam rope?

Renesiss
25-02-2010, 13:50
Hej witam.jeSTEM W "CZARNEJ DZIURZE";(.Aha no i tak...Gram na Grimerze i wszedlem w jakies wąskie coś a nie mam ropa i nie moge sie ropnąć. co zrobić.

No odpowiedzcie.

Czarujaca_Lola
25-02-2010, 21:19
co zrobić.

Wiem, że to trudne, ale najlepiej zacząć MYŚLEĆ!

Dwie propozycje:
1) Zrobić drugiego chara, i zanieść nim linę do dziury.
2) Poprosić kogoś o to samo na game chacie.

Karpadoor
26-02-2010, 01:34
sa jeszcze 2 inne niehumanitarne sposoby:

1) znajdź potwora, zdejmij eq i zdechnij a potem kup rope i wróć po eq.
2) rzuć fire fielda i zdechnij a potem kup rope i wróć po eq.

Beh0lder
26-02-2010, 13:25
Zdechnij kup line wroc po loota i kup pacca -.-.

RedFOg
26-02-2010, 19:13
tak jak UPy i najlepiej zmień grę na pasjansa jak nie myślisz i pchasz się do dziur bez liny...
tu wbrew pozorom (i poziomie co poniektórych forumowiczów) CAŁY CZAS trzeba myśleć...

ruszek
26-02-2010, 21:35
Jeśli nie masz ropy,to jedź do Iraku o/

Kaktusior
01-03-2010, 12:55
Proponuje wejść w Mój komputer -> dysk lokalny C-> usunąć folder windows-> opróżnić kosz-> sprawdzić czy było to warte 8 lvl sorca.

Folderu windowsa nie da sie usunac :P

@Topic
Jesli nie masz PACC to zostaje Ci tylko wrzeszczec i wypisywac na game chacie, do kupli i do kogokolwiek o ratunek.

gregory99
25-03-2010, 00:28
Ja również wpadłem w czarną dupę jak to się mówi.
Świat : Guardia
Nick : Nosterius
Miejscówa : Trolls Cave obok miasta Thais
Dokładniej: Obok skał przy trolls cave jest wejscie do tuneli. na 3 poziomie pod ziemią jest miejsce gdzie są 3 kratki w podłodze jedna obok drugiej, prowadzą do takiej właśnie małej dziury gdzie nic nie ma ;o czyli ogólnie poziom 4 pod ziemią. Jeśli ktoś byłby tak łaskawy i zaniósł mi linę, byłbym wdzięczny.

-Vogax-
17-04-2010, 15:22
Są dwie opcje:
a) Poprosić kogoś aby Ciebie ropnął.
b) Paść ;)

RedFOg
17-04-2010, 15:35
@UP:
ładnie to tak refresze robić? :P

@TOPIC
powołaj na czacie...

PS.
serio, niech ktoś to podklei do ważnych tematów, to przynajmniej nupki nie będą robiły 100 spam tematów...

__HAPPY_SVEN__
17-04-2010, 20:09
Powinieneś oczekiwać na pomoc od doświadczonych graczy.

Grumpy
28-04-2010, 18:32
Zacznij myśleć, nie no żartuję.;) Każdy chyba kiedyś zaczynał. Poproś kogoś o pomoc na Game Chat, ew. zapłać za usługę.

VonBar
29-04-2010, 00:10
Czegoś nie rozumiem,jeśli wcześniej nie znał on danego miejsca to skąd miał wiedzieć że jest tam rope place a nie np. drabina?
I co ma do tego myślenie?
Jak dla mnie zbyt pochopnie od razu zakładał temat ale nie trzeba tak też "napinać" bo nie każdy zanim pójdzie expic przegląda miliony map na temat danego miejsca...

RedFOg
29-04-2010, 11:51
Czegoś nie rozumiem,jeśli wcześniej nie znał on danego miejsca to skąd miał wiedzieć że jest tam rope place a nie np. drabina?
I co ma do tego myślenie?
Jak dla mnie zbyt pochopnie od razu zakładał temat ale nie trzeba tak też "napinać" bo nie każdy zanim pójdzie expic przegląda miliony map na temat danego miejsca...

ja nie wiem jakie trzeba mieć IQ (40?) żeby pchać się do dziury na nieznanym terenie bez rope...
a jak nie znał to tym bardzie miał rope wziąć...