zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy znacie ...... ?

Qomar freak
10-01-2005, 19:04
Czy znacie jakies fajne miejsca do trenienia na swiecie non pvp ? (dla newb : to swiat gdzie nie ma scull'i ) najlepiej zeby potworki same przychodzily....

Mozqito - Celesta - Venore - 31 lvl - 71/70

Leweracja
10-01-2005, 19:06
na non pvp to troche trudne bo najczesciej ktos zabija potwory ale jka gralem na harmoni to dobrze sie trenilo w ostatniej kopalni dwarfow kolo kazo

Tomkos
10-01-2005, 19:15
Knightem polecam trening w Hellgate, na rotach :) ( Do 65 można dotrenic )

Pacek
10-01-2005, 19:18
Kopalnie dwarfów, roty , krasnale itp. wszystko co nieucieka od ciebie i nie jest za silne

Sierput
10-01-2005, 20:22
Pookragłą komnatę z rotami w Troll Mountains koło Thais. Po zejściu idziemy w prawo i schodzimy na sam dół (uwaga na scorpiony!). Potem kierujemy się korytarzem w lewy górny róg mapy. Rotów jest tam naprawde dużo i żadko kto tam zagląda.

Patimrok
10-01-2005, 20:27
Czy znacie jakies fajne miejsca do trenienia na swiecie non pvp ? (dla newb : to swiat gdzie nie ma scull'i )
wiesz trochę newbie wprowadziłeś w błąd bo na pvp enforced też nie ma skulli

@Topic

wiesz non-pvp to taki sam świat jak pvp czy e-pvp tylko tu nie da się zabijać, czyli expowiska są takie same

xemmoe
11-01-2005, 15:17
Przede wszystkim to dwarfy, roty w pierwszych poziomach kpolani koło Kazzo
Poza tym dobre są roty koło Venore.
A chyba najlepsze do treningu są Minotaury, mają sporo życia i dobra obronę.
Niestety nie wiem gdzie znajduje się spawn odpowiedni do treningu.

Nerevareen
12-01-2005, 12:30
@Tomkos
Taka ciekawostka na rotach spokojnie 8X\8X można robić [masohizm? nie nie jestem masohistą :p ] jeżeli miejscóweczka taka że jak rotek pada to pod nóz następny sam przychodzi pod nóż. Venore swamps wschodnia część...

Lord_Nerevar
12-01-2005, 15:10
Minoski kolo kazoo (broń boże pod ziemią) ropuje sie 2 lub wiecej (ale wtedy parcele są potrzebne żeby się nie rozbiegły) tam kolo martwego drzewa z kluczem i trapem ;). Polecam tez rotki np na edron, darashi czy w kazoo ale trzeba uważać bo lubią tam lurować ;p.

Jerkov Thundersword
14-01-2005, 18:37
Czy znacie jakies fajne miejsca do trenienia na swiecie non pvp ? (dla newb : to swiat gdzie nie ma scull'i ) najlepiej zeby potworki same przychodzily....

I kto tu newb? Po pierwsze nie "scull'i" tylko skulli, a świat bez skulli to pvp enforcement... A więc non-pvp to mój chłopcze taki świat gdzie nie mozna atakować!
Dobre miejsca: Amazon Camp, Dwarf Cave, Cyclops Mountain, Krypta w Carlin, Folda.

Qpczyk
15-01-2005, 21:55
I kto tu newb? Po pierwsze nie "scull'i" tylko skulli, a świat bez skulli to pvp enforcement... A więc non-pvp to mój chłopcze taki świat gdzie nie mozna atakować!
Dobre miejsca: Amazon Camp, Dwarf Cave, Cyclops Mountain, Krypta w Carlin, Folda.

Amazon Camp>Bardzo łatwo coś zlurować
Cyclops Mountain>Dla Newbie to chyba za mocne :/
Krypta w Carlin> Na trolach można se poskilować do 25/25?
Folda>Nom moze być ale tam peło ludzi się szwęa

Dla mnie najlepsze są Koplanie Dwarfów i HellGate