Pokaż pełną wersje : Smp czy Gmp
Czesc chcialbym sie zapytac jakie potiony sa lepsze w stosunku gp/mana czyli co lepiej oplaca mi sie kupic na hunt.
to wszystko zależy od sposobu epxienia. najbardziej wydajne na exp wydają się Smp, gmp przeważnie używa się tylko do poważniejszego manasowania
Najbardziej ekonomiczne są oczywiście zwykłe manaski, jednak strongi wychodzą jakieś 3 gp drożej za odnowienie 100 mp, ale oszczędzasz capa + czas. Greaty są też oczywiście lżejsze, jednak droższe. Strongi są optymalne i to je bym polecił, ale jak grasz na pvp to warto mieć ze 2 bp gmp przy sobie.
ja na 90msie na taki zwykly exp (wyrmy czy cos) biore 140smp i 20gmp i strongi do normalnego expa a greaty dla jakis trudniejszych akcji jak np ktos lurnie wyrmy i musze przed 5+ uciec to wtedy utama i gmp :P tak najlepiej imo
Ja preferuje strong mana potiony. Nie drogie i w miarę efektywne
koluniupadasz
07-04-2010, 14:52
ja bym wziąl greaty, roznica w gp jest BARDZO mala chyba ze sprzedajesz vialki, jednak wtedy tez niewielka, szkoda czasu na jebanie sie ze strongami
fazzer77
07-04-2010, 20:06
Ja proponuje 90% Potionów Strong , 10% Great'y
Patysiak
03-05-2010, 09:13
Ja jak miałem ms to zawsze brałem greaty. Są lżejsze, dzięki temu miałem więcej capa na loota, czy też w drodze na hunta mogłem więcej wziąć. Różnica cenowa nie jest taka duża, za to GMP są o wiele wygodniejsze.
Dagoratusek
10-06-2010, 12:15
Wybór jakie wziąć miksturki zależy tylko według mnie od profitu jaki się spodziewasz wynieść z polowania. Jeśli masz wysoki poziom i polujesz na bardzo dochodowe potworki to najlepszym wyborem są najmocniejsze i najlżejsze miksturki.
Nie wiem sam czy temu wierzyć ale według kalkulatorów na mlvl najwięcej kasy wydamy pijąc strongi
a greaty i zwykłe manasy po tyle samo tak że chyba jesteście w błędzie
Misti_druid
30-06-2010, 15:16
Najlepiej używać GMP, bo po co się bawić strong'ami ;p
Na gmp zaoszczędzimy przynajmniej trochę cap'a xd
najbardziej sie oplaca najmniejsze ale z tych dwoch najtaniej wychodzi SMP :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.